Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
CİLDİNDE KILCAL DAMAR GÖRÜNÜMÜNDEN ŞİKAYETÇİ OLANLARA ÖNERİLER!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
NUTRI PERFECT DAY CREAM SPF15
SHISEIDO
Olgun Ciltler İçin Gündüz Kremi SPF15
5.750,00 TL
ULTIMUNE & LEKE ÖNLEYİCİ VE GİDERİCİ SET
SHISEIDO
Ultimune & Leke Önleyici ve Giderici Set
8.500,00 TL 7.645,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 15ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
2.250,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 75ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
6.250,00 TL
ULTIMUNE & LIFTING ETKİLİ SIKILAŞTIRICI SET
SHISEIDO
Karma/Yağlı Ciltler
10.300,00 TL 9.275,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING AND FIRMING CREAM ENRICHED 75ML
SHISEIDO
Cildi Sıkılaştıran ve Toparlayan Zengin İçerikli Krem - Kuru/Çok Kuru Ciltler
7.850,00 TL

Cilt Bakım

CİLDİNDE KILCAL DAMAR GÖRÜNÜMÜNDEN ŞİKAYETÇİ OLANLARA ÖNERİLER!

  • Haziran 26, 2020

Yüzümüzdeki kılcal damarların belirgin hale gelerek bazı yerlerde örümcek ağı şeklinde kızarıklıklar oluşturması rahatsız edici olabilir. Bu görünümden şikayetçi olanlara önerilerimiz var!

Burun kanatlarından başlayıp örümcek ağı şeklinde yanaklara kadar yayılan damarların kalınlaşıp belirginleşmesine kılcal damar görünümü deniyor. Özellikle beyaz tenli, kuru ve hassas ciltlerde görülen bu sorun, kırmızı görünümüyle can sıkıcı olabiliyor. Peki, kılcal damar görünümüyle nasıl baş edebiliriz? 

Öncelikle kılcal damarları yok eden krem gibi bir arayış içerisindeyseniz, bu sorunu kozmetiklerle ve makyaj uygulamalarıyla tamamen gidermek elbette mümkün değil. Ama kızarıklık örtücü kapatıcılarla bunları gizleyebilir ve bu tip ciltlere özel bakım ürünleriyle kızarıklıkları hafifletebiliriz. 

Hadi gelin kılcal damar görünümüne karşı neler yapabileceğimize, yüzdeki kılcal damarlar için krem olarak hangi ürünlere şans verebileceğiniz bakalım!

1)  Kılcal damar sistemine etki eden nemlendirici / Shiseido  Ultimune Power  Infusing Concentrate : Cildi nemlendirir ve stres, doğal yaşlanma ve hava kirliliğinin zararlı etkilerine karşı korur. Cildin esnekliğini optimize eder. Canlı bir cilt yaratmak için çift yaşlanma karşıtı teknoloji ve 8 bitki ile güçlendirilmiş yaşlanma karşıtı serumdur. Cildin iç savunmasını etkinleştirir.

 

2) Kılcal damar sistemine etki eden serum / Shiseido Future Solution LX Intense Firming  Contour  Serum : Cildi sıkı tutmak ve şekillendirmek için yaşla birlikte sarkan bölgelerdeki yüz hatlarının yeniden yapılandırılmasına yardımcı olur. Cildin hatlarını ortaya çıkarır. Toparlanmış, sıkılaşmış, neme doymuş, daha genç görünen bir cilt yaratır. Görünür ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünde azalma sağlar. Dermal kaynakların yenilenmesini teşvik etmek ve sarkma ile mücadele etmek için yeni ve özel bir teknolojiyle üretilmiştir. Ödüllü bir üründür.

3) Yüksek ısı ve terleme kılcal damarları çoğaltır, tahriş eder ve daha çok kızarıklıklara neden olur. Bu yüzden direk güneşe maruz kalmayın, mutlaka 50 koruma faktörlü güneş kremi kullanın. UV ışınlarından koruma özelliği cildi sakinleştirir, kızarıklıkları soldurur.
 

Shiseido Vital Perfection Uplifting  And Firming Day Cream SPF30 , gün boyunca cildinizi korur. Sarkma, elastikiyet kaybı ve leke gibi yaşlanma belirtileriyle savaşmak isteyen kadınlar için idealdir. Daha sıkı ve daha esnek bir cilt için dermisi hızlıca yeniler. Cildin donukluğuna, renk eşitsizliğine ve lekelere sebep olan faktörleri kontrol altına alır. Sadece 1 haftada daha sıkı bir cilt görünümü yaratır. Sadece gündüz kullanımına uygundur.

4) Stres ve yaşam tarzı da ciltteki kızarıklıkları tetikler. Shiseido  Nutri Perfect  Day  Cream SPF15 , yaşlanmayla birlikte hormonal değişimlerin neden olduğu kırışıklık, renk bozulmaları ve esneklik kaybı yaşayan olgun ciltler için özel tasarlanan çok güçlü koruma özelliği olan gündüz kremidir. Cilde hızlı nüfuz ederek onu uzun süre nemlendirir. 

Sabah ve akşam temiz cildinize hafif masaj hareketleriyle uygulayabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ