Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ HANGİ SIRAYLA KULLANILMALIDIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
LIGHT REFLECTING MULTI-ACTION TREATMENT LOTION
NARS
Ultra Nemlendirici & Cildin Işığını Ortaya Çıkaran Bakım Losyonu
2.030,00 TL
CLARIFYING CLEANSING FOAM
SHISEIDO
Tüm Ciltler İçin Arındırıcı Köpüren Temizleyici
2.250,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 50ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
5.450,00 TL
WASO SATOCANE PORE PURIFYING SCRUB MASK
SHISEIDO
Gözenek & Siyah Nokta Temizleyen Peeling Etkili Maske
2.100,00 TL
BIO-PERFORMANCE ADVANCED SUPER REVITALIZING CREAM
SHISEIDO
Erken Yaşlanma Karşıtı Süper Canlandırıcı Krem
4.650,00 TL
EUDERMINE ACTIVATING ESSENCE
SHISEIDO
Cildi Güzelleştiren Losyon
4.200,00 TL
DEEP SKIN HYDRATION SET
SHISEIDO
Shiseido Nem Bombası & Ultimune Set
5.470,00 TL 4.925,00 TL
WASO MOISTURE & GLOW CHARGE SET
SHISEIDO
Cildi Nemlendiren & Aydınlık Görünüm Veren Set
4.340,00 TL 4.125,00 TL
MOISTURE & STRENGTH & ANTI-AGING TRIO SET
SHISEIDO
Nemlendirme & Güçlendirme & Anti- Aging Süper Üçlüsü
10.850,00 TL 10.295,00 TL
DOUBLE CLEANSE ÇİFT AŞAMALI TEMİZLEYİCİ SET
SHISEIDO
Normal & Kuru Ciltler
5.200,00 TL 4.945,00 TL
DOUBLE CLEANSE ÇİFT AŞAMALI TEMİZLEYİCİ SET
SHISEIDO
Karma & Yağlı Ciltler
5.200,00 TL 4.945,00 TL
DOUBLE CLEANSE ÇİFT AŞAMALI TEMİZLEYİCİ SET
SHISEIDO
Tüm Cilt Tipleri
5.200,00 TL 4.945,00 TL
ULTIMUNE DOUBLE POWER SET
SHISEIDO
Ultimune Double Power Set – İkili Ultimune Set
10.900,00 TL 10.345,00 TL
HYDRATION & FINE LINES PREVENTION ROUTINE SET
SHISEIDO
Cildi Nemlendiren & İnce Çizgi Görünümünü Önleyen Bakım Seti
12.700,00 TL 12.090,00 TL
SKIN STRENGTH & RADIANCE BOOSTER LIFTING SET
SHISEIDO
Cildi Güçlendiren & Aydınlatan & Lifting Etkisi Sunan Bakım Seti
14.500,00 TL 12.995,00 TL

Cilt Bakım

CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ HANGİ SIRAYLA KULLANILMALIDIR?

  • Haziran 26, 2020

Sahip olduğunuz ürünlerin cildinize uygunluğu kadar onları doğru sırayla kullanıp kullanmadığınız da bu cilt bakım ürünlerinden alacağınız verimi doğrudan etkiler. Ürünleri doğru sırayla kullanmak bu yüzden önemlidir. Günlük cilt bakım rutininizde sıralama ‘temizleme (temizleyici/tonik), nemlendirme (serum/nemlendirici) ilkesine dayalı olmalıdır. Gündüz ve gece aynı sıralamayı takip edebilirsiniz. Hadi adım adım gidelim!

1) Temizleme işlemine, sabah cilt tipinize uygun yumuşak bir temizleyici ile başlayın. Akşam, sabah ile aynı yumuşak temizleyiciyi kullanabilirsiniz. Shiseido Clarifying Cleansing Foam, cilt yüzeyindeki kirleri ve yaşlanmaya sebep olan ölü yüzey hücrelerini cildin ihtiyacı olan nemini almadan nazikçe arındıran zengin, köpüren temizleyicidir. Cildin doğal nemini bozmadan ciltte derinlemesine temizlik sağlar. İçeriğindeki Bio-Hiyalüronik asit içeren granüller uygulama esnasında erir ve cildi yumuşatmak için nemlendirir. Tüm cilt tipleri kullanabilir. 

2) Cildi tonikle silmek, temizleme işleminin ikinci adımıdır. Tonik, temizleyiciyi destekler, gözeneklerin nefes almasını ve sıkılaşmasını sağlar. Nars Light Reflecting Treatment Lotion cildi pürüzsüzleştirir ve nemlendirirken, ciltteki ölü derileri nazikçe temizleyerek cildi de yumuşatır. NARS'a özel Light Reflecting Complex ile formüle edilmiştir

3) Serum kullanıyorsanız onunla devam edin. Serumlar konsantre ürünlerdir, emilimleri çok iyidir. Üzerine sürülen ürünün etkinliğini arttırırlar. O yüzden nemlendiriciden önce mutlaka serum kullanın. Size bu noktada özel bir önerimiz var: Ultimune. Ultimune, Shiseido’nun tam 20 yıllık çalışmasının bir sonucudur. Ultimune’un bu kadar özel ve eşsiz kılan şey ise; cildin savunma gücünü arttırmasıdır. Cilt fonksiyonlarının en iyi potansiyele ulaşmasına, cildinizin tıpkı doğduğunuz andaki gibi göz alıcı, pürüzsüz, esnek ve genç görünmesine yardımcı olur. Ultimune’u 1 ay boyunca düzenli kullandığınızda çizgilerinizi azalttığını, renk tonu eşitlenmiş parlak yani sağlıklı bir ten elde ettiğinizi, üzerine uygulanan serum ve kremlerin etkisini arttırdığını göreceksiniz.

5) Nemlendiricinizi Ultimune’dan sonra tüm yüz, boyun ve dekoltenize uygulayın. Gündüzleri SPF’li bir nemlendirici; akşamları ise güçlü ve hedefe yönelik nemlendiriciler uygulayın. Sabah ve akşam tek ürün kullanacaksanız Shiseido Advanced Super Revitalizing Cream’i kullanabilirsiniz. Bu krem, nemsizlik, ince çizgiler ve eşit olmayan cilt tonu gibi erken yaşlanma belirtilerine karşı 24 saat bakım sunan erken yaşlanma karşıtı süper canlandırıcı kremdir. 30’lu yaşlarında erken yaşlanma etkilerinden şikayeti olan, sabah-akşam tek bir ürün ile bakım rutinini tamamlamak isteyen tüm kadınlar için idealdir.

6) Haftada 1 ya da 2 kez cildinizi ödüllendirin. Cildinizi tüm ölü hücrelerden ve kirden arındırmak için bir peeling deneyin. Eğer kuru cilde sahipseniz, nemlendirici maske de kullanabilirsiniz.

Shiseido Purifying Mask, fazla yağ da dahil olmak üzere cildi matlaştıran pürüzleri temizlemeye yarayan, Deniz Mineral Kili ile formüle edilmiş kremsi maskedir. Işıldayan cildi ortaya çıkararak genç bir görünüme kavuşturur. 20’li yaşların ortalarından 30’lu yaşların başına kadar herkese uygundur. Özellikle yağlı ve karma ciltlere önerilir. 

Nars Double Refining Exfoliator, cildi pürüzsüzleştiren, gözenekleri sıkılaştıran ve cildi aydınlatan peeling ürünüdür. Meyve asitleri ile zenginleştirilmiştir. Herkes kullanabilir.

Tonikten sonra ne sürülür? Önce tonik mi serum mu ? Önce nemlendirici mi serum mu ?

Cilt temizliğinde tonik adımının ardından cilt tipinize ve cilt endişenize uygun bir serum ve nemlendirici ile cilt bakımınıza devam edebilirsiniz.

Güneş kremi serumdan önce mi sürülür?

Sabah cilt bakım rutini oluştururken öncelikle cildinizi temizlemeli, ardından serum ve nemlendirici uygulamalısınız. En son adımda ise güneş kremi geliyor ve daha sonrasında makyaj adımına geçebilirsiniz. Yani güneş kremi serumdan önce mi sürülür sorusunun cevabı, önce serum sonra güneş kremi....

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ