Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Günlük Cilt Bakımı

30’LU YAŞLARDA CİLDİMİZDE NELER OLUR? HANGİ ÜRÜNLERİ KULLANMAK GEREKİR?

  • Temmuz 04, 2020

Bir kadın için en kritik yaşlar 30 ile başlar! Bu yaşlarda endişelerimiz artar. Cildimize iyi bakarsak bu endişelere hiç gerek kalmaz. Peki, neler yapmalıyız?
 

30’lu yaşlardan itibaren, cilt hücrelerindeki şekil kaybı, mevcut olan nemsizliğin artmasına, nemsizlikten dolayı ince çizgilerin belirginleşmesine neden olur. Bununla birlikte cilt dokusunun tıpkı bir pırlanta gibi pürüzsüz ve ışıltılı görünmesini sağlayan elastik liflerde meydana gelen dejenerasyon, cilt yüzeyinin dokusunun bozulmasına neden olur. Ve cilt donuk, cansız görünür. Ciltte yavaş yavaş esneklik kaybına bağlı sarkma ve gözeneklerde yavaş yavaş bir genişleme görülür. Belki siz bunu direkt görmezsiniz ama yaşlılık emareleri başlamıştır bile...
 

Her cildin yapı-doku ve kişinin yaşam tarzı, ürün kullanım alışkanlıkları farklılık göstermekle beraber, ciltte görülmeye başlayan problemlere (sarkma, ince çizgiler, donukluk, matlık gibi) yönelik serumlar, haftalık maskeler ile cilt mutlaka desteklenmelidir. Bu konuda uzmanlarda aynısını söylemektedirler ki, yeni nesil gelişmiş kozmetiklerle zamanı durdurmak mümkün olmasa da, zamanın cildimiz üzerindeki etkilerini yavaşlatmak mümkündür.
 



30’lu yaşlarda özel bakım: Shiseido Bio Performance Serisi

 

30’lu yaşlarda Shiseido’nun Bio Performance serisi çok etkilidir. Bu serinin özelliği, tempolu hayata uygun, az ürünle çok etki bekleyen, medikal estetikten esinlenilmiş bir seri olmasıdır. 
 

Bu seride mutlaka kullanmanız gereken kilit ürünler hangileri?
 

Sıkılık veriyor-toparlıyor-gözenek küçültüyor
 

Shiseido Bio-Performance Super Corrective Serum, kırışıklıklar, sarkma ve ciltteki cansız görünüme karşı çözümler sunarak zamanla mücadele eden müthiş bir serumdur. Anında cilt daha pürüzsüz ve aydınlık bir görünüm alır ve her gün düzenli kullanımla etkisi daha da artar. Yalnızca bir haftada ciltteki sıkılık gözle görülür biçimde artar. Üç haftada derin kırışıklıkların görünümü farkedilir biçimde azalır. 
 

Gençlik görünümünün daha uzun süreli olmasının sırrı, kolajen, elastin ve hyalüronik asitin ciltte ideal seviyede varolmasıdır. Shiseido Bio-Performance Super Corrective Serum bu üç unsurun üzerine odaklanır. Cilde aydınlık ve pürüzsüz bir görünüm verir. 



 

Hyalüronik asitten esinlenilmiş göz çevresi kremi

 

Shiseido Bio Performance Super Corrective Eye Cream

Zamana karşı savaşan bir göz kremi. Kremi düzenli kullandığınızda gözlerin etrafında oluşan yorgun görüntü eski haline döner. Göz çevresini onarır, kırışıklıkları gözle görünür şekilde azaltır ve göz altı morluklarını giderir. Shiseido Bio Performance Super Corrective Eye Cream, sıkı göz kontürü elde etmek için anahtar madde olan hyalüronik asit üretimini arttırmak adına Bio-Defining Complex ile formüle edilmiştir.

 

 

Mikrodermabrazyondan esinlenilmiş cilt yenileyici
 

Shiseido Bio-Performance Super Exfoliating Discs, anında etki eden, pürüzsüz ipeksi bir cilt yaratan, aydınlık ve mükemmel parlaklık sağlayan, cildi yenileyen pratik disklerdir.Tırtıklı tarafı ideal soymayı sağlarken yumuşak tarafı cildi mikro hassasiyet ile rahatlatır. Canlı bir netlik kazanmış sağlıklı görünümlü bir cilt yaratır.

 

Disklerin dokumalı yüzü etkili bir soyma sağlar, cildi arındırır. Yumuşak yüzü ipeksi aydınlıkta bir cilt yaratmak için cildi aydınlatır, sağlık dolu ışıltı sağlar. Ambalajın içinde 8 adet disk bulunmaktadır, her disk tek kullanım içindir.
 

Haftada 1 kullanmanız yeterlidir, 2 ayda cildiniz yenilenir. Bu disc’i kullanırken ayrıca peeling yapmanıza gerek yoktur. İnce çizgileri, donukluğu ve mat görüntüyü yok eder.



 

Bakım ürünlerinin etkisini arttırmak için ULTIMUNE

 

Ultimune yüz ve Ultimune göz ürününü kullandığınız bakımlardan önce sürebilirsiniz. Çünkü bu 2 ürün yaş, çevresel faktörler ve zihinsel stres ile azalan cilt bağışıklığını arttırır. Böylece kullandığınız ürünlerden cildiniz 2 kat daha fazla yararlanır.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ