Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EN PRATİK ANTIAGING ÜRÜNLER HANGİLERİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BIO-PERFORMANCE ADVANCED SUPER REVITALIZING CREAM
SHISEIDO
Erken Yaşlanma Karşıtı Süper Canlandırıcı Krem
4.650,00 TL

Kırışıklıklar

EN PRATİK ANTIAGING ÜRÜNLER HANGİLERİ?

  • Temmuz 21, 2020

Cilt statik değildir. Vücudunuzun en büyük organı olarak, incelik ve gücü herkese göre değişkenlik gösterir. Sağlıklı bir cilde sahip olmak için derinlemesine temizlik şarttır. Ama sadece bu kadar değil elbette! Cildimize iyi bakmıyorsak, kuruması, kırışması ve erken yaşlanması kaçınılmazdır. Bu nedenle en önce üşengeçler bu habere çok sevinecek! Sizin için en pratik antiaging ürünleri yazdık.
 

HEM AYDINLATIR HEM GENÇLEŞTİRİR! Cilt Yenileyici Esans
 

Shiseido Bio Performance Super Refining Essence, genç, pürüzsüz, gözle görünür şekilde ışıltılı bir cilt yaratan esanstır. Yenilikçi teknoloji ile geliştirilen bu esans, cildin nemini geri kazandırırken mat görünümü ve kırışıklıkların görünümünü azaltır. Ciltte donukluk yaratan hücrelerin ciltten atılmasını sağlar. Cildin doğal yenilenme gücünü arttırır. Cildi pürüzsüz, ışıltılı ve nemli bırakır. Cildin gençlik dolu görünümü geri gelir, ince çizgi veya kırışıklıklar azalır.
 

Her sabah ve akşam temizleme sonrasında Shiseido Bio Performance Super Refining Essence’i uygulayabilirsiniz. 

 

 

SABAH-AKŞAM İÇİN TEK ÜRÜN YETER! Süper Canlandırıcı Krem
 

Shiseido Advanced Super Revitalizing Cream, nemsizlik, ince çizgiler ve eşit olmayan cilt tonu gibi erken yaşlanma belirtilerine karşı 24 saat bakım sunan erken yaşlanma karşıtı süper canlandırıcı kremdir. Yaşlanmaya dirençli bir cilt sağlar. Mevcut ince çizgileri minimize eder, gelecekte oluşacak olanları engeller. Cildi anında nemlendiririr. Cilt daha yumuşak, esnek olur. 30’lu yaşlarında erken yaşlanma etkilerinden şikayeti olan, sabah-akşam tek bir ürün ile bakım rutinini tamamlamak isteyen tüm kadınlar için idealdir!
 

Her sabah ve akşam kullanabilirsiniz. Cildinizi derinlemesine temizledikten sonra, ürün ambalajındaki spatula ile inci tanesi büyüklüğünde ürünü parmak ucu yardımı ile tüm yüzünüze dairesel hareketlerle uygulayın.

 

 

15 DAKİKALIK MASKE! Göz Çevresi İçin Retinol Maskesi
 

Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24 Pure Retinol Express Eye Mask, 3 farklı kırışıklığı hedef alarak formüle edilmiş, anında kırışıklıkları pürüzsüzleştiren göz çevresi maskesidir. Göz altındaki kırışıklıklar ve kaz ayağı kırışıklıklarını hedef alır. Sadece 15 dakikalık bir uygulama sonrasında kırışıkların görünümünü iyileştirir. Yoğun hayatın göz çevresinde yarattığı, yorgun ve donuk görünümü minimize eder. 24 saatlik nemlendirme ile cildi dolgunlaştırır. Her kullanımda göz çevresi cildinin dokusunu pürüzsüzleştirir ve esnekliğini arttırır. Göz çevresinin ihtiyacına göre 30’lu yaşlardan itibaren kullanılabilir. İçinde 12 adet bulunmaktadır.

Bu maskeyi haftada 1 ya da 2 kere kullanabilirsiniz. 15 dakika sonunda maskeyi göz çevrenizden aldığınızda ciltte kalan ıslaklığı göz çevrenize hafifçe yedirin.

 

 

HER KADIN İÇİN JOKER ÜRÜN! Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
 

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate, cilt fonksiyonlarının en iyi potansiyele ulaşmasına, cildinizin tıpkı doğduğunuz andaki gibi göz alıcı, pürüzsüz, esnek ve genç görünmesine yardımcı olan, cildin savunmasını güçlendiren çok özel bir konsantredir. Shiseido’nun tam 20 yıllık çalışmasının bir sonucudur. Ultimune’u 1 ay boyunca düzenli kullandığınızda çizgilerinizi azalttığını, renk tonu eşitlenmiş parlak yani sağlıklı bir ten elde ettiğinizi, üzerine uygulanan serum ve kremlerin etkisini arttırdığını göreceksiniz. Her cilt tipi ve yaş grubu bu ürünü kullanabilir. 
 

Ultimune’u sabah ve akşam yüzünüzü iyice temizledikten sonra uygulayın. Ardından kullandığınız başka bir serum ya da nemlendirici varsa üstüne onu sürebilirsiniz. Makyaj altına da rahatlıkla kullanılabilen bir ürün. Ultimune, kendisinden sonra üzerine uyguladığınız cilt bakım ürünlerinin performansını arttırır. Ürünlerinizden daha fazla fayda sağlarsınız.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ