Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
CİLT TİPİNİZE UYGUN PUDRA SEÇİMİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
LIGHT REFLECTING PRESSED SETTING POWDER - NEW
NARS
Aydınlatıcı Etkili Transparan Sıkıştırılmış Pudra
2.030,00 TL
LIGHT REFLECTING LOOSE SETTING POWDER - NEW
NARS
Aydınlatıcı Etkili Transparan Toz Pudra
2.030,00 TL

Pudra

CİLT TİPİNİZE UYGUN PUDRA SEÇİMİ

  • Temmuz 01, 2020

Evet, asıl soru bu olmalı. Bir pudradan neler beklersiniz? Çok fazla şey bekleyebilirsiniz. Tek başına cilde kadifemsi bir görünüm vermek için kullanılabilir, fondötenin kalıcılığını arttırır, makyajı sabitler, yüze mat ama aydınlık bir görünüm verir, yağlanmayı ve parlamayı kontrol altına alır. Gün boyunca makyajınızın taze ve iyi görünmesini sağlar. Gün içinde istediğiniz zaman makyajınızı tazeleyip, cildinizin ilk makyaj yaptığınız saatteki gibi diri gözükmesine imkan verir. Pudra sayesinde, sürekli makyajınızı tazelemek durumunda kalmazsınız. Çünkü pudra ile makyajınız hep taze kalır!

Pudrayı fondöten üzerine olduğu gibi fondötensiz, tek başına da cilt üzerinde kullanabilirsiniz.

Cilt tipinize uygun pudra seçimi


Pudra kimler için idealdir?

 

Pudranın amacı cildi kadifemsi bir görünüme ulaştırmaktır. Yoğun kapatıcılığa sahiptirler. Yoğun ve mat dokularından dolayı çizgilerin arasına dolup kırışıklıkları daha çok ortaya çıkarabilirler. O yüzden pudrayı olgun ciltlerde ve kuru cilde sahip olanlarda kullanmamak daha iyi olur.

Kompakt fondötenler ise (pudra fondötenler(kompakt pudra) özellikle yağlı ve karma ciltliler için idealdir. Cildin parlak ve yağlı görüntüsünü kontrol altına alırlar. Cilt ile çok güzel bütünleşirler. Ama kuru ciltlilerin de kullanabileceği kremsi formda olanları da vardır.


Pudra çeşitleri

 

Pudranın toz ve sıkıştırılmış (kompakt) olmak üzere 2 çeşidi vardır. Toz ve kompakt arasındaki tek fark, yapılarıdır. Size hangisi kolay geliyorsa onu tercih edebilirsiniz ama gün içinde makyaj tazelemek gibi pratik uygulamalar için elbette kompakt pudranın kullanımı oldukça kolaydır.

Bir de transparan pudralar vardır. Yani renksiz. Bunları da makyajı sabitlemek veya makyajı tazelemek için kullanabilirsiniz. Aslında tek başına dev bir ordu diyebiliriz transparan pudralar için... Makyajı sabitliyorlar ve makyajın fazlalıklarını alıyorlar, yağlı ciltlerin parlamasını önlüyorlar ve cildi ağırlaştırmadan gerçekten kadife yumuşaklığı veriyorlar. Siz de bu sıkıntılardan muzdaripseniz, kesinlikle makyajınıza transparan pudrayı dahil etmelisiniz.

Nars Soft Velvet Loose Powder

 

Makyajımızı tazeleyen ve cildimizi mükemmel gösteren pudraları tanıyalım

 

Pudra alırken cilt renginizle aynı olanı ya da transparan olanı tercih etmelisiniz ki makyaj tazelerken ya da tek başına cildinize uygularken renk farkı olmasın, altta ürün varsa onu bozmasın. Cildinizle bütünleşip doğal dursun.

Hyalüronik asit içeriyor / Nars Soft Velvet Loose Powder: Fondöteni sabitleyen, yağ kontrolünü sağlayan ve cilt dokusunu pürüzsüzleştiren pudra, hiyalüronik asit içeren yenilikçi formülü ile ciltteki gözeneklerin ve çizgilerin görünümünü azaltıyor. Fotokromik teknolojisi ile de cildin her tür ışık altında doğal ve sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor.

Saten bitişli / Shiseido Translucent Loose Powder: Cilde saten yumuşaklığında bir görünüm verir. Belirgin gözenekleri ve cilt üzerindeki eşitsizlikleri kapatır. Bu pudranın bir de sıkıştırılmış versiyonu vardır: Shiseido Translucent Pressed Powder.


Aydınlık bir etki / Nars Light Reflecting Pressed Powder: Kişisel aydınlatma uzmanı olarak her kişinin kendi cildine özel ayrı bir efekt veriyor. Makyajın son adımı olarak kullanılabilir. Makyajı sabitler, parlaklığı alır. Gözenekleri gizler. Cilt farkedilir şekilde pürüzsüzleşir ve aydınlanır. Makyaj tazelemek için gün içinde istenilen sıklıkta kullanılabilir. Makyaj artistlerinin en sevdiklerinden! Toz versiyonu da bulunuyor: Nars Light Reflecting Loose Powder.

 


Suya dayanıklı kompakt pudra fondöten / Shiseido UV Protective Compact Foundation SPF30: Yağa, suya, tere dayanıklı kompakt fondöten ürünüdür. Cilde pürüzsüzce ve eşit bir şekilde yayılır. Doğal ve mat bir bitiş sağlar. Ortadan yükseğe ayarlanabilir kapatıcı özelliğe sahiptir. Islak ve kuru kullanılabilir. Yağlı ve karma cilt tiplerine uygun yapıdadır.

SPF30 ile makyajı ve güneş koruma özelliğini bir arada sunar. Kuruluğu önler, cildin ideal nemini ve yumuşaklığını koruyarak ciltteki kusurları kapatır.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ