Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
2015 SONBAHAR RUJ TRENDLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL
VEILED ROUGE
SHISEIDO
Kadife Yapılı Ruj (Yeni Seri)
1.090,00 TL

Ruj

2015 SONBAHAR RUJ TRENDLERİ

  • Temmuz 17, 2020

Mordan kırmızıya, açıktan koyuya bu sonbaharda 90’ların güzellik simgelerine yeniden saygı duyacağız. Ruj alışverişine çıkmadan önce, en trend ruj renklerine göz atın!

 


1) Mor tutkusu

 

Mor, 90’lı yıllardan çıkıp geldi ve yeniden dudaklarımıza kondu! Make Up For Ever Rouge Artist Natural N28 mor ruj, ünlü makyaj artisti Erkan Uluç’un en beğendiği rujlardan ve son zamanlardaki dergi çekimlerinde de en sık kullanılanlardan biri.




2) Kiremit kırmızı

 

Açık ara sezonun favori kırmızısı, kiremit kırmızı! Nars’ın sınırlı sayıda ürettiği, özel koleksiyona ait olan ruj Nars Semi Matte Lipstick Vip Red’i henüz denemediyseniz, vakit kaybetmeyin. Sonra pişman olursunuz!

 



3) Açık vişne

 

Vişne rengi dudaklar, bizce mevsimsiz! Yaz ve kış, bu rengi kullanabilirsiniz. Sizi anında canlı ve taze gösterir. Nars Audacious Fanny’i deneyin, seveceksiniz.




4) Süet beji

 

Nude rujsuz bir makyaj çantası olur mu? Elbette olmaz! Her kadının sahip olabileceği olmazsa olmazlardan biri küçük siyah elbise ise, diğeri de nude rujdur. Shiseido Perfect Rouge PK354’i koleksiyonunuza mutlaka ekleyin.



5) Siyahımsı bordo/mor

 

Gotik makyajlar fazla iddialı olsa da, asla demode değil. Tersine, cesur kadınların yeni sezonda tercihi neredeyse siyaha varan çok koyu rujlar olcak. Make Up For Ever Rouge Artist Intense 14 siyahımsı mor rengiyle kendine hayran kitlesi oluşturdu bile!

 



6) Leylak

 

Leylak rengi soğuk ve cool duruşuyla, bu sezonki joker renklerimizden biri. Koyu göz makyajlarında, günlük hayatta elimiz en çok ona gidecek. Nars Velvet Matte Lip Pencil Sex Machine kalem rujdan çifter çifter almayı unutmayın, çok lazım olacak!


 

7) Şarap rengi

 

Ah bu şarap rengi, biz kadınların en sevdiği! Nars Satin Lip Pencil Golshan, ünlü makyaj artisti Hamiyet Akpınar’ın makyajlarının da başrol oyuncularından biri. Göz atmaz mısınız?


 

8) Gerçek kırmızı

 

Gerçek kırmızı, kan kırmızı deyince aklımıza hemen Shiseido Perfect Rouge RD514 düşüyor. Bu ruj, tam anlamıyla gerçek kırmızı: Etkileyici ve seksi. 


9) Konyak rengi

 

Make Up For Ever Artist Plexi Gloss 104, parlatıcı sevmeyenlerin bile sevdiği, nefis bir konyak rengi. Yani kahvemsi bej tonlarında. Yeni mevsimde bu rengin moda olduğunu düşünürsek, bizce Artist Plexi Gloss 104 kaçmaz!

 



10) Sıcak kavun rengi

 

Tatlı ve sıcak renkler yazdan kışa kaydı. Kavun renkleri de bu gruptan. Shiseido Veiled Rouge OR303 sempatik rengiyle makyajınıza hareket getirecek.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ