Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır?N Yasin Şefik
PAYLAŞ

Göz Makyajı

Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır?N Yasin Şefik

  • Temmuz 14, 2020

 

https://youtu.be/Qo-qBE1GTeg

Göz makyajının ilk adımı olarak Nars’ın stik farını kirpik diplerinden başlayacak şekilde göz kapaklarına baz amaçlı uyguluyoruz. Böylelikle hem makyajı sabitlemiş, hem de ışıltı sağlamış oluyoruz. Sonrasında far paletinde bulunan kemik tonlardaki farı göz pınarı tarafına gelmeden (daha çok orta ve dış bölgeye), daha açık tonlardaki farı ise göz pınarı bölgesine aydınlık verme amaçlı sürüyoruz. Aynı far uygulamasını ince bir fırça ile göz altına da uyguluyoruz. Yine aynı far paletinde bulunan daha koyu ve kızıl tonlardaki farımızı gözü daha yukarı çekmek için göz kapaklarının kenarlarına doğru uyguluyoruz.

Göz makyajı yaptıktan saatler sonra bile temiz bir görünüm elde etmek ve göz altlarına bulaşan far-kalem gibi lekeleri ortadan kaldırmak için çubuk pamuk ve göz makyajı temizleme losyonu ile bir geçiş yapmanın genel görünüme çok büyük etkisi olduğu bilgisini paylaşıyor ünlü makyaj artisti Yasin Şefik. Bu işlem sonrasında arzu ederseniz ince bir şekilde tekrardan kapatıcı uygulayabilirsiniz.

Makyajımıza göz içine ten rengi kalem sürerek devam ediyoruz. Bu rengi kullanmadaki amacımız gözü daha büyük ve aydınlık göstermektir. Sonrasında kaşlara yukarı doğru kıl hareketleri yaparak kalem uygulamamızı yapıp, şeffaf kaş maskarasını kaşları sabitlemek için üzerine geçiyoruz. Kirpiklere maskara sürmeden önce kirpik kıvırıcı kullanmanın görünüme çok büyük etkisi olduğunu söylüyor Yasin Bey ve son adım olan maskarayı kirpiklere sürerek göz makyajımızı bitiriyoruz.

Her kadının mümkünse iki farklı tonda kapatıcıya sahip olması gerektiği her zaman önerilmektedir. Biri örtmek, diğeri aydınlatmak için. Göz makyajını bitirdikten sonra göz altlarından burun bölgesine doğru ve T-bölgesine aydınlık verme amaçlı kapatıcı uyguluyoruz. Bu uygulama sonrası arzu ederseniz alt kirpiklerinize de hafifçe maskara sürebilirsiniz. Sonrasında alt kirpik diplerine yarım olacak şekilde Nars’ın kahverengi eyeliner kalemini sürüp, fırça ile hafifçe dağıtıyoruz. Daha yoğun bir smokey görüntüsü elde etmek isterseniz, üst kirpik diplerine de aynı kalem uygulamasını rahatlıkla yapabilirsiniz.

Sonrasında elmacık kemikleri üzerine, şakaklara doğru “C” şeklinde ve burun hattına kontür uygulamamızı yapıyoruz. Sıra dudaklara geldiğinde Nars’ın dudak kalemini dışarı taşırmadan sürüp, daha çok üst dudak olacak şekilde tüm dudaklara yayıyoruz. Sonrasında ise ruju tamamlamak için Embrasse Moi rengini, yoğunluğu alt dudaklara verecek şekilde sürüp, hafifçe üst dudaklara yediriyoruz.

Makyajımızın son dokunuşu olarak Nars’ın Multiple allığını yanaklara ve likit aydınlatıcıyı ise T-bölgesine, elmacık kemikleri üzerine ve şakaklara doğru dağıtarak uguluyoruz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ