Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ÇOK YÖNLÜ VE ÇOK ÖZEL BİR FIRÇA: NARS YACHIYO KABUKI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL

Fırçalar

ÇOK YÖNLÜ VE ÇOK ÖZEL BİR FIRÇA: NARS YACHIYO KABUKI

  • Temmuz 04, 2020

Kabuki fırçaların ününü artık duymayan kalmadı. Kendileri kusursuz makyajın olmazsa olmazı. Çünkü Japon menşeili kabukiler keçi kılından ve tamamen elde yapılıyor. Her bir kıl tek tek fırçaya dikiliyor. Bu yüzden çok özeller...



Ürünü ziyan etmeden yüze çok doğal bir şekilde uygulama yapmayı sağlıyorlar. En pigmentli ürünü bile rötuş gerektirmeden sürebiliyorsunuz. Bu yüzden kabukileri bir kez kullanan bir daha başka bir fırça ile makyaj yapmak istemiyor. Üstelik uzun ömürlü ve sağlam fırçalardır. Hem uygulama kolaylığı açısından hem de istenilen sonucu tam ve rötuşsuz verdiğinden ‘dünyanın en iyi fırçalarıdır’ dersek abartmış olmayız. Bu fırçaların benzerlerini geyşalar makyajlarını yaparken kullanırlarmış...

 

 

Yachiyo’nun kerameti

 

Nars Yachiyo, kabukilerin en popüleri ve tüm dünyada en çok satan fırçası. Bu karakteristik fırça elbette tüm övgüleri hakediyor. Özelliklerine tek tek bakalım:

 

-Keçi kılından yapılmış olmasına rağmen kılları sert değil ve tüy kadar hafif bir fırça...

 

-Narin yapısına rağmen asla deforme olmuyor ve kıl dökmüyor.

 

-Yoğun ve yumuşak kılları ile ürünü cilde tam olarak yediriyor. Üstelik makyaja çok doğal bir görünüm veriyor. Bu yüzden zengin pigmentli ürünler için en ideal fırça. Yüzünüzü boya küpüne çevirmeden olması gereken rengi veriyor.

 

-Çok amaçlı bir fırça: Allık, bronzer, pudra ve aydınlatıcı uygulayabilirsiniz.

 

-Kulis sırrı: Makyaj artistleri farı kaş kemiğine kadar geniş alana süreceği zaman da bu fırçayı kullanıyorlar. 

 

Makyaj artistlerinin ve Hollywood yıldızlarının bayıldığı Yachiyo, tasarımıyla da eşsiz... Ona benzer başka bir fırça henüz tasarlanmadı. Sap kısmı çok farklı. İncecik bir çubuğa Uzakdoğu’ya özgü bir bitki olan Black Wisteria sıkıca sarılmış.... Bu da sapın orta kısmındaki tombik görünümün sebebi.

 

 

Nasıl uygulamalı?

 

Yachiyo ile ister allık ister aydınlatıcı kullanın, fırçayı hiçbir zaman yüzünüze sert şekilde bastırmayın. Ürünü fırçanın ucuna alın ve dairesel hareketlerle cildinize yumuşakça uygulayın. Bu şekilde en güzel sonucu alırsınız.

 

Yachiyo fanları!

Elbette bu eşsiz fırçanın fan’ları arasında çok ünlüler de bulunuyor.
 

“Kontür makyajımın olmazsa olmazı, bunu tüm dünya biliyor. Ama allık uygulamasında bir başka vazgeçilmezim de kesinlikle Nars Yachiyo fırça...Elmacık kemiklerime kusursuz bir renk vermemi sağlıyor. Benim en sevdiğim allıklardan biri olan Orgasm’ı sürerken hep Yachiyo’yu kullanıyorum. Yanaklarımın sırrı bu.”

-Kim Kardashian


 

 

“Eskiden yani ünlü olmadan önce fazla makyaj yapmazdım ve pek de bilmezdim açıkçası. Makyözümden öğrendiğim ilk tüyo, iyi makyajın temelinin iyi fırça kullanmak olduğuydu. Allığımı ve aydınlatıcımı Yachiyo ile uygulamayı kendisinden öğrendim. Fırçayı Multiple Copacabana’ya sürer ve yüzümde aydınlatmak istediğim yerlere naif dokunuşlarla ürünü sürerdi. Kaş kemiğimden elmacık kemiklerime ve burun üzerine kadar...”

-Adele
 

“Yaz ve kış bronz pudra sürerim. Cildimin böyle daha güzel gözüktüğünü düşünüyorum. Nars Laguna’yı Yachiyo ile yumuşak dairesel hareketlerle yüzümün doğal güneş vuran yerlerine uyguluyorum. Casino ile de elmacık kemiklerime kontür yapıp onları vurguluyorum. Fırçada kalanı far gibi göz kapağıma ve kaş altına da uygulayıp bütünlük sağlıyorum. Başka bir şey sürmeye ihtiyaç hissetmiyorum. Günlük makyajım genelde bu kadar... Pudra gibi yüzümün boyutlandırmasını da farı da Yachiyo ile yapıyorum.”

-Blake Lively
 

 

“Çok pigmentli allık kullanmayı seviyorum. İddialı renkleri kendime yakıştırıyorum. Nars Exhibit A (kırmızı)Coeur Battant (fuşya), Tac Mahal (turuncu) gibi. Normalde bu allıkları dikkatli sürmediğinizde yüzünüzde renk patlaması yaratabilirsiniz ve bu da hoş görünmez haliyle. Ne zaman Yachiyo fırçayı kullanmaya başladım, ürünün pigmenti ne kadar yoğun olursa olsun asla abartılı bir renk kazanmadım. Allığın fazlasını yüzümden silmeme gerek kalmadı. Hep dozunda ve olması gerektiği gibi renk verdi yüzüme... Doğal, taze ve sıcak. Bu da fırçanın en önemli özelliği bence.”
-Scarlett Johansson

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ