Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
5 ADIMDA BİR GECEDE MUHTEŞEM CİLT
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BODY FIRMING CREAM
SHISEIDO
Vücut Sıkılaştırıcı Krem
2.850,00 TL

Makyaj Çantası

5 ADIMDA BİR GECEDE MUHTEŞEM CİLT

  • Temmuz 04, 2020

Bildiğiniz düğün günü ışıltısının sırrı (tabii yolun sonunda bekleyen damadı saymazsak) cildinize iyi bir gece uykusu hediye etmektir. Dinlendiğinizde cildiniz kendini onarmak için fazladan mesai yapar, yenilenir ve nemlenir, bu nedenle büyük gün öncesi uykunuzu iyi almış olmanız oldukça önemli. Bunun yanında süreci hızlandırmak için yapabileceğiniz birkaç şey de bulunuyor. 
 

Yatağa temiz bir yüzle girin: Asla yüzünüzde makyajla uyumayın. Makyajla uyumak, cildinizdeki gözenekleri tıkayarak sivilce, siyah nokta gibi sorunlara neden olmasının yanında kırışıklıklara da davetiye çıkartır. Üstelik yorgun ve mat bir cilt görüntüsüne yol açar. O yüzden Shiseido Gentle Cleansing Cream gibi hassas bir temizleyici kullanın. Makyajı ve kirleri yüzünüzden derinlemesine temizleyin.
 

Beş adımlık günlük program uygulayın: Gecelik bir cilt bakım rutini belirleyin ve bu rutine sadık kalın.
 

Cildinizi temizleyin (Shiseido Benefiance Extra Creamy Cleansing Foam), cilt tipinize uygun toniği uygulayın (Shiseido Benefiance Wrinkle Resist24 Balancing Softener) ve gece kreminizi (Shiseido Benefiance Wrinkle Resist24 Night Cream) sürün. Birkaç dakika sonra serumunuzu (Shiseido Glow Revival Serum) sürün ve göz çevresi kreminizle (Shiseido BOP Super Corrective Cream) işlemi tamamlayın. Bu rutine birkaç hafta sadık kaldığınız takdirde en iyi sonuçları elde edeceksiniz.
 

Kullandığınız ürünlerin içeriklerine dikkat edin: Pürüzsüz bir cilt için retinol içeren yaşlanma karşıtı tedavi uygulayın, böylelikle cilt hücrelerinizin yenilenmesi hızlanacak ve cildiniz daha parlak ve yumuşak bir görünüm kazanacaktır. Shiseido Pure Retinol Instant Treatment Face Mask ile cildiniz neme doyacak, cildin doğal iyileşme fonksiyonu teşvik edilecektir. Böylece cildin iyileşme süreci hızlanacaktır.

Sekiz saat uyuduğunuzdan emin olun: Siz altı saat uykunun kahve yardımıyla yeterli olduğunu düşünebilirsiniz ancak cildiniz aynı fikirde değil. Yatağa erkenden girseniz bile cep telefonunuzdan son birkaç kontrol yapmak istemeniz de hiç iyi bir fikir değil. Çünkü telefonunuzdan yayılan mavi ışık uykuya sebep olan melatonin salgılanmasını engelleyebilir. Yatağa girmeden telefonunuzu kapatmanızı ve onunla harcayacağınız vakti zihninizi temizlemekte kullanmanızı tavsiye ederiz.
 

Vücudunuzu sevin: Siz uyurken vücudunuz gün boyu oluşan hasarı onarmakla uğraşır, bu nedenle cildinizi gün içinde ne kadar az zararlı maddeye maruz bırakırsanız geceleyin cildinizin işini bir o kadar kolaylaştırmış olursunuz. Gece uyumadan önce vücudunuza besleyici özellikte krem sürün. Shiseido Body Firming Cream, cildinizi deniz yosunu ve mineralleri ile besler ve onarır. Derinlemesine nemlendirir. 

Stres, kirlilik, sıvı kaybetmiş bir vücut ve sigara kullanımı cildinize zarar verir. Ancak en büyük yaşlanma sebebi güneşe maruz kalmaktır! Cildinizi güneşten her gün korumak bu nedenle çok önemlidir. Güneşten korunma rutinini kışın ve bulutlu günler dahil her sabah uygularsanız cildiniz kendini onarmak için daha az zaman harcayacak ve artan zamanı daha parlak ve güzel görünmek için kullanacaktır. Cildinizi güneşin zararlarından korumak için günlük bir güneş koruyucu krem kullanın. Shiseido Urban Environment UV Protection Cream SPF30, cildi korurken nemlendirirken, şehir hayatı için ideal güneş koruyucu kremdir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ