Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
AKMAYAN, DAĞILMAYAN GÖZ MAKYAJ ÜRÜNLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
KAJAL INKARTIST
SHISEIDO
12 Saat Dayanıklı 3’ü 1 Arada Akmayan Göz Kalemi
1.450,00 TL
MICROLINER INK EYELINER
SHISEIDO
24 Saat Dayanıklı Mikro İnce Uçlu Göz Kalemi
1.450,00 TL
CONTROLLED CHAOS MASCARA INK
SHISEIDO
Kirpikleri Dolgun Gösteren Maskara
1.650,00 TL

Göz Makyajı

AKMAYAN, DAĞILMAYAN GÖZ MAKYAJ ÜRÜNLERİ

  • Şubat 23, 2022

Makyaj yapmak her kadının tutkusu olsa da özellikle göz makyajının yeri her zaman ayrıdır.

Netice de gözler kalbin aynasıdır öyle değil mi? Hele ki için de bulunduğumuz bu pandemi döneminde yüzümüzün yarısının maskenin altında olduğunu düşünürsek göz makyajı daha da fazla bir anlam kazandı diyebiliriz. 

Fakat göz makyajında da maalesef gün içerisinde bozulmayacak, akmayacak ve dağılmayacak ürünleri seçmek oldukça önemli. Şöyle rahat rahat gülüp, ağlamayalım mı yani? Yok, yok ağlamayalım hep gülelim ve gözyaşlarımız hep gülmekten aksın ama göz makyajımızı da bozmasın. 

İşin esprisi bir yana elbette eğer bir de yağlı bir göz çevresi cildine sahipseniz vay halinize. Öyle özene bezene yaptığınız göz makyajınız birkaç saat içerisinde dağılarak tam bir fiyaskoya dönüşebilir. 

İşte tüm bunların yaşanmaması o özenle yaptığınız makyajınızın akmaması ve dağılmaması için sizlere öyle güzel ürünler seçtik ki makyaj çantanızda sadece bunlar olsun size hiçbir şey olmaz.

İlk olarak göz makyajının olmazsa olmaz gözlerin rengini ve şeklini ortaya çıkarmak için uygulamayı da çok sevdiğimiz kalemlerden başlayalım. Bu yıl buğulu gözler ve renkli göz makyajları oldukça trend. 

Bizim de size bu konuda önerebileceğimiz en güzel ürünlerden biri Shiseido Kajal InkArtist ister kalem olarak isterseniz de kendi özel aplikatörü ile dağıtarak far gibi kullanabileceğiniz bu göz makyaj ürünü su ve ter geçirmeyen özelliği sayesinde asla akmaz ve dağılmaz. Tam tamına 10 farklı rengi ve kolay uygulanabilir olma özelliği ile bu senenin trendlerine uygun, farklı ve çekici göz makyajlarınızda en favori yardımcınız olacaktır. 

Bir diğer önerimiz ise Shiseido Microliner Ink keskin ve net bir göz makyajı uygulaması yapmayı sevenler için enfes bir ürün. Çok kolay uygulanabilir ve yoğun pigmentlere sahip olması ile ister Eyeliner isterseniz de dipliner olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özellikle öyle güzel renk seçenekleri var ki o alışılagelmiş siyah eyelinerlar yerine Waterproof akmayan ve dağılmayan bu Eyeliner’ ın sizlerin vazgeçilmez göz makyaj ürününüz olacağından çok eminiz.

Ve tabi ki göz makyajının olmazsa olmazı her kadının severek kullandığı maskara. Bu kadar renkli kalem ve eyelinerlardan bahsetmişken göz makyajımızı ve görünümümüzü tamamlayacak olan birbirinden güzel renklere sahip olan Shiseido ControlledChaos MascaraInk ürününden bahsetmeden olmaz. İster siyah isterseniz renkli tercih edin bu maskara kirpikleri dipten uca kavrayarak kaldırır, dolgunlaştırır ve kirpiklere hacim kazandırır. Gün içerisinde asla akmaz, dağılmaz ve dökülmez. 4 renk seçeneğinden sizde kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ