Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DİKKAT ÇEKİCİ & DAYANIKLI: EN İYİ 5 MAT RUJ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
POWERMATTE LIP PIGMENT
NARS
Uzun Süre Kalıcı Mat Likit Ruj
1.450,00 TL
POWERMATTE LIPSTICK
NARS
Uzun Süre Kalıcı Mat Ruj
1.540,00 TL
MODERNMATTE POWDER LIPSTICK
SHISEIDO
Kalıcı Kadifemsi Mat Ruj
1.490,00 TL
AIR MATTE LIP COLOR
NARS
İpeksi Matlık & Uzun Süre Kalıcı Kremsi Ruj
1.420,00 TL
CRYSTAL GEL GLOSS
SHISEIDO
Kristal Efekti Veren Dudak Parlatıcısı
1.450,00 TL
POWERMATTE HIGH-INTENSITY LIP PENCIL & SHARPENER BUNDLE
NARS
Mat Bitişli Kalem Ruj & Kalemtıraş Seti
1.920,00 TL 1.632,00 TL
THE MATTE LIP BUNDLE
NARS
Mat Bitişli Kalem & Likit Ruj Seti
2.820,00 TL 2.397,00 TL
THE POWERMATTE BUNDLE
NARS
Powermatte Ruj & Powermatte Lip Pigment Seti
2.990,00 TL 2.541,50 TL

Dudak Makyajı

DİKKAT ÇEKİCİ & DAYANIKLI: EN İYİ 5 MAT RUJ

  • Aralık 12, 2023

Ruj koleksiyonunuzu biraz daha genişletmek isterseniz, sizin için bir araya getirdiğimiz mat ruj önerileri listesine göz atabilirsiniz.

Parlatıcıların ve dudak balmlarının makyaj koleksiyonlarında elbette her zaman bir yeri var. Ancak mat ruj da zamansızlığıyla mutlaka elinizin altında olması gereken ürünlerin başında geliyor. Özellikle uzun sürece kalıcılık vadeden versiyonları, gün içinde tazeleme ihtiyacını ortadan kaldırırken, kış ayları için de ekstra uyumlu bir duruş sergiliyor. Sizin için oluşturduğumuz  mat ruj önerileri listesi ise yenilerini keşfetmeniz için size rehber oluşturabilir.

Mat ruj önerileri

1- NARS Powermatte Lip Pigment
Eğer likit mat ruj kullanmaktan hoşlanıyorsanız, NARS Powermatte Lip Pigment uzun süre dayanıklı formülüyle makyaj koleksiyonunuzda yer almayı hak eden bir ürün. Dudakta ağırlık yapmadan yapışkanlık yaratmazken, dudaklara tek sürüşte çok zengin renk verir. Kestane Gül rengindeki American Woman en çok satan renklerden biri olurken, iddialı görünümden hoşlananlar için Kırmızımsı Mor Mürdüm Rock With You rengini öneririz.

2- NARS Powermatte Lip Stick
American Woman başta olmak üzere, Indiscreet, Mogador ve Night Moves gibi harika renk seçeneklerine sahip olan Powermatte Lipstick, 10 saat süren kalıcılık sunuyor. Krema gibi yapısıyla dudakları kurutmadan pürüzsüz bir görünüm sağlarken, ipek gibi yumuşacık bir his verir. Too Hot To Hold ise yılbaşı ve özel akşamlar için harika bir kırmızı mat ruj tonu!

3- NARS Velvet Matte Lip Pencil
Uygulaması son derece kolay olan ve dudak hatlarınızı belirginleştirmenizi de sağlayan Velvet Matte Lip Pencil kadifemsi mat bir görünüme sahiptir. Hem mat bitişlidir hem de dudakları kurutmadan nemlendirir. Dudağın tamamına rengi uygulamak ya da başka bir ruj ile eşleştirmek için kullanabilirsiniz. Doğal tonlardan hoşlanıyorsanız mutlaka Dolce Vita rengine bakmalısınız!

4- Shiseido Modernmatte Powder Lipstick
Mat ruj önerileri listemizin diğer üyesi de Shiseido Modernmatte Powder Lipstick… Birbirinden güçlü renk seçeneklerine sahip bu ruj serisi, pudramsı yumuşak bir görünüm oluşturur ve 8 saat boyunca dudaktaki kadifemsi rengi korur. Formülündeki balmumu ve yağların eşsiz karışımı kusurları bulanıklaştırmak için dudakların üzerini kaplar, böylece dudaklar pürüzsüz ve çizgisiz görünür.


5- NARS Air Matte Lip Color
Tekrar tekrar yenilenme gerektirmediği için çok rahat şekilde kullanabileceğiniz bir mat ruj… Color Diffusion Complex, tek dokunuşla dudaklarda odaklanmış bir yüzey oluşturur, kremsi bir yapıya sahiptir.

Mat ruj nasıl sürülür
Önerilerimiz arasında yer alan rujlar dudakları kurutmadığı için öncesinde herhangi bir nemlendirme adımına ihtiyacınız yok. Ancak dilerseniz lip balm sürerek dudaklarınızı mat ruja hazırlayabilirsiniz. Ardından bir dudak kalemi yardımıyla dudaklarınızı belirginleştirip sonrasında mat ruj adımına geçebilirsiniz.

Mat ruj nasıl parlak yapılır
Mat rujunuzun üzerine sevdiğiniz bir parlatıcı uygulayarak mat görünümü parlak hale getirebilirsiniz. Şeffaf Shiseido Crystal Gel Gloss ise dudaklara kristal efekti verir, özel formülü sayesinde dudağın üzerinde kolayca yayılır ve dudaklarda dolgun bir görünüm yaratır. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ