Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
CINNAMON GIRL MAKYAJ TRENDİNİ KEŞFEDİN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
LIGHT REFLECTING FOUNDATION
NARS
Cildin Işığını Ortaya Çıkaran & Cilt Bakım Etkili Fondöten
2.380,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
SOFT MATTE COMPLETE CONCEALER
NARS
Doğal Görünümlü Yüksek Örtücülük Sağlayan Kapatıcı
1.540,00 TL
LAGUNA BRONZING CREAM
NARS
Krem Bronzer
1.950,00 TL
LAGUNA BRONZING CREAM
NARS
Krem Bronzer
1.950,00 TL
AFTERGLOW LIQUID BLUSH
NARS
Uzun Süre Kalıcı Likit Allık
1.720,00 TL
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
CLIMAX EXTREME MASCARA
NARS
Anında Ekstra Hacim ve Yoğunluk Veren Maskara
1.420,00 TL
VELVET MATTE LIP PENCIL
NARS
Kadifemsi Mat Kalem Ruj
1.370,00 TL
AFTERGLOW SENSUAL SHINE LIPSTICK
NARS
Besleyici & Parlak Bitişli Ruj
1.520,00 TL

Makyaj

CINNAMON GIRL MAKYAJ TRENDİNİ KEŞFEDİN

  • Ekim 02, 2023

Latte makeup trendinin ardından şimdi de “Cinnamon Girl Makeup” ile yepyeni bir trendi keşfediyoruz.

Sonbaharın gelişiyle birlikte tıpkı kıyafet dolaplarımızdaki değişim gibi, makyaj alışkanlıklarımızda da bazı değişimler yaşanabiliyor. Mesela yazın biraz daha rafa kaldırdığımız koyu kırmızı ve bordo rujlar, tekrar başrol olmak için hazırlanıyor. Bununla birlikte yeni trendler sayesinde de sezonu dinamik bir şekilde karşılıyoruz. 

“Cinnamon Girl Makeup” ise kahverengi ve bronz tonlarını içeren güncel trendlerimizden biri ve elbette keşfedilmeyi bekliyor.

Cinnamon Girl Makeup nedir ve nasıl yapılır?
Bu makyaj trendi, krem bronzer ve allıkları başrolüne alıyor. Latte makeup trendinin biraz daha sonbahar versiyonu diyebileceğimiz Cinnamon Girl, tıpkı onun gibi kahve tonlarını merkezine alıyor. Her ne kadar 2023 yılında doğan bir trend olsa da, 2024 yılı boyunca da makyaj görünümleri arasında yer alacağa benziyor. 

Ten makyajı
Ten görünümünde canlı, aydınlık ve sağlıklı bir bitiş yine ön planda. Bunun için önerimiz kesinlikle NARS Light Reflecting Fondöten… %70 cilt bakım bileşenleriyle standart bir fondöten olmanın çok ötesine geçen Light Reflecting Fondöten, cilt bariyerini güçlendiriyor, kusurları anında ortadan kaldırıp cildi pürüzsüzleştiriyor. Altı haftalık günlük kullanımdan sonra, makyaj temizlendikten sonra bile cildin netliğini gözle görülür şekilde artırıyor.

Kapatıcı adımında ise cildi nemli ve sağlıklı göstermek için NARS Radiant Creamy Concealer, kusurları daha yoğun şekilde kapatmak için ise NARS Soft Matte Complete Concealer’ı kullanabilirsiniz.

Bronzer Cinnamon Girl makyajının önemli adımlarından biri ve krem formundaki ürünlerle çok daha doğal bir sonuç elde ediliyor. NARS Laguna Bronzing Cream bu adımda devreye girerek tene sıcaklık veriyor ve boyutlandırılmış bir görünüm yaratmanızı sağlıyor.

Bu makyajın allık aşamasında ise toprak tonlarını içeren ya da biraz kızıllık barındıran seçimler yapmak gerekiyor. NARS Afterglow Liquid Blush – Insatiable, NARS Blush - Taj Mahal ya da Taos bu trende uygun seçenekler arasında.

Göz makyajı
Ten makyajı biraz daha ön planda olduğu için göz makyajında az ve öz ürün kullanımı önem taşıyor. Kullandığınız krem bronzer’ı gözlerinizde far olarak kullanabilir, NARS Climax Extreme Mascara ile de kirpiklerinize ekstra hacim ve yoğunluk kazandırarak göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

Dudak makyajı
Burada da Cinnamon Girl makyajının özüne uygun olarak kahve tonlarında bir ruj tercih etmelisiniz. Mat ya da parlak bir bitişe sahip olması ise tamamen sizin tercihiniz. Eğer mat rujlardan hoşlanıyorsanız NARS Velvet Matte Lip Pencil – Walkyrie, parlak bitişe sahip olsun istiyorsanız da NARS Afterglow Sensual Shine Lipstick - Show Off rengine göz atabilirsiniz. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ