Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
2024 ‘ÜN KIRMIZI SAÇ RENGİ TRENDLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı
1.490,00 TL
No. 5 BOND MAINTENANCE CONDITIONER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Kremi
1.490,00 TL
BOND MAINTENANCE SYSTEM
OLAPLEX
Saç Kusursuzlaştırıcı & Bağ Güçlendirici Üçlü Bakım Seti
4.470,00 TL
No. 7 BONDING OIL
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Yağı
1.490,00 TL
No. 9 BOND PROTECTOR NOURISHING HAIR SERUM
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Besleyici Saç Serumu
1.490,00 TL
BONDING & NOURISHING PROTECTOR DUO
OLAPLEX
Bağ Güçlendiren & Saçları Besleyen İkili Bakım Seti
2.980,00 TL
THE BOND TREATMENT SYSTEM
OLAPLEX
Yoğun Onarıcı & Nemlendirici & Bağ Güçlendirici Üçlü Saç Bakım Seti
4.470,00 TL
No. 0 INTENSIVE BOND BUILDING TREATMENT
OLAPLEX
Bağ Yapılandırıcı Yoğun Saç Bakım Spreyi
1.490,00 TL
No. 8 BOND INTENSE MOISTURE MASK
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici Maske
1.490,00 TL
No. 3 HAIR PERFECTOR
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici ve Saç Kusursuzlaştırıcı
1.490,00 TL
BOND TREATMENT DUO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici İkili Bakım Seti
2.980,00 TL

Boyalı Saçlar

2024 ‘ÜN KIRMIZI SAÇ RENGİ TRENDLERİ

  • Ekim 27, 2023

Saç renkleri içerisinde belki de en iddialı olan kırmızı tonları, 2024’te yükselişe geçmeye hazır. İşte öne çıkan kırmızı saç rengi trendleri…

Nasıl ki yaz aylarında pek çok kişi sarının ve sarı tonlarının çekim alanına giriyorsa, sonbahar ve kış aylarında da bakır ve kırmızı tonlarını tercih edenlerin sayısı artıyor. Elbette burada kişiden kişiye zevkler değişkenlik gösteriyor ancak kırmızı tonları gerçekten kış aylarına çok yakışıyor! O halde gelin, 2024 saç renkleri arasında yükselişe geçen kırmızının hangi tonları mercek altına olacak birlikte keşfedelim.

Pumpkin Spice - Balkabağı
Kırmızın daha kızıla çalan tonlarından biri olan Pumpkin Spice, sonbahar ve kış aylarında çok yakışan bir renk. Burada daha yumuşak geçişler istediğinizde tarçın tonlarından, etkileyici bir dokunuş için ise parlak bakır tonlarından destek alabilirsiniz.


Cherry Red - Kiraz Kızıl
Eğer istediğiniz kırmızının göz kamaştıran çekiciliğiyse, bu tam size göre bir renk! Hem sıcak hem de soğuk cilt tonları için harika olan Cherry Red, 2024 kış ayları için ideal saç renklerinden biri olmaya hazır.


Cowgirl Copper - Yumuşak Kumral Bakır
Cowgirl copper saç rengi 2024’ün kesinlikle en popüler kırmızı saç rengi tonları arasında olacak. Aslında bakır saçın çok turuncumsu bir his vermeyecek daha güvenli bir versiyonu. Yani, yumuşak bir geçişle saçlarını canlandırmak isteyenlere çok uygun.


Red Brown - Kırmızı Kahverengi
Kırmızı ve kahvenin son derece uyumlu bir karışımı olan Red Brown, herkese yakışabilecek bir tona sahip. Hem canlılığı hem de doğallığı beraberinde getiriyor. Ayrıca yoğun kızıl saç renginin çabuk solduğu bilindiğinden bu renk saç bakımını da kolaylaştırma gücüne sahip. 


Kızıl saçlı ünlüler
Kızıl ve kırmızı saç rengi için ilham arayışı içine girdiğiniz noktada ünlülerin görünümlerinden destek almaya ne dersiniz? Amy Adams, Julianne Moore, Madelaine Petsch, Jessica Chastain ve Isla Fisher gibi Hollywood yıldızları, yıllardır kırmızı ve kızıl tonlarının etkisi altındaki isimler. 


Kırmızı saç rengini korumak için neler yapılmalı
-    Özellikle kızıl renkli saçlarınız varsa, renk tonunuzun taze görünmesini sağlamak için biraz daha özenli yaklaşmalısınız çünkü kırmızı ve kızıl saç renkleri çabuk solmaya meyillidir.

-    Günlük saç bakım ürünlerinizi boyalı saçlar için özel olarak formüle edilmiş versiyonlarla değiştirmeniz, kırmızı ve kızıl saçlarınızı koruma altına almanızın ilk yolu. Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo ve No. 5 Bond Maintenance Conditioner, bu aşamada saçlarınıza bakım yapacak ürünlerin başında geliyor. No.4 saçtaki boyama, ısıyla şekillendirme ve günlük yıpranma sonucunda yıpranan hasarlı bağları güçlendiriyor, her yıkamada saçları daha parlak ve sağlıklı hale getiriyor. No.5 ise saçları derinlemesine nemlendirirken daha parlak, canlı, sağlıklı ve güçlü saçlar ortaya çıkarıyor.

-    Sıcak su sadece saçınızı kurutmakla kalmaz, aynı zamanda saç renginin daha hızlı solmasına neden olabilir. Saçlarınız kırmızı ve kızıl tonlarına sahipse, bunu önlemek için saçınızı ılık suyla yıkamanız rengi korumanız için daha iyidir.

-    Saç sağlığınız ve saç renginiz için yapabileceğiniz en iyi şeylerden biri ısıyla şekillendirmeyi minimumda tutmaktır. Yine de mutlaka kullanmanız gerekiyorsa, Olaplex No.7 Bonding Oil ve No.9 Bond Protector Nourishing Hair Serum gibi 232 dereceye kadar ısı koruması sağlayan ürünlerden destek alabilirsiniz.

-    Haftalık yapacağınız özel bakımlar ise saç renginizi korumak ve saçınızı daha sağlıklı tutmak için önemlidir. No. 0 Intense Bond Building Hair Treatment, No. 3 Hair Perfector ve No. 8 Bond Repair Moisture Mask saçtaki yıpranmış bağları güçlendirmeye yardımcı olur.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ