Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DAKOTA JOHNSON’IN MAKYAJ VE GÜZELLİK SIRLARI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Ünlülerin Cilt Bakımı

DAKOTA JOHNSON’IN MAKYAJ VE GÜZELLİK SIRLARI

  • Temmuz 04, 2020

DAKOTA JOHNSON’IN MAKYAJ VE GÜZELLİK SIRLARI

 

Fifty Shades Of Grey ile güzelliğini ve ününü iyice bileyen Dakota Johnson, kırmızı halıda dahi sade ama çarpıcı görünümü ile her zaman büyülüyor . Pürüzsüz teni, çilek kırmızısı dudakları ve pembe yanakları ile imza bir görünüme sahip olan genç oyuncunun makyaj tarzından yola çıkarak size tüyolar hazırladık! İşte, Dakota gibi görünmek için güzellik ve makyaj sırları...
 


Cilt bakımı
 

Makyaja başlamadan önce mini bir cilt bakımı yaparsanız, hem makyaj daha kalıcı olur hem de cildiniz kusursuz olduğundan makyajınız çok daha etkileyici görünür.
 

Cildinizi Shiseido Gentle Cleansing Cream köpük içerikli krem temizleyici ile arındırın. Ardından sıkılaştırıcı bir maske uygulayın. Shiseido Firming Massage Mask, cilde masaj yapılarak uygulanan ve pürüzsüz, parlak bir görünüm için olağanüstü nemlendirici ve şekillendirici özellik taşıyan sıkılaştırıcı maskedir. Maskeden sonra cildinizi nemlendirin. Cilt yaşlanmasına meydan okuyan etkili içeriklere sahip çok yönlü yumuşatıcı losyon Shiseido Benefiance Wrinkle Resist24 Balancing Softener Enriched ile cildinizi nemlendirin. Bu muhteşem losyon cildi cömertçe nemlendirerek, cildin hızla yeniden yapılanmasına yardımcı olur ve cildinizi makyaja hazır hale getirir.
 

 

Ten
 

Sıra ten makyajında! Make Up For Ever Ultra HD fondöten, doğallığı ve ciltte asla belli olmayan özelliği ile cilltteki tüm kusurları kapatan, cildi aydınlatan bir fondötendir. Ten renginize uygun fondötenini cildinize uygulayın. Görünümün olabildiğince doğal olması için dağıtma işlemi çok önemli. Make Up For Ever Blending Brush 122 no’lu fırçayı ürünü mükemmel şekilde yaymak için kullanabilirsiniz. 
 

Make Up For Ever HD Blush Cool Pink pembe krem allığı yanaklarınıza uygulayarak yüzünüze doğal bir sıcaklık katın ve son olarak Make Up For Ever Compact Shine On ile elmacık kemiklerinizin üzerini, şakakları ve çene ve burun kemiği üzerini aydınlatın. Pudra formlu bu aydınlatıcı yüze natürel bir parlaklık ve ışık verir. 
 

Püf noktası: Dakota makyajının en önemli özelliği, kontür uygulamaması. Ünlü oyuncu, taze ve sıcak görünüm için sadece allık ve aydınlatıcı kullanmayı tercih ediyor. 
 



Göz makyajı

 

Göz makyajı da oldukça az ve öz... Bakışlarını en doğal biçimde vurgulamak için siyah eyeliner ve kirpikleri uzatan bir maskara yeterli. Bunun için ince ve hassas bir çizgi çekmek için Make Up For Ever Ink Liner ile kirpikleri uzatıp tek tek ayıran Nars Audacious maskarayı kullanabilirsiniz.
 

Dudaklar
 

Nars Velvet Matte Lip Pencil Dolce Vita kalem ruju dudaklarınıza uygulayın. Çilek kırmızısı bu ruj dudaklarda kadifemsi bir dokunuş yaratır. İşte bu kadar!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ