Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ALLIK SÜRERKEN TERCİH EDİLECEK EN İYİ FIRÇALAR HANGİLERİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
#16 BLUSH BRUSH
NARS
Allık Fırçası #16
1.850,00 TL
#13 POWDER BRUSH
NARS
Pudra Fırçası #13
1.980,00 TL

Allık

ALLIK SÜRERKEN TERCİH EDİLECEK EN İYİ FIRÇALAR HANGİLERİ?

  • Temmuz 02, 2020

Fırçaların makyajdaki rolü tartışmasız çok büyük. Bunu hepimiz biliyoruz artık. Allık fırçası seçimi ise hata affetmeyen bir konu. Çünkü yüzümüze renk vermeye yarayan allıkları ancak doğru bir fırça ile iyi uygulayabiliriz. İyi uygulanmamış bir allığın nasıl görüneceğini hayal gücünüze bırakıyoruz... Size, allık uygularken kullanabileceğiniz en iyi fırçaları listeledik. Unutmayın, iyi fırça= iyi makyaj demektir!
 

Çok yönlü allık fırçaları
 

Nars Kabuki Yachiyo Brush: Nars’ın kabuki ailesine ait olan ve makyözlerin en sevdiği fırçalardan biri olan Yachiyo ile elbette mükemmel bir allık uygulaması yaparsınız. Yachiyo, elmacık kemiklerini ve cilt görünümünü belirginleştirmek ve rengi dağıtıp yaymak için mükemmeldir. Ürünü ziyan etmeden yüze çok doğal bir şekilde uygulama yapmayı sağlar. En pigmentli allığı bile rötuş gerektirmeden sürebilirsiniz böylece... 
 

ÇOK YÖNLÜ VE ÇOK ÖZEL BİR FIRÇA: NARS YACHIYO KABUKI! TIKLAYIN! 

 

Nars Mie Kabuki Brush: Mie aslında geniş alanlara uygulama yapmak için idealdir. Ama allık rengini cilde çok iyi yedirdiği için makyaj artistleri tarafından sadece pudra sürerken değil, allık sürerken de tercih edilir. 
 

Nars Mizubake Kabuki BrushFırçası düzdür ve bu yüzden kontür fırçası olduğu düşünülür ama çok yönlü bir fırçadır. Hem elmacık kemiklerini vurgular hem de allık uygulamak ve rengi dağıtıp yaymak için mükemmeldir. Bu fırçayla kontür ve allık uygulamasını en iyi şekilde yapabilirsiniz. 


 

Klasik allık fırçaları

 

 

Nars Blush Brush #20:Nars’ın klasik allık fırçalarından biridir. Kubbe şeklindeki ucu, renk pigmentlerinin mükemmel bir şekilde uygulanmasını sağlar. Pürüzsüz ve zahmetsiz bir uygulama için ideal bir fırçadır.

 

"Fırça satın almak, bir makyaj dolabı kurmak gibidir. Pudra, allık ve bronzlaştırıcı uygulamak için en iyi fırçalara sahip olmalısınız. Nars’ın 20 no’lu Blush Brush fırçası kusursuz bir allık görünümü için gereklidir."-Janice Daoud, Nars makyaj artisti
 

Nars Contour Blush #21Bu açılı allık fırçası elmacık kemiklerini şekillendirmek ve vurgulamak için kontrollü ve kolay bir uygulama sağlar. Makyaj artistlerinin olmazsa olmazıdır. 

 

 



 

Nars Wet&Dry Blush Brush #23Nars Dual-Intensity allıklar için özel olarak tasarlanmış, ıslak ve kuru kullanılabilen allık fırçasıdır.

Serideki allıkların cilde en iyi şekilde uygulanmasını sağlar.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ