Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DENİZ AKKAYA’NIN MAKYAJ SIRLARINI ERKAN ULUÇ’TAN ÖĞRENDİK!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Ünlülerin Makyajı

DENİZ AKKAYA’NIN MAKYAJ SIRLARINI ERKAN ULUÇ’TAN ÖĞRENDİK!

  • Temmuz 09, 2020

DENİZ AKKAYA’NIN MAKYAJ SIRLARINI ERKAN ULUÇ’TAN ÖĞRENDİK!

 

Her zaman ilham verici bir güzelliğe sahip olan Deniz Akkaya’nın makyaj rutinini çok merak ettik. Yıllardır güzelliğinden ödün vermeyen ve her zaman alımlı görüntüsüyle kendisine hayran kaldığımız Akkaya’nın makyaj sırlarını ünlü makyaj artisti Erkan Uluç’tan kaptık!
 

Buğulu göz makyajı sever!
 

“Deniz Akkaya, göz makyajında buğulu bir görünüm ister ve bunun için de kendisine daima smoky makyaj yaparız. Kahve tonları, siyah-gri en sevdiği far renkleridir. Göz içine de mutlaka beyaz kalem çekeriz. Ama şunu da belirtmem lazım ki günlük hayatında hiç makyaj yapmaz. Bu göz makyajını çekim olduğu zaman veya sabah programında ister.”
 

Evet, mavi gözlerini iyice vurgulayıp ortaya çıkarmak için smoky makyaj kullanan Akkaya gibi siz de siyah-gri ve kahveyi ağırlıklı olarak kullanabilirsiniz. Bu renk farlar, özellikle mavi gözleri daha canlı ve parlak gösterir. 
 

Bronz farla birlikte harmanlayacağınız kahverengi göz kalemi mavi gözlerinize çok yakışacaktır. Siyah kalem kadar derinlik veren bir renktir kahverengi ve gözlerinizin ortaya çıkmasında etkili olur. Nars Dual Intensity Eyeshadow Telesto (altın ışıltılı kahverengi) far, Nars Duo Eyeshadow Kalahari (kahve ve tonu) ikili farı gölgeli göz makyajında kullanabilirsiniz. Bu arada Deniz Akkaya’nın gözlerini iri ve aydınlık göstermek için göz içinde kullandığı beyaz kalemi Make Up For Ever Kohl Pencil 2K Matte White ve kirpiklerini tek tek ayırıp uzatan maskarası ise Nars Audacious maskara. 

 

“Eyeliner olarak kesinlikle jel formunda olanları tercih ediyor. Çünkü bunlar daha yoğun ve zengin görünüyor. Bunun için kendisine eyeliner sürerken Make Up For Ever Aqua Black kullanıyorum.”

 

İncecik fondöten ve kontür olmazsa olmazı!

 

Deniz Akkaya’da birçok ünlü gibi ekran karşısında en mükemmeli istiyor ve fondöten olarak 4K teknolojisiyle üretilen Make Up For Ever Ultra HD Y305’i tercih ediyor. Böylece cildi en doğal şekilde ama pürüzsüz görünüyor. Bazen de Nars’ın All Day Luminous Weightless fondöteninin Vallarious rengini tercih ediyor. Bu fondöten de aydınlık ve doğal bir görünüm veriyor. 

 

“Fondötenden sonra makyajını sabitlemek için mutlaka Make Up For Ever HD Loose Powder kullanıyorum. Böylece ekran önünde makyajı bozulmadan saatlerce ilk yapıldığı andaki kadar taze kalıyor. Ayrıca Nars Laguna ile yüzüne kontür yapıp, muhteşem kemik yapısını iyice vurguluyorum.”

 

Dual Intensity allık serisine bayılıyor!

 

"Deniz Akkaya'ya Dual Intensity allıkların Fervor rengini kullanıyorum. Beyaz tenli olduğu için bu renkler ona çok yakışıyor. Fervor, cilde doğal bir ışık ve tazelik veriyor. Yoğun parlaklık istediği zaman fırçayı nemlendirip allığı sürüyorum, daha doğal bir renk istediği zaman kuru kullanıyorum. Bu allık sayesinde çoğu zaman ekstra bir aydınlatıcıya ihtiyaç duymuyoruz.”


 

Vücut bakımında tutkusu: Nars Monoi Body Glow
 

Nars Monoi Body Glow II, Akkaya’nın tutkusu! Hatta bunu sosyal medyada da bizimle paylaşmıştı. Bu hafif, çok amaçlı günlük yağ, parlak, nemli ve harika kokan bir cilt yaratır. Yağın kokusu o kadar güzeldir ki, zihninize adeta terapi gibi gelir. Elbette bunun özel bir sebebi var: Monoï de Tahiti yağı, gardenya çiçeğinin en az 10 gün boyunca işlenmiş Hindistan cevizi özünde ıslatarak yumuşatılmasının ardından şişelenmiştir. Bu işlem, yağa özel bir aroma katmıştır. 
 

Deniz Akkaya’da bu yağın cildine kattığı parlaklık, nem ve nefis kokuyu çok sevdiği için cildine her banyodan sonra yaz ve kış Monoi Body Glow II sürdüğünü söylüyor.


Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ