Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
FARKLI CİLT TONLARINA UYACAK NUDE RENKLERİ SEÇTİK!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL

Nude

FARKLI CİLT TONLARINA UYACAK NUDE RENKLERİ SEÇTİK!

  • Temmuz 05, 2020

Açık, buğday ya da esmer tenli olabilirsiniz. Her ten rengine göre farklı nude renklerle makyaj yapmak gerekir. Bu makyaj stilinde yanlış bilinenin aksine yüzü yeni yıkamışcasına bir görünüm değil, doğru renkler kullanarak doğal güzelliğinizi öne çıkarmak gerekiyor. 
 

Peki, sizin renginiz hangisi?

 

Cilt rengine göre nude makyaj önerilerimize geçmeden, nude makyajın genel prensiplerine göz atalım. Bu şekilde kullanacağınız ürünlerin hangi özellikte olması gerektiğini öğrenmiş olursunuz... Renk seçimi için ürün özelliğini de bilmek şart!
 

-Nude makyajda çok renkli bir görünüm olmayacağından fondötenin iyi seçilmesi gerekiyor. Cilde ışıltı veren bir fondöten (Nars Sheer Glow) ya da renkli nemlendirici (Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer) doğru bir tercih olur. 
 

- Allığınızın biraz ışıltılı ya da saten bitişli olmasına dikkat edin. Krem allıklar bu makyaj için iyi seçim olur. Böyle bir allık cildinizi daha sağlıklı ve güzel gösterir. Allık renginizi cildinizden bir ya da en fazla iki ton koyu seçin. Make Up For Ever HD Blush serisine göz atın.
 

-Göz makyajınızı hafif yapın. Yoğun göz makyajından kaçının. İnce bir kalem çekip maskara sürmeniz nude makyajınız için yeterli olur. Hatta göz kalemi ve maskara da kahverengi olabilir. Make Up For Ever Kohl Pencil 9K Matte Brown Mocha ve yeni hacim veren maskara Shiseido Full Lash Brown’ı öneririz.
 

-Nude makyaj için dudaklar ne tam mat, ne de aşırı parlak olmalı. Nars Audacious serisinden Anita, Brigitte, Raquel rujları deneyebilirsiniz. 
 

Tene göre nude makyaj

 

Açık tenliler nude makyajda, bal, şeftali; buğday tenliler sarımsı kahve, karamel ve pembe; esmer tenliler ise çikolata, altın ve bronz renklerini kullanabilirler. 

 

Açık tenliler için önerilerimiz: Nars Orgasm allık, Nars Orgasm Multiple Stick veya Nars Orgasm Illuminator, Make Up For Ever HD Blush Peachy Pink ve Nars LipGloss Giza.

 

Orta tenliler için önerilerimiz: Nars Illuminator Copacabana, Nars Christopher Kane Silent Nude allık, Nars Gina allık, Nars Audacious Brigitte, Make Up For Ever HD Blush Pink Sand, Make Up For Ever Rouge Artist Intense 22 Satin Nude.

 

Esmerler için önerilerimiz: Nars Dual Intensity Frenzy, Nars Casino Bronzing Powder, Nars Audacious Raquel, Make Up For Ever HD Blush Coral, Shiseido Satin Luminizing Face Color BE206

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ