Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BURCU ESMERSOY'UN FAVORİ SAÇ BAKIM MARKASI WE ARE PARADOXX’U KEŞFET
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İLİŞKİLİ ÜRÜN
VOLUME BLOW DRY SPRAY
WE ARE PARADOXX
Hacim Veren Vegan Saç Spreyi
1.390,00 TL 1.112,00 TL
VOLUME SHAMPOO
WE ARE PARADOXX
Çok Yönlü Vegan Hacim Şampuanı
1.220,00 TL
REPAIR GAME CHANGER HAIR MASK
WE ARE PARADOXX
Yoğun Onarıcı Mucize Etkili Vegan Saç Maskesi
1.940,00 TL 1.550,00 TL

Saç

BURCU ESMERSOY'UN FAVORİ SAÇ BAKIM MARKASI WE ARE PARADOXX’U KEŞFET

  • Ocak 06, 2021

Yeni vegan saç bakım markamız güzeller güzeli Burcu Esmersoy’un da favorisi oldu. Kendisinin parlak, sağlıklı ve hayranlık uyandıracak kadar harika görünen saçları bir süredir We Are Paradoxx’a emanet. Burcu markanın şampuan, tonik ve maskesini kullanıyor. Ürünleri detaylı inceleyelim mi?

 

We Are Paradoxx’u diğer saç bakım markalarından ayıran özellikler neler? 

Ürünlere geçmeden önce markadan biraz bahsetsek iyi olur. We Are Paradoxx kısaca WAP, formülasyonlarında mümkün olduğunca doğal ve organik maddeler kullanmaya kararlı olan bir marka. Ürünleri %88 ile %97 arası oranda doğal.  İçerikleri Paraben, PEG, sülfat ve mineral yağ içermez. Vegan olduğunu zaten hep vurguluyoruz. Hem vegan, hem de cruelty-free. Yani çevreye oldukça duyarlı bir marka. Bu açıdan piyasadaki birçok markadan ayrılıyor.

Ayrıca alerji ve tahriş edici reaksiyonları azaltmak için tam içerik şeffaflığı düşünülerek, sentetik kokular olmadan saç bakım koleksiyonu oluşturulmuş. Koleksiyonu, kesinlikle toksin içermeyen bir politika ile üretmişler.

Açıkçası ürünlerin mükemmel performansa sahip olmasının yanı sıra bu özellikleri de çok etkileyici.

Burcu’nun şampuanı: Volume Shampoo

Saçları temizlerken onları nemlendiren, güçlendirip hacim veren mükemmel bir şampuan. Saç bakımının ilk adımı olan şampuan her zaman çok önemlidir. Eğer saçlarınız birçok bakım ürünü kullanmanıza rağmen hala istediğiniz gibi değilse, öncelikle şampuanınızı gözden geçirin deriz.

%91’i doğal olan bu şampuan saçları derinlemesine temizler, nemlendirir, güçlendirir ve onlara hacim kazandırır. Saçların nemli ve tazelenmiş, ipeksi pürüzsüzlükte ve süper sağlıklı görünmesini sağlar.

İçeriğinde şerbetçiotu ve ısırgan otu özleri, Babassu yağı, matcha yeşil çayı ve İrlanda yosunu özü, nane ve ginseng vardır.

Burcu’nun mucizevi etkili saç bakım maskesi: Game Changer

Markanın tüm dünyada en çok satan ürünlerinden biri olan bu maske, %96 doğal içeriklidir. İçeriğinde Argan yağı, Hindistancevizi yağı ve E vitamini, Avokado ve fındık yağları, Matcha yeşil çayı ve ginseng vardır. Saçlara derinlemesine bir bakım yapar. Yoğun onarıcı etkisi vardır. Donuk, hasar görmüş ve kuru saçları şaşırtıcı derecede sağlıklı görünen saçlara dönüştürür.

Saçta ne kadar uzun süre kalırsa etkisi o kadar fazla olur. İster 5 dakika, isterseniz gece boyu saçta bırakabilirsiniz. Durulanır.

Eğer röfleli, boyalı saçlarınız varsa bu maske sizin de vazgeçilmeziniz olacak.

Burcu’nun hacim veren saç toniği: Climax

Baştan söyleyelim: Bu hacim veren tonik inanılmaz bir şey!

%94’ü doğal olan bu tonik, saçın köklerine uygulandığı için fön sırasında saçı kaldırır ve daha gür, daha hacimli saçlar yaratır. Sadece saç diplerine uygulanır. Saçları sertleştirmez, saça yumuşak bir hacim verir. Toniği uyguladıktan sonra saçlarınıza fön tutarsanız saçlarınız hacim ve parlaklık kazanır. Fön sırasında ise saçların çabuk kurumasını sağlar.

İçeriğindeki beyaz ısırgan otu saça hacim kazandırmaya, parlaklık katmaya ve saçın daha sağlıklı görünmesine yardımcı olur.

Saçlarınız daha gür, daha fazla görünsün istiyorsanız o zaman bu toniği kesin kullanmalısınız. Havluyla kurutulmuş nemli saçın sadece diplerine bolca püskürtün ve saçınızı fönleyerek kurutun. Unutmayın, fön ile kurutulduğunda saç köklerini havalandırarak saçlara hacimli bir görünüm verir.

Burcu Esmersoy’un Instagram hesabı: @burcues

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ