Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
CİLT TİPİNİZE VE İHTİYACINIZA GÖRE HANGİ MAKYAJ BAZINI KULLANMALISINIZ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Makyaj Bazı

CİLT TİPİNİZE VE İHTİYACINIZA GÖRE HANGİ MAKYAJ BAZINI KULLANMALISINIZ?

  • Temmuz 11, 2020

Fondöteni cildimizi kusursuz yapması için sürüyoruz. Mükemmel bir ciltle görünmeyi kim istemez? İşte bu noktada devreye bazlar giriyor. Fondötenin uygulandığı zemin ne kadar iyiyse, makyajınız ve siz de o kadar pürüzsüz görünürsünüz. Zeminin yani cildin mükemmelliğinin sorumlusu da primer’lar yani bazlardır. 
 

Makyaj bazı, fondötenin kalıcılığını arttırır, makyajı sabitler. Böylelikle akne, siyah nokta, kızarıklık, geniş gözenekler, sivilce ve leke gibi sorunların daha iyi gizlenmesine yardımcı olur. Makyaj artistlerine göre bu bazlar; üzerine uygulanacak ürünlerin cilde rahatça dağıtılmasını sağlayacağı için daha homojen bir sonuç elde edilmesine yardımcı olurlar. 
 

Bazlar, cildin ihtiyacına yönelik çözüm odaklı spesifik ürünler olduğu için üzerine uygulanan makyajın kalıcılığı ve performansını da artırır.
 

Kime hangi makyaj bazı?
 

 

Nemsiz ve kuru ciltler için

 

Nemlendirici baz/ Make Up For Ever Hydrating Primer yoğun nemlendirici özellik taşıyor. Yorgun, donuk ve nemsiz kalmış cildi anında canlandırıyor. Bu seriye ait olan bütün bazlarda olduğu gibi bu primer’lar fondötenin kalıcılığını 3 kat attırıyor!
 

Çok kuru, pul pul olmuş ciltler için

 

Besleyici baz/ Make Up For Ever Nourishing Primer, makyajın mükemmel olmasını sağlar. Cilt yüzeyini düzgünleştirir, düzeltir, makyajın kalıcılığını arttırır, cildi nemlendirir. Nourishing Primer, nem bakımından zengin yatıştırıcı formülü ile kuru ve susuz cildi yeniler. Bitkisel kompleks ve antioksidanlar ile cildi besler ve korur. 

 

 

Mimik çizgileri ve ince kırışıklıklar için

 

Çizgi düzeltici/ Nars Instant Line&Pore Perfector, ince çizgi ve gözenekleri doldururak cildi makyaj için hazırlıyor. Cildi düzgünleştirerek pürüzsüz bir zemin yaratıyor. Resmen botoksa gerek kalmıyor!
 

Karma ve yağlı ciltlere uygun 

 

Denge sağlıyor/ Nars Multi-Protect Primer Broad Spectrum SPF30, cildin ihtiyacı olan bölgelerde nem özelliğini arttırıyor ve yağ fazlası olan yerlerde ise fazla sebumu emerek cildi makyaja hazırlıyor. Cildi nemlendiriyor ve güzelleştiriyor. Güneş koruması ile cildi de koruyor.

 

Gözenekleri küçültüyor/ Shiseido Pore Smoothing Corrector, genişlemiş gözenekleri küçültüyor. Mat ve mükemmel şekilde eşit dokulu bir görünüm yaratıyor.
 

 

Gözenekleri ve çizgileri minimize eder/ Make Up For Ever Smoothing Primer, cilt yüzeyini düzgünleştirir, düzeltir, makyajın kalıcılığını artırır ve cildi nemlendirir. Yağsız formülü ile gözenekleri, kırışıklıkları ve ince çizgileri minimize ederek cilt dokusunu eşitler. Cilt yüzeyini düzgünleştirerek kusursuz bir makyaj için mükemmel bir zemin hazırlar.

 

Cildi matlaştırır/Nars Pore Refining Primer, yağ içermez. Kusursuz bir cilt oluşturmak için gözeneklerin görünümünü iyileştirir, cildi matlaştırır.
 

 

Parlamayı önler, cildi matlaştırır/Make Up For Ever Shine Control Primer, makyajın mükemmel olmasını sağlar. Cilt yüzeyini düzgünleştirir, düzeltir, makyajın kalıcılığını artırır, cildi nemlendirir. Gözenekleri küçültür, cildin yağ dengesini kontrol altına alır ve parlamayı önler.
 

Kızarıklık yaşayan ciltler için

 

Make Up For Ever Redness Correcting Primer, ciltteki kırmızılıkları giderir. Cildin renk dengesini sağlar ve makyaja hazırlar.
 

Yüksek güneş koruması isteyen ciltler için

 

Tek başına ya da fondötenden önce uygulanan Make Up For Ever UV Prime (SPF 50 / PA+++) ürünü UVA ve UVB ışınlarına karşı gözle görülmez ve ideal koruma sağlar. Hafif formülü cildi aydınlatır ve makyaj uygulamasına hazırlar. Antioksidanlarla zenginleştirilen UV Prime, cildi nemlendirir ve kirlilik ya da stres gibi çevresel etkenlere karşı korur.

 


Donuk, mat ve cansız ciltler için

 

Shiseido Refining Makeup Primer SPF15, ciltteki kusurları görünmez kılar ve fondötenin kalıcılığını artırır.Donukluk, kızarıklık ve çizgileri azaltır.
 

Nars Light Optimizing Primer SPF15, ciltte parlak ve canlı bir görünüm yaratır. Yorgunluk belirtilerini en aza indirir. Tek başına da kullanılabilir.
 

Make Up For Ever Radiant Primer Peach, buğday ve bronz ciltler için ideal. Cildin rengini ayarlıyor. Donuk cildi canlandırıyor. Bu seriye ait olan bazların SARIPEMBE VE MAVİ KARAMEL renkleri bulunuyor. Hepsi farklı tonlardaki ciltleri aydınlatıp canlı bir görünüme kavuşturuyor.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ