Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EN GÜZEL NUDE VE EN GÜZEL KIRMIZI TONLARI BİR ARADA!
PAYLAŞ

Ruj

EN GÜZEL NUDE VE EN GÜZEL KIRMIZI TONLARI BİR ARADA!

  • Temmuz 02, 2020

Steven Klein’ın Nars için tasarladığı koleksiyonun yankıları artarak devam ediyor. Koleksiyondaki ürünlerin ambalajları bile sıra dışı ve eşsiz bir zevkin eseri... Eğer hala bu koleksiyondan hangisini alacağınıza karar veremiyorsanız, gelin muhteşem 2 dudak setini yakından tanıyalım. 
 

Nude severler için: A Woman’s Face Nude Lip Set

 

Nude renkler, hepimizin makyajda en sevdiklerinin başında geliyor. Steven Klein, A Woman’s Face Nude Lip Set isimli dudak setinde kadınların nude tutkusundan yola çıkarak, muhteşem bir nude üçlü yapmış. Efsaneler bir arada resmen! Bu sette; Dolce Vita Lipstick, mini Dolce Vita Velvet Matte Lip Pencil ve mini Patong Beach Velvet Lip Liner yer alıyor.
 

Dolce Vita, uzun zamandır tüm dünyada ‘bestseller’ listesinde olan bir renk. Bu sette Dolce Vita’nın hem klasik ruju (orjinal boy), hem de kalem ruj (mini) formunda olanı yer alıyor. Dolce Vita’ya ise makyaj artistlerinin ve ünlülerin en çok kullandığı nude dudak kalemi Patong Beach Velvet Lip Liner’ın minisi eşlik ediyor.


 

Dolce Vita Lipstick (Işıltılı Pembe Nude)

Mini Dolce Vita Velvet Matte Lip Pencil (Mat Pembe Nude)

Mini Patong Beach Velvet Lip Liner (Gül Kurusu)
 

A Woman’s Face Nude Lip Set, nude renklerin en güzellerini dudaklara taşıyor. Üstelik setin gerçek fiyatı: 195TL, satış fiyatı ise 165TL. Sınırlı sayıda olduğunu da belirtelim!
 

 

Kırmızı cazibe: Magnificent Obsession Red Lip Set

 

Gardıroplardaki mini siyah elbise gibidir, kırmızı ruj... Her kadının sahip olması gereken! Yılda bir, her gün ya da sadece özel akşamlarda kullanıyor olsanız bile, makyaj çantanızda mutlaka kırmızı bir ruj olmalıdır. Steven Klein koleksiyonundaki kırmızı ruj seti de bu düşünceyle yola çıkılarak tasarlanmış, en seksi kırmızıları buluşturan bir set. Adı gibi tutkulu Magnificent Obsession Red Lip Set’, dudaklara ateşli kırmızıyı taşıyor! Sette, orjinal boy kırmızı ruj, mini kırmızı kalem ruj ve mini kırmızı dudak kalemi yer alıyor. 

 

Flamenco Lipstick (Işıltılı Elma Kırmızısı)

Mini Mysterious Red Velvet Matte Lip Pencil (Mat Klasik Kırmızı)

Mini Misdemeanor Velvet Lip Liner (Klasik Kırmızı)
 

Bu setin de gerçek fiyatı: 195TL, satış fiyatı ise 165TL. Sınırlı sayıdaki Magnificent Obsession Red Lip Set’e sahip olmak için daha fazla vakit kaybetmeyin!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ