Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ERKEN YAŞLANMAYA KARŞI ALABİLECEĞİNİZ ÖNLEMLER NELER?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Erkek Bakım

ERKEN YAŞLANMAYA KARŞI ALABİLECEĞİNİZ ÖNLEMLER NELER?

  • Temmuz 07, 2020

Genetiğe ve yaşam tarzına bağlı olarak kişiden kişiye farklılık gösterse de, yaşlanmanın ilk belirtilerini farkedeceğiniz zaman 20’li yaşlardır. Önlem almaya o yaşlarda başlarsanız, kırışıklık ve çizgilerle de daha geç tanışırsınız. 

 

Peki, erken yaşlanma belirtilerine karşı neler yapabilirsiniz?

 

1) Güneş kremi

 

Genç yaşlarda yapılan en önemli hataların başını korumasız güneşlenmek çeker. Güneşin verdiği zararlar, yaşlanma belirtileriyle çok erken tanışmanıza sebep olur: Güneş lekeleri, çiller, çizgiler, kırışıklıklar… Güneş hasarı denilen bu durum ne yazık ki – o yaşlarda anlamasanız bile- cildinize çok büyük zarar verir ve cildinizin daha çabuk kırışmasına sebebiyet verir.
 

Her zaman – yaz ve kış- UVA ve UVB ultraviyole ışınlarına karşı koruyan, geniş spektrumlu bir güneş kremi kullanın. Güneş kremi, alabileceğiniz en iyi anti-aging üründür.
 

Shiseido Future Solution LX Universal Defense SPF50, cildi zararlı UV ışınlarından ve şehrin hava kirliliğinden koruyan günlük premium savunma kremidir. Hem günlük nemlendirici, hem de güneş koruyucu görevi yapar, pratik bir üründür. İnce çizgiler, kırışıklıklar ve gözle görülebilen gözenekleri minimize ediyor. Gençlik dolu görünümü korumak için cildin gelecekteki hasarlara karşı dirençli olmasını sağlıyor. Koyu lekelerin oluşması engellendiğinden cilt tonu dengeli görünüyor. Suya dayanıklı formülüyle gün boyunca kalıyor. Cildi nemlendiriyor, pürüzsüzleştiriyor. Makyaj altı olarak da kullanılabilir. Fondötenin rahat uygulanmasını sağlıyor. Makyajın gün içinde taze kalmasını sağlıyor.

 

 

2) İnce çizgiler
 

İnce çizgiler, henüz tam netleşmemiş, belli belirsiz görülen çizgilerdir. Cildin kuru olduğu zamanlarda daha çok göze batarlar. O yüzden cildi hem nemli tutmak gerekir ki, çizgiler derinleşip yerleşmesin. 
 

Shiseido Ibuki Refining Moisturizer Enriched, günlük kullanıma uygun, zengin içerikli nemlendiricidir. Kuruluğun neden olduğu sertliği, ince çizgileri, belirgin gözenekleri üzeltirken, cildi gün boyu nemli tutar. Pürüzsüz ve rafine cilt dokusu yaratır.
 

Haftada 1: Aydınlatıcı nem maskesi: Nars Aqua Gel Luminous Mask, cilde yüksek nem sağlayan ve cildi tedavi eden maskedir. İçeriğindeki güçlü doğal bitkiler, kolajen üretimini artırır ve son derece yumuşak ve genç görünen bir cilt ortaya çıkarır. Maske, cildin ışığını ortaya çıkarmak için özel Light Reflecting Complex™ teknolojisi (ışık yansıtıcı) içerir. 

 

3) Kaz ayakları
 

Göz kenarındaki çizgiler daha çok mimik hareketlerinden oluştuğu için bunlara kaz ayağı deniyor. Yüzümüzdeki kasların ritmik hareketiyle oluşan bu çizgiler, o bölgenin çok hassas ve ince deriye sahip olması nedeniyle de çok erken yaşlarda bile ortaya çıkabiliyor. Güneş gözlüğü kullanmanın yazı sıra göz çevrenize mutlaka koruyucu ürün kullanmalısınız. Ne kadar erken o kadar iyi ve düzenli olarak!

 

Shiseido Benefiance Wrinkle Resist24 Intensive Eye Contour Cream, göz çevresinde görülen 5 farklı kırışıklık tipini hedef alır. Gözlerin iç köşe kırışıkları ve göz altı kırışıklarından göz etrafındaki kaz ayakları, göz kapağı çizgileri ve göz altındaki yatay çizgilere kadar, göz çevresindeki tüm kırışıkların görünümünü gözle görülür şekilde iyileştiren, ultra zengin yaşlanma karşıtı kremdir. 
 

Retinollü göz çevresi maskesi: Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24 Pure Retinol Express Eye Mask, kırışıklıkları anında pürüzsüzleştiren göz çevresi maskesidir. Göz altındaki kırışıklıklar ve kaz ayağı kırışıklıklarını hedef alır. Yoğun hayatın göz çevresinde yarattığı, yorgun ve donuk görünümü minimize eder. Her kullanımda göz çevresi cildinin dokusunu pürüzsüzleştirir ve esnekliğini arttırır. Sadece 15 dakikalık bir uygulama sonrasında kırışıkların görünümünü iyileştirir. Retinollü göz maskesi, 24 saatlik nemlendirme ile cildi dolgunlaştırır. Haftada maksimum 2-3 kez kullanmanız yeterlidir.

 

 

4) Donukluk
 

Cildiniz donuk ve mat gözüküyorsa o zaman bir an önce eylem planı yapmalısınız. Çünkü donuk cilt, sizi yorgun ve yaşlı gösterir. Ayrıca cildiniz donuklaştıysa, ölü deriler de yüzeyde birikmiş demektir.
 

Haftalık peeling yapmak, cildinizdeki tüm ölü tabakayı siler süpürür. Alttan canlı bir deri ortaya çıkar. Nars Double Refining Exfoliator, içeriğindeki meyve asitleriyle cildinizi pürüzsüzleştirir, parlak gösterir. 
 

Serum kullanın. Serumlar yoğun bakım kürleridir ve ciltte etkileri gözle görülür şekilde yüksektir. Shiseido Bop Glow Revival Serum, tamamen parlak bir cilt yaratmaya odaklanarak cildi kusursuzlaştıran çok fonksiyonlu bir serumdur. Homojen bir cilt tonu, sıkı ve yaşlanma belirtileriyle mücadele eden bir cilt yaratmak için Shiseido’nun orijinal içeriği 'Multi-Capisolve 1124™*' ile formüle edilmiştir. Cilt tonunu etkin bir şekilde eşitler, kızarıklık, kırışıklık ve gözenek görünümünü minimize eder. Shiseido Bop Glow Revival Serum, 'TXG Complex' ve Vitamin C Kompleksi ile renk dengesizliğini ve koyu lekeleri azaltır. 
 

5) Şiş gözler
 

Göz çevresi cildi zaten ince ve hassastır. Bu bölgeye gerekli özen gösterilmezse cilt daha incelir, koyu halkalar ve hatta daha belirgin şişlik gibi sorunlar görülebilir. Şiş gözlerinize soğuk kompres yapabilir, ödemi atmak için bol su içip, tuz ve alkolden uzak durmalısınız. Ayrıca göz çevrenize iyi bir makyaj temizleyici uygulayıp, nazik davranmalısınız. Çok fazla üst üste kapatıcı sürmek de göz çevresini yorar.
 

Shiseido Ibuki Eye Correcting Cream, göz çevresinin direncini arttırmak için çalışan çok yönlü serinletici kremdir. Yorgunluğun ve erken yaşlanmanın tüm izlerini yok eder. Çok yönlü göz çevresi kremi, göz çevresi cildini canlandırmak, şikayetleri önlemek için bitki ve vitamin özlerinden üretilmiştir. Işık geliştirici pudra göz çevresine ışıltıyı anında geri getirir. Shiseido Ibuki Eye Correcting Cream, 24 saat nem etkisi ile kuruluğun neden olduğu ince çizgi görünümünü azaltır. Şişkinliği elimine eder. Koyu halka görünümünü azaltır.

Shiseido Ultimune Eye Concentrate, bu ürün yaş ve cilt tipi farketmeksizin herkesin kullanabileceği ve kullanması gereken bir üründür. Tek başına kullanılabildiği gibi göz çevresi kreminden önce de sürebilirsiniz. Göz kreminden aldığınız performansı arttırır.
 

 

6) Kuruluk
 

Kuru cilt, yaşlanmanın bir belirtisi olmakla birlikte, aynı zamanda halihazırda diğer yaşlanma belirtilerini de daha çok tetikler. Hyalüronik asit içeren bir nemlendirici, yanı sıra nemlendirici maske kullanmalısınız diyor uzmanlar…
 

Valmont Hydra3 Regenetic Serum, yaşlanmaya karşı savaşan ciltler için vazgeçilmez olan gerilme etkisi sağlarken en susuz cildin bile susuzluğunu anında giderir. Yüksek bir PHA içeriğine sahip olan bu hidrasyon etkinleştirici konsantre, hyalüronik asit sentezini yeniden teşvik etmek için uzun vadede etki eder. Her uygulama ile birlikte cilt maksimum hidrasyon oranını geri kazanır ve yoğunluk kazanır. Pürüzsüzleştirme etkisine sahip, yaşlanmayı geciktirici hidrasyon serumu arayan kadınlar ve ciddi susuzluk çeken ciltler için ideal bir serumdur.

 

7) Sarkma
 

Cildimiz kolajen dokusunu kaybetmeye başladıkça, yavaş yavaş sarkmaya başlar. Bu yüzden erken önlem almak çok önemlidir. Kolajen ve hyalüronik asit içeren ürünler kullanmalısınız.
 

Shiseido Bio-Performance Super Corrective Serum, cildin zamanın etkilerine karşı savaşmasını sağlayan çok etkili bir serumdur. Kırışıklık, sarkma ve matlığı hedef alır. Ciltte etkisi hemen görülür. Genç görünümünüzü korumanın anahtarı cildinizdeki kolajen, elastin ve hiyalüronik asidin üretilmesinde yatar. Shiseido Bio-Performance Super Corrective Serum cildin bu üç elementine odaklanarak cildinize hayat dolu bir ışıltı ve pürüzsüzlük kazandırırken, aynı zamanda cildin doğal güçlerini yeniden canlandırır. Sarkma karşıtı serum, ilk kullanımda ciltte gözle görülür bir iyileşme sağlar. Zamanın etkilerine karşı savaşan etkileri, günlük kullanımla giderek güçlenir. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ