Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ASHLEY JOY: ARGAN YAĞI MUCİZESİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
HAIR CARE SPREY
ASHLEY JOY
Saç Bakım Spreyi
339,90 TL 203,94 TL

Saç

ASHLEY JOY: ARGAN YAĞI MUCİZESİ

  • Haziran 28, 2020

Doğal içerikli, yepyeni saç bakım ürünleri ile tanışmaya hazır mısınız? Uyaralım, bu ürünlerin iddiası büyük… Çünkü markanın yaratıcısı bu bakımları öncelikle kendi için tasarlamış! Haydi, Ashley Joy’u yakından tanıyalım…


 

Marka nasıl doğdu?

 

Ashley Joy’un hikayesi, markanın yaratıcısı Aslı Şen’in kendi saçlarına bir bakım ürünü aramasıyla başlıyor. İşlem görmüş saçlarının zamanla doğallığını, sağlığını ve ışıltısını kaybettiğini fark eden Şen bunun önüne geçmek için birçok ürün deniyor ancak istediği sonuçları alamıyor. Uzun aramalardan sonra, kendisi bir karışım yaratıyor: Tam 24 farklı ve doğal yağı birleştirerek bir karışım hazırlıyor. Bu karışım ile zarar görmüş saçları nihayet ışıldamaya, daha kolay şekil almaya ve sakinleşmeye başlıyor. Şen, bu mucize karışımından hem ailesine hem de arkadaşlarına hediye ediyor. Sonuçlar o kadar olumlu oluyor ki bir kere kullanan hemen bir yenisini istiyor!

 

Ürün ile tanışan herkesin saçlarında yaşadığı müthiş hikayelerden ilham alan Aslı Şen, bu eşsiz karışımı, saçlarıyla sorun yaşayan diğer kadınlarla paylaşmak istiyor. Böylece, konusunda uzman bir ekip kuruyor ve Ashley Joy markasının ilk adımları atılıyor.

 

 

Ashley Joy ürünlerinin özellikleri

 

Ashley Joy saç ürünleri, saçlarımızı kökten uca yenileyen bitkisel saç bakım ürünlerinden oluşuyor. Markada 4 ürün bulunuyor: Şampuan, saç kremi, saç bakım spreyi ve saç bakım yağı.

 

Bu ürünlerin hepsinin temelinde argan yağı var. Elbette argan yağı tek başına değil, arganla birlikte birçok faydalı başka yağ karışımı da bulunuyor ürünlerin hepsinde… Ayrıca bu ürünlerde paraben ve parafin bulunmuyor. 

 

Ürünleri tek tek inceleyelim mi?

 

 

PARLAK SAÇLAR İÇİN ŞAMPUAN!
 

Ashley Joy Argan & Zeytinyağlı Şampuan, içeriğindeki argan yağı sayesinde saçları nemlendirerek daha parlak ve canlı görünmelerini sağlıyor. Zeytinyağı ise saç uçlarının kırılmasını önlüyor. Saçlarınızı ağırlaştırmadan temizleyen şampuan, düzenli kullanımda saçlarınızı yeniden yapılandırıyor, saçlara çok sağlıklı bir görünüm kazandırıyor. 
 

KIRIK UÇLARI ONARIYOR!

 

Ashley Joy Saç Bakım Spreyi, badem yağı ve buğday proteini ile zenginleştirilmiş özel formülü sayesinde duştan sonra saçların kolay taranmasını sağlarken, aynı zamanda saçı besliyor ve kırık uçların onarılmasına yardımcı oluyor. Saçlara parlaklık ve yumuşaklık kazandırıyor. Saçınızın kolay şekil almasını ve fönün kalıcı olmasını sağlıyor. Saçtan durulanmıyor.

 

24 BİTKİSEL YAĞIN EŞSİZ KARIŞIMI!
 

Ashley Joy Bitkisel Saç Bakım Yağı, 24 bitkisel yağ ile zenginleştirilmiş bakım yağıdır. Özellikle boyalı ve yıpranmış saçlar için uygundur. Saçları parlatıyor, yumuşatıyor ve besliyor. Saçların sağlığını geri kazanmasına yardımcı oluyor. İçeriğindeki A ve E vitaminlerinin antioksidan özelliği, saçları güneş ışığının zararlı etkilerinden korumaya yardımcı olurken, Baobab yağı saçı yoğun şekilde nemlendiriyor. 



 


SERUM TAKVİYESİ ŞART!

 

Ashley Joy Argan Saç Bakım Serumu, içeriğindeki argan yağı ve diğer bitkisel yağlar ile kuru, nemini yitirmiş ve yıpranmış saçların daha sağlıklı ve daha güçlü görünmesine yardımcı oluyor. Cansız saçların ışıltı ve güç kazanmasını destekliyor. İçeriğindeki havuç yağının sağladığı A vitamini ile saçı beslerken, saçı nemlendiriyor. Saçtan durulanmıyor.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ