Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BUĞULU GÖZ MAKYAJI NASIL YAPILIR?
PAYLAŞ

Göz Makyajı

BUĞULU GÖZ MAKYAJI NASIL YAPILIR?

  • Temmuz 11, 2020

Buğulu gözler... Çekici, gizemli ve sofistike. Buğulu makyaj sizde de aynı etkiyi yaratıyor mu? Hayır cevabını almak çok güç çünkü bu makyajın özel bir ikna kabiliyeti olduğu kesin! 
 

Dumanlı göz makyajı, gözlere dramatik ve etkileyici bir görünüm verir. En çok kullanılan göz makyajı stilidir. Ünlülerin makyajlarına dikkat ederseniz, kırmızı halı ve özel gecelerin de favorisidir. 
 

Dumanlı göz makyajı nasıl yapılır?

 

Zahmetli ve vakit alan bir iş gibi gözükse de buğulu göz makyajı yapımı aslında son derece kolay bir iş. Peki o zaman buğulu göz makyajı nasıl yapılır diyeceksiniz, cevabı basit: Önerdiğimiz adımları takip ederek!
 

 

1) Fardan önce göz kapağınıza yağsız bir far bazı sürün. Böylece gün içinde göz kapaklarınızın yağlanıp, farın bozulmasını engellerseniz.

 

2) Dumanlı göz makyajında eyeliner olmaz. Onun yerine kalem kullanın. Kalem, dağıtmak ve yaymak için idealdir. Kalem yerine yoğun dokulu farlardan da kullanabilirsiniz tabii. 

 

Kaleminizi üst göz kapağınızın ortasından başlayarak, kalınca bir çizgi halinde göz bitimine doğru çekin. Siyah buğulu göz makyajı yapmak için siyah kalem, kahverengi buğulu göz makyajı yapmak için koyu kahve kalem kullanın. Buğulu göz makyajında genelde siyah tercih edilir ama kahverengi de çok hoş bir görünüm yaratır ve gündüz makyajı için de idealdir. Şuna dikkat edin; kalemin ucu kuru ve sert olmasın, dağıtırken zorlanırsınız.

 

3) Kalem ile işiniz bitince, bir aplikatör ile göz kalemini uçlardan hafifçe dışarı doğru dağıtın. Abartıp, tüm göz kalemini yaymayın. Sonra far ile küçük dokunuşlar yapın. Hatta göz pınarlarınıza doğru çok hafifçe farı sürün.

 

4) Kullandığınız kalemle gözlerinizin içine de çizgi çekin. Sonra kullanacağınız far ile alt kirpik diplerinizi boyayın. Kalın bir şekilde farı uygulayabilirsiniz. Far uygulamak dumanlı bir görünüm için daha uygundur.

 

5) Kirpiklerinize hacim veren bir maskara uygulayın ve makyajınızı bitirin!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ