Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DERSİMİZ GÖZ ÇEVRESİ: GÖZ ÇEVRESİNE DAİR HER ŞEY!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
VITAL PERFECTION UPLIFTING&FIRMING EYE CREAM
SHISEIDO
Sıkılaştıran ve Toparlayan Anti-Aging Etkili Göz Çevresi Kremi
4.950,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING EYE CONCENTRATE
SHISEIDO
Ultimune Çok Fonksiyonlu Göz Çevresi Bakım Kremi
3.850,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING&FIRMING EXPRESS EYE MASK
SHISEIDO
Sıkılaştıran ve Toparlayan Anti-Aging Etkili Ekspres Göz Çevresi Maskesi -12 Çift
4.350,00 TL

Kırışıklıklar

DERSİMİZ GÖZ ÇEVRESİ: GÖZ ÇEVRESİNE DAİR HER ŞEY!

  • Haziran 27, 2020

Herkes göz çevresinin daha hassas ve daha özen gösterilmesi gereken bir bölge olduğunu biliyordur. Yaşlılık belirtileriyle ilk tanıştığımız yer de maalesef burası... Peki, göz çevresi kremi neden kullanmalıyız? Gerçekten tüm detayları merak ediyorsanız, sizin için bu konuyla ilgili her şeyi araştırdık!
 

 

Göz çevremizin cildi yumurta zarından bile ince!

Göz çevresi yüzümüzün diğer bölgelerinden farklıdır. Bu bölge çok daha ince ve hassastır. Göz çevresi derisi yaklaşık 0.6mm’dir, yüz derisinden 1/3 oranında daha incedir. Yani yumurta zarından bile daha incedir! Bu yüzden çok hassas ve çevresel şartlardan etkilenmeye çok açıktır. Bu da kolaylıkla yıpranmasına sebep olur. Ayrıca göz çevresinde yüze göre daha az yağ ve ter bezi vardır, bu yüzden kurumaya elverişlidir. 

Yaşlanma belirtilerinin ilk görüldüğü yer: Göz çevresi

Göz çevresi yüzün diğer bölgelerine göre daha fazla hareket eder, zayıflamış kas dokuları kırışıklık ve sarkmaya neden olur. En önemlisi dijital ürünlerin kullanımı gözlerde yorgunluk ve kurumaya neden olur, göz makyajının iyi olmayan ürünler ve uygulama şekli ile temizlenmesi ve yoğun çalışma şartları da göz çevresini negatif etkiler. 

İşte tüm bu sebepler göz çevresinin daha fazla kırışmasına neden olur. Kısaca, göz çevremizin sağlığını ve gençliğini korumak için göz çevresi kremi mutlaka kullanmalıyız!

Hangi krem bana uygun?

Göz çevresinin bağışıklığını güçlendirmek için göz çevresi kremi mutlaka kullanmalısını. Elbette ihtiyacınıza ve yaşınıza uygun olanı...
 

 

Canlandırıcı ve tazeleyici bakım / 20’li yaşlar

Shiseido Ibuki Eye Correcting Cream, göz çevresinin direncini arttırmak için çalışan çok yönlü serinletici kremdir. Yorgunluğun ve erken yaşlanmanın tüm izlerini yok eder. Çok yönlü göz çevresi kremi, göz çevresi cildini canlandırmak, şikayetleri önlemek için bitki ve vitamin özlerinden üretilmiştir. Işık geliştirici pudra göz çevresine ışıltıyı anında geri getirir. Shiseido Ibuki Eye Correcting Cream, 24 saat nem etkisi ile kuruluğun neden olduğu ince çizgi görünümünü azaltır. Şişkinliği elimine eder. Koyu halka görünümünü azaltır.

Nars Total Replenishing Eye Cream, gözle görülür ince çizgiler, kırışıklıklar ve koyu halkaların görünümünü azaltmak için cilt tarafından hızlı bir şekilde emilir. Kolajen üretimini artırmak için kayın ağacı ektresi ile zenginleştirilmiştir. Pürüzsüz bir göz çevresi için şişlikleri azaltır. Cildin gençlik ışıltısını yenilemek ve bir prizma gibi ışığı yansıtmak üzere tasarlanan NARS’ın özel Light Reflecting Complex™ teknolojisini içerir. Böylece göz çevresi koyu halkalardan arınır ve aydınlık görünür. 

Koyu halka ve morluklarla savaşır! / 25 yaş ve üstü

Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate, ilk kez göz bakım kremi kullanacak olanlar dahil, göz çevresinde birden fazla endişe yaşayanlar için çok yönlü bir üründür. Gelecekte daha fazla hasarın oluşmasını önlemek için cildin iç savunma mekanizmalarını güçlendirir. 24 saat nem sağlar. Anında nemli, pürüzsüz ve toparlanmış bir cilt yaratır. 1 hafta kullanım sonrasında şişkinlik ve koyu halkalar azalır.

Taze kırışıklıklar ve çizgiler / 30’lu yaşlar

Shiseido Bio Performance Super Corrective Eye Cream, zamana karşı savaşan bir göz kremidir. Kremi düzenli kullandığınızda gözlerin etrafında oluşan yorgun görüntü eski haline döner. Göz çevresini onarır, kırışıklıkları gözle görünür şekilde azaltır ve göz altı morluklarını giderir. Shiseido Bio Performance Super Corrective Eye Cream, sıkı göz kontürü elde etmek için anahtar madde olan hyalüronik asit üretimini arttırmak adına Bio-Defining Complex ile formüle edilmiştir.

Göz çevresindeki tüm kırışıklıklar için / 35 yaş ve üstü

Shiseido Benefiance Wrinkle Resist24 Intensive Eye Contour Cream, gözlerin iç köşe kırışıkları ve göz altı kırışıklarından göz etrafındaki kaz ayakları, göz kapakları çizgileri ve göz altındaki yatay çizgilere kadar, göz çevresindeki tüm kırışıkların görünümünü gözle görülür şekilde iyileştiren, ultra zengin yaşlanma karşıtı kremdir. 

Ayrıca yoğun nemlendirme etkisi için Super Bio Hyaluronic Acid N ve kolajen oluşumunu teşvik etmek için Hidroksiprolin bileşenleriyle geliştirilmiştir.

Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24 Pure Retinol Express Eye Mask, sadece 15 dakikalık bir uygulama sonrasında kırışıkların görünümünü iyileştirir. Kırışıklıkları yumuşatan retinollü göz maskesi yeni kırışıkların oluşmasını önlemek ve var olan kırışıkları tedavi etmek için güçlü Benefiance WrinkleResist teknolojisini içerir. Göz çevresindeki halkaları ve matlığı gidermek için cilde anında parlaklık verir. 

Kırışıklıklara onarıcı bakım / 40’lı yaşlar ve üstü

Shiseido Eye and Lip Contour Regenerating Cream, dudak ve göz çevresindeki cildin elastikiyetini korurken yaşlanmanın görünür izlerine etki eden güçlü bir onarıcı bakımdır. Hassas göz ve dudak çevresindeki çizgilerin ve sarkmaların oluşumunu önlemeye yardımcı olur; var olanları da etkin bir şekilde düzeltir. 

Kaz üzümü yaprağı ekstresi ve diğer esansiyel maddelerle formüle edilmiştir. Cildi sıkılaştırır ve yoğun bir biçimde nemlendirir. Ayrıca ürün kapatıcı ve fondöten altında kullanılabilecek kusursuz bir makyaj bazıdır. Makyajın sabitlenmesine ve makyajlıyken dahi cildin nefes alıp nemlenmesine olanak sağlar.

Valmont Prime Contour, yaşlanma karşıtı göz ve dudak çevresi kremidir. Göz etrafındaki bölgenin düzeltilmesi ve dudak çevresinin korunması için formüle edilmiştir. Göz çevresinde oluşan koyu halkalara karşı etkilidir. İnce yapılı bu krem narin bölgeleri korur, nem kaybını önler ve cildi besler. Hücre uyarıcı DNA ve RNA bakımından oldukça zengin olan Valmont Prime Contour, günden güne görülebilir yaşlanma izlerinin azalmasına yardımcı olur. Dudak çevresinin gençliğini korur. Kırışıklıkları ve göz çevresindeki ince çizgileri yok eder.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ