Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EYELINER NASIL ÇEKİLİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Eyeliner

EYELINER NASIL ÇEKİLİR?

  • Temmuz 02, 2020

Makyajda eyeliner’ın yeri tartışılmaz çok önemli. Çünkü eyeliner’ı sürüş şekliniz ifadeyi belirliyor, görünüme çarpıcı bir etki katıyor. Tamamen nasıl görünmek istediğinizle doğrudan ilişkili... Dramatik, seksi, nostaljik? Hangi kadın olmak istiyorsanız, eyeliner sizi “O” kadın yapıyor. 
 

Jennifer Lopez

 

Eyeliner nasıl sürülür?

 

Eyeliner sürmek sanıldığı kadar zor değil fakat biraz tecrübe gerekiyor. Birkaç denemeden sonra hatasız eyeliner çekmek mümkün. 
 

Eğer zorlanıyorsanız kalem formunda bir eyeliner kullanın. Shiseido Microliner Ink Eyeliner'ın uygulaması kolay ve rahat sürümlüdür. Böylece kontrolü daha kolay sağlamış olursunuz. Öncelikle gözünüzün bitiş çizgisini belirleyin. Daha sonra bitiş çizgisinden yukarıya doğru istediğiniz uzunlukta bir çizgi çizin. Kuyruğunuzun ne kadar uzun olmasını istiyorsanız çizgiyi o kadar yukarı doğru uzatabilirsiniz. Sonra göz pınarına gelin ve buradan göz bitimine kadar bir çizgi çizin. Çizgi, ne kadar kirpik dibine yakın olursa o kadar iyi. Bu çizgiyi göz bitiminizde diğer çizgi ile birleştirin. Bu çizgi ince olsun, ilk etapta ince çizgi çekmek daha kolaydır. Kalın çizgi isterseniz, aynı çizginin üstünden taşırarak tekrar geçebilirsiniz. Eyeliner'ın kalınlığı size bağlı...
 

eyeliner uygulaması

 

Kolay eyeliner nasıl çekilir?

 

Kolay eyeliner çekmek için başınızı geri eğin ve kullanmadığınız elinizi cildi germek için kullanın. Ayrıca elinizi sabit tutmak için bir masa veya platform üzerine dirseğinizi dayayın. Böylece eliniz titrememiş olur ve eyeliner sürerken aşağı doğru bakın ki göz kapağınız düz dursun.

Asansörlü kalem eyeliner'lar ile çok kolay çizgi çekebilirsiniz. Kontrolü kolaydır, istediğiniz kalınlığı yaratabilirsiniz. Bunun için size Nars'ın en yeni eyeliner'ı Kohliner Minorque'yi öneririz. Yoğun siyah rengi ve mat dokusuyla bakışlarınıza derinlik katar. Kremsi yapısıyla çok kolay sürülür.

Keçe uçlu kalem formlu likit eyeliner'lar da oldukça pratik uygulama yapma imkanı sağlar. Nars Stylo Eyeliner ile net hatlı ve belirgin bir çizgi çekebilirsiniz. Eğer eyeliner çekme konusunda yeniyseniz, bu eyeliner işinizi kolaylaştırır.

Göz kalemi ile neler yapılır? Nasıl farklı kullanılır? Moda haftalarındaki podyumlardan ilham alalım mı? O halde TIKLAYIN!

 

angelina jolie

 

Kalem eyeliner nasıl sürülür?

 

Eyeliner çekmek konusunda tecrübeniz yoksa ve yeni yeni eliniz alışıyorsa, en ideali kalem eyeliner kullanmaktır. Kalem eyeliner’ın kontrolü kolaydır, en az hata yapılan eyeliner’dır. Bazı kalemler daha kuru, bazıları ise daha yumuşak yapıdadır. En iyi seçim, içinde yeteri derecede silikon barındıran, kayganlığı olan fakat fazla bulaşma yapmayanlar olacaktır. Nars Velvet Eyeliner, pürüzsüz ve yumuşak şekilde kayar, dağılmadan yeni uygulanmış gibi görünür.
 

Eyeliner çekmenin birkaç yolu var ve herkes kendine göre en kolay yöntemi seçiyor. Yazının en başında anlattığımız yol, en popüler olan eyeliner sürme yöntemidir. Kalem eyeliner ile bir de şu yöntemi deneyebilirsiniz: Kalem eyeliner ile tek bir düz çizgi çekmeye çalışmak yerine üst kirpik dibine minik dokunuşlarla ufak çizgiler yapın. Göz ortasından başlayıp göz dış kenarına devam edin, daha sonrasında ise göz iç kısmından göz ortasına ulaşıp hattı tamamlayın. Bunu da keçe uçlu kalem formlu likit eyeliner Nars Stylo ile yapabilirsiniz.
 

ince eyeliner nasıl uygulanır

 

İnce eyeliner nasıl çekilir?

 

İnce eyeliner çekmek için mümkün olduğunca kirpik dibine yakın çizgi çekin.  Kalem eyeliner, daha yoğun ve kalın çizgiler çekmeye imkan verir. Likit eyeliner ile ince çizgileri rahatlıkla çekebilirsiniz. Unutmayın, ince çizgileri her zaman kalınlaştırabilirsiniz ama kalından inceye dönmek için makyajı baştan yapmanız gerekebilir! İşe her zaman ince eyeliner çekerek başlayın...


Eyeliner uygulamasına dair herşey için "EYELINER NEDİR VE NASIL ÇEKİLİR?" yazımıza tıklayabilirsiniz!

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ