Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Saç

ÇOK YÖNLÜ GÜZELLİK YAĞLARI İLE TANIŞTINIZ MI? YÜZ, VÜCUT VE SAÇ İÇİN!

  • Temmuz 05, 2020

Yağların yenileyici, antiaging etkili, besleyici ve güzelleştirici özelliklerinden vücudumuzun her yeri yararlanabilir. Bu yağları özellikle cildi kuru, kuruya yatkın, hassas ciltler ile matlık, donukluk sorunu yaşayanlar çok fazla tercih ediyor. Elbette saçlar için de aynı sebepler geçerli. Ama genel olarak yağların bakımından faydalanmak isteyen her yaş grubu bu yağları kullanabilir. Çünkü bu yağların cilde, saça ve tırnaklara katkısı kaçınılmaz. En iyi çok yönlü güzellik yağlarını sizin için yazdık.

 

Hücre yenileyici özelliği var ve 5 özel yağ karışımından oluşuyor!

 

Shiseido Future Solutions Replenishing Treatment Oil

 

Bu bakım yağı, 5 özel yağ ile zenginleştirilmiş içeriğiyle yüz, vücut, saç ve tırnaklar için besleyici, güçlendirici, nemlendirici ve yenileyici özellik taşır. İçeriğinde: Çuha çiçeği, safran yağı, argan yağı, jojoba yağı ve macademia fındığı yağı vardır. 

 

Her yaş grubundan herkesin kullanabileceği bu lüks bakım yağının 24 saat süren nemlendirici etkisi kuruluk ve gerginlikten cildi korur ve cilde anında nüfuz ederek ipek pürüzsüzlüğünde bir cilt yaratır. Ayrıca cilde güzel bir ışıltı da verir. 

 

Rahatlatıcı kokuya sahip bu çok fonksiyonlu yağ, saçta da kullanılabilir. Yüz, vücut, eller, tırnaklar ve saçlar için eşsiz bir bakımdır. Saçlara parlaklık verir, besler ve pürüzsüzleştirir. Düzenli kullanımda yıpranmış saç uçlarını onarır. Tırnakları besler, tırnak etlerini pürüzsüzleştirir. Shiseido’ya özgü Skingenecell IP* ile formüle edilmiştir. Hücre yenileyici özelliği vardır.

 

Shiseido Replenishing Treatment Oil’in ihtiyaç gördüğünüz kadarını avuç içinize alın ve ellerinizle hafifçe ovuşturduktan sonra yüzünüze uygulayabilirsiniz. İstediğiniz sıklıkla kullanabilirsiniz. Özellikle geceleri temiz cilde sürüp, gece siz uykudayken cildinizin yağdan maksimum faydalanmasını sağlayabilirsiniz.

 

Tahiti gardenya çiçeği içeriyor / Parlaklık verir, nemlendirir!

 

Nars Monoï Body Glow II

 

Monoï güzellik yağından sonra en çok satanlar arasında 2. sırada bulunan çok amaçlı kullanıma sahip şeffaf vücut yağı. Bora Bora yakınlarında bulunan küçük bir Tahiti adası olan Motu Tane’den esinlenilerek tasarlanan Tahiti Bronze koleksiyonunun bir ürünü. Tende bıraktığı yumuşaklık ve parlaklık dikkat çekicidir. Tiare çiçeği, hindistan cevizi, beyaz frangipani bitkisi, ylang-ylang çiçeği ve vanilyanın bir araya gelmesi ile oluşan hoş kokusu ile duyulara da hitap eder. Monoï de Tahiti yağı, Tahiti gardenya çiçeğinin en az 10 gün boyunca işlenmiş Hindistan cevizi özünde ıslatılarak yumuşatılmasının ve yağın yavaş bir şekilde besleyici öğelerinin yanı sıra hafif, doğal bir kokuyla doldurulmasının sonucudur. Cildi besler ve nemlendirir. 

Banyodan, duştan veya güneşlendikten sonra tüm vücuda uygulanabilir. Saç uçlarını yatıştırmak için ve vücut masaj yağı olarak da kullanılabilir. Günlük kullanıma uygundur.
 

Elinize az miktarda Body Glow II alıp ısıtın ve uçuşan saçlarınızı yatıştırmak için saç uçlarınızda kullanın. 

 

Fas’ın likit altını Argan içeriyor / Canlandırıyor, besliyor!
 

Marrakesh Pure Argan Oil For Face And Body Oil

Fas'ın likit altını diye geçen Argan yağının yüz ve vücut için kullanılanıdır. Kuru ciltler için birebirdir. Hızlı emilen ve ciltte yağlı his bırakmayan bu bakım yağı, cansız ve kuru ciltleri anında canlandırıyor ve cilde ışıltı katıyor. Cildi rahatlatıyor, nemlendiriyor, besliyor ve yumuşacık yapıyor. Özellikle banyo sonrası mutlaka kullanmalısınız. 

 

Marrakesh Pure Argan Oil For Face And Body Oil'i doğrudan cilde uygulayabilirsiniz. Her gün kullanabilirsiniz. Ayrıca saç uçlarını yatıştırmak için de kullanılabilir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ