Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DEKOLTE VE BOYNUNUZA NEMLENDİRİCİ KREM KULLANMAK NEDEN ÖNEMLİDİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
FUTURE SOLUTION LX TOTAL REGENERATING CREAM
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı Yüksek Performanslı Gece Kremi
18.900,00 TL
FUTURE SOLUTION LX TOTAL PROTECTIVE CREAM SPF20
SHISEIDO
Future Solution Lx Yaşlanmanın Tüm Etkilerine Karşı Çok Fonksiyonlu Lüks Gündüz Kremi SPF20
17.800,00 TL
FUTURE SOLUTION LX LEGENDARY ENMEI ULTIMATE RENEWING CREAM
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı Yüksek Performanslı Nemlendirici Krem
25.500,00 TL
BIO- PERFORMANCE INFILL SERUM & FULL EXPANSION SERUM
SHISEIDO
Cilde Dolgu Etkisi Veren Gece & Gündüz Serumu (2x30ML)
11.250,00 TL
BIO-PERFORMANCE ADVANCED SUPER REVITALIZING CREAM
SHISEIDO
Erken Yaşlanma Karşıtı Süper Canlandırıcı Krem
5.950,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 50ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
5.450,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 30ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
3.950,00 TL
ESSENTIAL ENERGY HYDRATING CREAM
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı & Uzun Süreli Nem Sağlayan Bakım Kremi
3.050,00 TL

Nemlendirici

DEKOLTE VE BOYNUNUZA NEMLENDİRİCİ KREM KULLANMAK NEDEN ÖNEMLİDİR?

  • Temmuz 04, 2020

Yüz bölgesine verdiğimiz önemi dekolte ve boyun bölgesine vermememiz, yaşlanma belirtilerinin artmasına neden olur. Askılı kıyafetlerde ince kırışıklıklar, ciltte sarkma, deri renginde matlaşma ve lekelenmelerin ortaya çıkması ise rahatsızlık ve mutsuzluk verir. Bu yüzden yüzümüze gösterdiğimiz önemi buralara da göstermeli ve ihtiyaca uygun cilt bakım kremlerini kullanmalıyız. 

 

Dekolte ve boyun bölgesi neden hızlı yaşlanıyor?

 

Dekolte ve boyun bölgesinde derinin daha ince yapıda olması nedeniyle yaşlanma süreci yüz bölgesine göre daha hızlı gelişir.

Ayrıca yaş ilerledikçe ciltteki nem kaybı artar; böylece ince çizgilenmeler, cilt sıkılığında kaybolma, donuk cansız renk tonu gelişimi ve güneş lekeleri ortaya çıkar. 
 

Önlem alın!

 

Yüz bölgesine uygulanabilen ve hyalüronik asit içeren nemlendirici kremleri ve güneş kremlerini dekolte bölgesine de kullanmanız gerekir. 
 

 

En etkili dekolte ve boyun bakım ürünleri

 

Boyun bölgesine süreceğiniz ürünleri aşağıya doğru hareketlerle sürmeyi unutmayın. Ayrıca dik durun ve boynunuzu yukarı doğru gergin tutmaya gayret edin, bu gerdan oluşumunu engellemede önemlidir.
 

Shiseido Benefiance Concentrated Neck Contour Treatment, tamamen boyun bölgesindeki yaşlanmaya odaklanır. Boyun bölgesini nemlendirir, sıkılaştırır, onarır ve toplar. Boyun kontüründeki sarkmayı toparlar. Var olan kırışıklıkları azaltır, yenilerin oluşmasını önlemek için çalışır. Shiseido Benefiance Concentrated Neck Contour Treatment’i sabah ve akşam cilt bakımının son aşaması olarak aşağıdan yukarıya doğru masaj yaparak boynunuza uygulayabilirsiniz. 40’lı yaşlardan itibaren kullanabilirsiniz.
 

Shiseido Ultimate Regenerating Serum, yaşlanmaya karşı cildin direncini inanılmaz geliştiren ve yaşlanmaya karşı savunan üstün nitelikli bir serumdur. Cildin esnekliği ve dolgunluğu belirgin şekilde artar. Serum, sarkan yüz hatlarını sıkılaştırır, kırışıklıkları ve cilt esnekliğini iyileştirir. Pürüzsüz yumuşak bir cilt için cildi nemlendirir, cilt dokusunu düzeltir. İçerdiği Uji yeşil çayı ve yıldız meyvesi özleri ile cildin ihtiyacı olan yenileyici doğal minerallerin emiliminde maksimum fayda sağlar. Belirgin şekilde cilt tonunu aydınlatır. Serum’u sabah ve akşam, bütün yüz, boyun ve dekolteye masaj yaparak uygulayabilirsiniz. 40’lı yaşlardan itibaren kullanabilirsiniz.
 

Shiseido Future Solutions Total Protective Cream SPF15, cildin bariyerini güçlendiren özel bir teknoloji içeren çok fonksiyonlu gündüz kremidir. Uyanık olunan saatlerde aktif olarak cildi çeşitli çevresel streslere karşı koruyarak yaşlanmaya dayanıklı hale gelmesine yardımcı olur. Aynı zamanda cildi besler ve nemlendirir. SPF15 ile cildi zararlı güneş ışınlarına karşı koruyan krem ciltte yağlı ya da yapışkan bir tabaka bırakmaz. Bütün yüz, boyun ve dekolteye masaj yaparak uygulayabilirsiniz. 30’lu yaşlardan itibaren kullanılabilir. 

 

 

Gece için kullanabileceğiniz Shiseido Future Solutions Total Regenerating Cream, canlı, genç bir görünüm için cilde mükemmel elastikiyet, pürüzsüzlük ve ışıltı sağlar. Shiseido’nun geliştirmiş olduğu özel Skingenecell 1P teknolojisi ile yaratılan bir üründür. Kırışıklıklar ve gerginlik kaybı gibi erken yaşlanma belirtileri ile mücadelede yardımcı olur. Üstün performanslı bir gece nemlendiricisidir. Yani, bol nem enjeksiyonu ile cilt dokusunu geliştirir. Geceleri yatmadan önce bütün yüz, boyun ve dekolteye masaj yaparak uygulayabilirsiniz. 30’lu yaşlardan itibaren kullanılabilir. 

 

Valmont Prime B-Cellular Revitalizing Serum: Onarıcı ve yeniden yapılandırıcı serumdur. Cildi gençleştiren ve yaşlanmaya karşı koruyan hücresel komplekslerle zenginleştirilmiştir. Gözle görülür şekilde cilt dokusunu iyileştirir. Valmont Prime B-Cellular Revitalizing Serum’u sabah ve akşam, bütün yüz, boyun ve dekolteye masaj yaparak uygulayabilirsiniz. 30 yaş ve üstü kullanabilir.

 

 

Shiseido Bio-Performance Super Corrective Serum: Cildin zamanın etkilerine karşı savaşmasını sağlayan çok etkili bir serumdur. Kırışıklık, sarkma ve matlığı hedef alır. Ciltte etkisi hemen görülür. 30’lu yaşlardan itibaren herkese uygundur. Genç görünümünüzü korumanın anahtarı cildinizdeki kolajen, elastin ve hiyalüronik asidin üretilmesinde yatar. Shiseido Bio-Performance Super Corrective Serum cildin bu üç elementine odaklanarak cildinize hayat dolu bir ışıltı ve pürüzsüzlük kazandırırken, aynı zamanda cildin doğal güçlerini yeniden canlandırır. sabah ve akşam, bütün yüz, boyun ve dekolteye masaj yaparak uygulayabilirsiniz.
 

Valmont Hydra3 Regenetic Serum, en susuz cildin bile susuzluğunu anında giderir. Yüksek bir PHA içeriğine sahip olan bu hidrasyon (su) etkinleştirici konsantre, hyalüronik asit sentezini yeniden teşvik etmek için uzun vadede etki eder. Her uygulama ile birlikte cilt maksimum hidrasyon oranını geri kazanır ve yoğunluk kazanır. Böylece yeniden yapılanan cildin temelleri kademeli olarak yüzeye su verir. Sabahları ve/veya akşamları Valmont Hydra3 Regenetic serumun pompasını yaklaşık olarak 4 kez bastırın; yüze, boyuna ve dekolteye uygulayın. Hafif nazik masaj hareketleri ile ürünün cilde nüfuz etmesine izin verin. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ