Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EN İYİ FAR FIRÇALARI HANGİLERİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Fırçalar

EN İYİ FAR FIRÇALARI HANGİLERİ?

  • Haziran 30, 2020

Ten makyajında fondöten uygularken fırçaların rolü ne kadar büyük ise, aynı durum göz makyajında da geçerlidir. Göz makyajı küçük bir alanda gerçekleştiği için bu bölgeye uygulama yaparken hassas ve dikkatli olmak gerekir. En ufak bir hata tüm makyajı mahfedebilir! İyi ve doğru bir fırça ile göz makyajında istediğimiz sonucu alırken, bunun aksi bir durumda göz makyajından beklediğimizi almamız söz konusu olamaz. 
 

Peki, güzel bir far uygulaması için kullanmamız gereken fırçalar nelerdir?
 

 

Farın rengini cilde iyice oturtmak için

 

Make Up For Ever Small Shader Brush #220, ince uçlu bir fırçadır. Krem, toz ve sıkıştırılmış farları göz kapağına çok iyi oturtur. İnce uçlu olduğu için rengi gözün katlanma çizgisinden göz pınarına kadar istenilen yere hassas bir şekilde uygulama imkanı verir. Bu fırça, profesyonellerin de en sevdiği fırçalardandır. 
 

Farı dağıtmak için 

 

 

Make Up For Ever Blender Brush #242, büyük, yuvarlak uçlu ve geniş bir fırçadır. Renklerin karıştırılmasını ve gölgelendirilmesini sağlar. Aynı zamanda fazla gelen ürünü temizlemek ve vurgular oluşturmak için kullanılabilir. 
 

Hafif ve incelikli bir uygulama (göz kapaklarında gölgelendirme, renklendirme ya da vurgulama) için toz ve krem yapılı farlarla bu fırçayı kullanmanızı öneririz. Profesyonel makyaj artistleri, yüz ve vücut boyama makyajlarında yumuşak ve puslu efektler yaratmak için bu fırçayı kullanıyorlar.
 

Nars Blending Eyeshadow Brush #42; renk tonlarını son bir kez dağıtarak, gözlere son dokunuşu yapmak için mükemmeldir.


 

Krem ürünleri dağıtmak için

 

Nars Cream Blending Brush #12, göz etrafına krem farların zahmetsizce dağıtılması ve yayılması için tasarlanmıştır. Bu fırçayı krem kapatıcıları uygulamak için de kullanabilirsiniz.


 

 

Crease belirleme ve gölge için

 

Make Up For Ever Precision Blender Brush #216 orta boy fırça, göz kapağının katlanan kısmında farı dağıtmak ve bu katlanma çizgisine gölge vermek için kullanılır. Şekli sayesinde, göz kapağının katlanan kısmında ürünü hassasiyetle dağıtmak için kullanılır. Yoğunluğu sayesinde, ürün cömertçe fırçaya alınır ve kılları ürünün yüksek düzeyde uygulanmasını sağlar.
 

Bütün profesyonel makyaj artistlerinin hacim, gölgelendirme ve vurgulama efektleri yaratmak için kullandıkları fırça budur. 
 



Nars Diffusing Brush #41
, yoğun kılları sayesinde, ürünü dağıtmak ve buğulu gözler yaratmak için olmazsa olmaz fırçalardan biridir. 
 

GÖZ YAPISINA GÖRE KONTÜR UYGULAMASI NASIL YAPILIR? TIKLAYIN!
 

Kontür için

 

Nars Wide Countour Eyeshadow Brush #43; açılı kıvrık uçlu şekli, göz kapağının tamamına ya da belirli bir kısmına hassas uygulama yapmaya imkan tanır. 
 

"Göz farındaki sert çizgileri yumuşatmak için mükemmel bir fırçadır. Kuşkunuz mu var? Dağıtın! Yapmanız gereken tek şey yayılması gereken herhangi bir renk alanında fırçayı kaydırmak. Açılı şekli, göz farı uygulamasının geri kalanını mahvetmeden büyük bir kontrol sağlar." Niko Lopez, makyaj artisti


 

 

Göz kalemi dağıtmak ve farı kalem gibi sürmek için

 

Make Up For Ever Precision Smudger Brush #212, gözün iç kısmı ya da kirpik çizgisi gibi en küçük alanlara uygulama yapmak için kullanılır. Bu fırça bir klasiktir ve Dany Sanz’in gözdeleri arasında yer alır. İnce ve hassas makyaj çalışmalarının vazgeçilmezidir.
 

Nars Smudge Brush #45; kirpik çizgisine rengi kusursuz şekilde uygulayıp yumuşatmanızı sağlar.


 

Islak ve kuru kullanılabilen farlar için

 

Nars Wet&Dry Eyeshadow Brush #49; Dual Intensity farlar için çift yönlü kullanıma uygun, kuru ve ıslak kullanılabilen ideal far fırçasıdır. Yoğun ve metalik görünüm için fırçayı nemlendirin ve ürünü alın. Klasik kullanım için kuru kullanabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ