Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ÇAĞLA ŞİKEL GİBİ MAKYAJ NASIL YAPILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL

Ünlülerin Makyajı

ÇAĞLA ŞİKEL GİBİ MAKYAJ NASIL YAPILIR?

  • Temmuz 02, 2020

ÇAĞLA ŞİKEL GİBİ MAKYAJ NASIL YAPILIR?

 

Nam-diğer yerli siyah kuğu Çağla Şikel’in imza makyajına hepimiz hayranız... Evet, Çağla Şikel makyajı diye bir gerçek var. Bu makyajın püf noktaları neler? Bronz ten, parlak görünüm, dumanlı gözler ve nude dudaklar...Eğer siz de bu makyajı yapmak isterseniz, hangi ürünleri kullanmalısınız? Adım adım yazdık.

 

 

Bronz ve parlak ten
 

Çağla’nınki gibi parlak ve bronz bir ten için öncelikle Nars Radiance Primer ile cildin rengini düzenliyoruz. Cilt aydınlık ve eşit tonlu oluyor. Nars’ın renkli nemlendiricisi Pure Radiant Tinted Moisturizer ince bir kapatıcılığa sahip. Ten makyajı için yeterli. Çünkü Çağla Şikel makyajında cilt parlak ve taze olmalı. Bunun için de kalın kapatıcılara ihtiyaç yok.

Renkli nemlendirici, duru, aydınlık ve taze cilt görünümü için oldukça ideal. 
 

Göz makyajı odak noktası olacağı için yüzde fazla renge gerek yok. Bronz pudra ile kontür ve aydınlatıcı yeterli... Nars Bronzing Powder Casino ile yüze kontür yapın.. Elmacık kemiklerini öne çıkarmak için bronz allığı kemiklerin hemen altına Nars Ita Brush ile uygulayın. Sonra Nars’ın 2 renk aydınlatıcısını yanaklara birlikte uygulamak çok etkili sonuç vereceğinden ikisini birlikte kullanın ama karıştırmadan! Şöyle: Orgasm Illuminator yüze hafif renk ve parlaklık verir. Bunu yanaklara doğru uygulayın ve hafifçe dağıtın. Copacabana‘yı ise şakaklara doğru uygulayıp ten makyajını bitirin.
 

İşte, ışıl ışıl ve aydınlık Çağla Şikel parlak ten makyajı!


 

Kedi gözler

 

Çağla Şikel göz makyajında siyah renkli kalem /eyeliner ile siyah veya kahverengi farlar kullanıyor. Ve bunlarla kedi göz makyajını yapıyor. Siz de aynı onun gibi kahverengi farlarla gölgeler yapıp, göz çevrenizi siyah bir eyeliner ile çerçeveleyebilirsiniz. Kedi gözlere değil belki ama dumanlı göz makyajına sahip olacağınız kesin!

 

Göz makyajına başlamadan önce göz kapağına Nars Smudge Proof Eyeshadow Base uygulamak iyi olur. Özellikle bu bazı gece makyajlarında mutlaka sürmelisiniz. Çünkü göz makyajının topaklanmasını, akmasını, bozulmasını önlüyor. Sonra göz pınarlarına highlight yapın. Bunun için Nars Dual Intensity Europa far, rengi ve parlak dokusuyla isabetli bir seçim olur. Sonra Nars Larger Than Life Via Veneto siyah göz kalemini kirpik diplerine sürün. Ardından alt kirpik diplerine de uygulayın ve çok hafifçe dağıtarak dumanlı bir görüntü elde edin.

 

Nars’ın hafif ışıltılı farı Ashes To Ashes ile kaş altına çıkmadan, gözün kıvrım kısmına ve etrafına rengi dağıtın. Degradeli şekilde. Sonra Bengali far ile gölge yapın. Göz altına kapatıcı olarak Nars Radiant Creamy Concelar (Custard) uygulayın ve hacimli kirpikler için Nars Audacious maskarayı sürün. 



 

 

Kaşlarınızı ise Nars Brow Perfector ile doldurun. kaşları tek tek hassas bir şekilde çizer ve seyrek alanları doldurur. Doğal görünümlü mükemmel kaşlar yaratır. Kaşlara şekil vermek önemli...
 

Nude dudaklar
 

Parlak bir cilt ve dumanlı gözler makyajın odak noktası olmak için yeterli. Bu yüzden dudaklar nude görünmeli. Nars Satin Lip Pencil Floralies saten bitişli nude kalem ruju sürün ve makyajı bitirin.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ