Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DUDAK BAKIMI NASIL YAPILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Günlük Cilt Bakımı

DUDAK BAKIMI NASIL YAPILIR?

  • Temmuz 06, 2020

Kışın soğuk nedeniyle dudaklarda kuruma ve çatlama oluşması çok normaldir. Mevsim geçişlerindeki hava değişimlerinden de etkilenirler. Çünkü dudak derisi oldukça hassas bir yapıya sahiptir. Dudaklar da çatlar, kurur ve verdiği rahatsızlık hissine ek olarak yaşlılık belirtilerinin görülmesine de çok müsaittir.

dudak bakımı nasıl yapılır?

Ama tüm bu sıkıntıların çözümü çok basit aslında: Düzenli ve etkili şekilde nemlenen cilt, kurumaz, hassaslaşmaz. Dudaklarınız için yaz ve kış nemlendirici etkili bakım ürünü kullanmalısınız.

Sizin için etkili dudak bakım ürünlerini listeledik.


Dudakları dolgun gösteren yaşlanma karşıtı bakım ürünü

 

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Full Correction Lip Treatment, dudakları dolgun gösteren besleyici balsamdır. İçeriğindeki deniz kolajenleri ile dudakları neme doyurur. Shiseido markasına özel Anti-Photowrinkle System ile çizgi bakımı yapar. İnce çizgiler, kuruluk ve donukluk gibi yaşlanma izlerinin görünümünü minimize eder. Yoğun nem ve zengin içeriği dudaklara sabitlemek için Super Fix Formula ile geliştirilmiştir. Dudakların genç görünümünü devam ettirmek, kuruluk ve buna bağlı çizgilere karşı bakım yapmak isteyenler için her yaşta kullanılabilecek bir üründür.

Dudak koruyucu ve onarıcı balm SPF10

 

Shiseido Essentials Protective Lip Conditioner SPF10, UV ışınlarına karşı koruma sağlarken dudaklara yoğun nem, gözle görülür şekilde düzgün bir doku ve parlaklık kazandıran dudak balmıdır. Bu güçlü formül, kuru çatlamış dudaklara temas ettiğinde onları anında nemlendirir. Dudakları sıcak veya soğuk en sert iklim koşullarında dahi korur. Ruj altına dudakları pürüzsüzleştirmek için veya tek başına günlük olarak istenilen sıklıkta kullanılabilir. Özellikle mat rujların altına kullandığınızda rujun dudakta pütür pütür durmasını engellemiş olursunuz.

 

Transparan dudak nemlendirici SPF15

 

Nars Pure Sheer Lip Treatment SPF15, kuru, çatlamış dudakları besleyen ve nemlendiren transparan dudak nemlendiricisidir. SPF15 ile zenginleştirilen kremsi dokusu dudakları korur ve onlara güzel bir parlaklık kazandırır. İçeriğinde Mango yağı, antioksidanlar, E vitamini, çilek poları ve açai yağı vardır. Mükemmel nemlendirme özelliğiyle dudakları pürüzsüz ve yumuşak yapar. Ruj üzerine veya altına kullanılabilir. Doğal bir parlaklık ve bakım etkisi için tek başına da kullanılabilir.

Nars dudak balmı

 

Yüksek UV korumalı dudak nemlendiricisi

 

Shiseido UV Lip Color Splash SPF30, güçlü güneş ışığında bile dudakları nemli tutan ve SPF30 ile UV ışınlarından koruyan şeffaf renkli dudak nemlendiricisidir. Nemi dudaklara hapseder. Hafif yapısıyla rahatsızlık hissi vermez. Dudakları korurken aynı zamanda güzel ve ışıltılı bir görünüm sağlar. Uygulaması çok kolaydır ve anında etkilidir. Dudakları yumuşak yapar ve sağlıklı bir görüntü verir. Uygulamadan saatler sonra bile dudaklarınız iyi görünmeye devam eder. Parlak ve şeffaf bir bitiş için ürünü tek başına kullanabilirsiniz ya da renge canlılık katmak için rujdan sonra uygulayabilirsiniz. Yaz ve kış kullanabileceğiniz bu ürünün 2 rengi vardır. Bu renkler dudaklara şeffaf bir tazelik ve parlaklık verirler.

Dudak bakımının olmazsa olmaz ürünleri
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ