Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
2019 TREND ALLIK RENKLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
INNERGLOW CHEEKPOWDER
SHISEIDO
Aydınlatıcı Allık
2.050,00 TL

Allık

2019 TREND ALLIK RENKLERİ

  • Temmuz 01, 2020

Allıklar pembe, bronz, şeftali tonlarında çok çeşitli olabilir. Evet, herkese aynı renk yakışmaz. Ama bir rengin herkese yakışan bir tonu mutlaka vardır. Allık renkleri ise makyaja göre değişse de genellikle "şeftali" dediğimiz pembe ile turuncu arasındaki renk, her makyaj çantasında olmalıdır. Çünkü şeftali renk allık, cilde sıcaklık, tazelik veren doğal bir allıktır. Makyajsızken bile sadece bu renkle günü kurtarabilirsiniz!

2019 Trend Allık Renkleri

Allık, yüz hatlarının daha belirgin olmasını sağladığı gibi, doğru şekilde allık uygulandığı zaman, yüzünüzde oldukça doğal bir görünüm yaratır. Bu konuda birinciliği ise şeftali allıklara veriyoruz!

Ve ne şanslıyız ki 2019 trendleri arasında da şeftali ve pembe allıklar başı çekiyor. Şeftali ve tonları, özellikle pembenin birçok tonu ve mürdüm, kırmızı allıklara da sıklıkla denk geleceğiz.

Bu yılın trend allıklarını sıralayalım:


1) O bir klasik: Nars Orgasm

 

Dünyanın en çok bilinen ve en çok satan rengi ‘Orgasm’. Orgasm, dore ışıltılara sahip şeftalimsi pembe bir renk. Ve bu rengin asıl özelliği, mucizevi bir şekilde herkese çok yakışması! Sarışın, esmer, kumral veya kızıl olmanız önemli değil, Orgasm’in cildinizle harika bir şekilde bütünleşmesine tanık olmak için ufak bir dokunuş yeterli. Orgasm, bu yüzden yıllardır dünyanın en çok satan kozmetik ürünleri arasında ilk sırada geliyor.

Jennifer Lawrence

Gerek moda haftalarında olsun, gerekse ünlü modacıların özel defilelerinde, Orgasm makyaj artistleri tarafından en çok tercih edilen makyaj malzemesi. Yüze verdiği ışıltı, renk ve aydınlık herkes tarafından çok beğenilmesini sağlıyor.


2) Nude şeftali: Shiseido Alpen Glow

 

Shiseido Innerglow Cheekpowder serisinin ‘Alpen Glow’ nude şeftali rengine gerçekten bayılıyoruz.
İçerisinde hafif pırıltılar mevcut. Öyle sim sim değil, hafif ışıltılar… Hatta mat durduğunu bile düşünebilirsiniz ama içindeki minimalize pırıltılar sayesinde cildi inanılmaz sağlıklı ve aydınlık gösteriyor.

Shiseido Alpenglow

Her tene yakışabilecek yaz/kış kullanılabilir bir allık. Sıcak tonlu olduğu için sürüldüğünde yüzü daha taze gösteriyor.


3) Gül kurusu: Nars Dolce Vita

 

Dolce Vita ise açık ve buğday tenlilerin makyaj çantasından ayırmaması gereken efsane bir renk. Pembemsi gül kurusu, çilek kırmızısı, çilek pembesi gibi farklı isimlerle tanımlanabilir. Zaten bu allığın sırrı da rengi! Çünkü her tende asla aynı durmuyor, ruju gibi allığı da cilde en yakışan tonu alıyor.

Nars Dolce Vita Blush

Dolce Vita allık, yanaklara doğal bir pembelik veriyor. İster nude bir makyajla isterseniz smoky göz makyajıyla kullanabilirsiniz. Her makyajla mükemmel eşleşiyor. Kalem ruju gibi allığı da bu sebeple ‘bestseller’lar arasında! Tam bir sonbahar-kış rengi…


4) Kiremit kırmızı: Shiseido Sayoko

 

Shiseido Minimalist WhippedPowder serisi, tüy gibi hafif yapıda, uzun süre dayanıklı, yumuşak ve mat bitişli köpük dokulu krem allık serisidir. Ve bu serideki en favorilerimizden biri ise kiremit kırmızısı rengiyle ‘Sayoko’...

Shiseido Minimalist Whipped Powder Sayoko

Çok yumuşak parmak uçlarınızla dokundurup uyguladığınızda bile cildinize anında canlı ve taze bir görünüm veriyor. Özellikle esmerler ve orta tenliler için efsane bir renk.


5) Turuncu: Nars Taj Mahal

 

Altın yansımalara sahip turuncu allık Taj Mahal diğerlerine göre size biraz sıra dışı gelse de, bronz ve esmerlere çok yakışıyor. Buğday tenliler için de önerilen renklerden biri. Bu yüzden en çok satanlar arasında kendisi! Pigmentasyonu yoğun olduğundan eğer ki açık tene sahipseniz hafif bir uygulama yapmalısınız. Hafifçe uygulandığında, kesinlikle göründüğü kadar çarpıcı renk vermiyor.

Nars Taj Mahal

Sıcak alt tonuna sahip kişilerin cilt altındaki pigmentleri sarıdır. Bu yüzden sarı alt tonlu cilt olarak da tanımlanırlar. Sıcak cilt alt tonuna sahip kişilere canlı tonlar, sıcak renkler çok yakışır. Sıcak cilt tonuna sahip biri sarışın da olabilir, esmer de... Eğer ki siz de sıcak cilt tonuna sahipseniz, Taj Mahal makyaj çantanızın vazgeçilmezlerinden olacak. Bize güvenin!


6) Bebek pembesi: Shiseido Chiyoko

 

Bebek pembesi bu senenin en trend allık renklerinden biri. O kadar naif, o kadar zarif bir duruşu var ki tende... Uygulandığı anda romantik bir görünüme kavuşuyorsunuz. İsterseniz çok koyu bir göz makyajıyla gece, isterseniz gündüz de tek başına kullanabileceğiniz bir renk. Üstelik beyaz tenliler için bizce mükemmel bir seçim olur.

Shiseido Chiyoko

Shiseido Minimalist WhippedPowder serisinden ‘Chiyoko’ rengini öneriyoruz. Denedik ve çok beğendik!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ