Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
FEVZİ ALTUN: KARE YÜZE MAKYAJ NASIL YAPILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL

Makyaj Modelleri

FEVZİ ALTUN: KARE YÜZE MAKYAJ NASIL YAPILIR?

  • Temmuz 02, 2020

Makyaj uygulamasında yüz tipini bilmenin önemini artık hepimiz biliyoruz. Yüz tipinizi bilip ona göre makyaj yaparsanız, makyajınız her zaman çok iyi görünür.

 

Üçgen ve yuvarlaktan sonra sırada kare yüz tipi var. Olivia Wilde, Paris Hilton ve Emily-Deschanel gibi ünlülerin yüz şekli de kare grubuna giriyor. Bu ünlülerin makyaj sırları neler? Kare yüzlü oldukları için nelere dikkat ediyorlar? Fevzi Altun’dan kare yüz şekline uygun makyaj nasıl yapılır, öğreniyoruz. 

 

 

Kare yüzlüler nasıl makyaj yapmalı?

 

Kare yüzlerde, yüze daha yumuşak bir ifade vermek ve sert açıları ortadan kaldırmak için dikkati yüzün orta bölümüne çekmek gerekir. Bunun için de canlı renkler kullanılması uygun olur.

Öncelikle ten rengine uygun bir fondöteni tüm yüze uygulayın. Nars Sheer Glow Foundation olabilir mesela. Yüzün üst bölümünde ise 1- 2 ton koyu fondöten kullanılarak, saç diplerinden şakaklara doğru kavisli bir gölge yapılır. Daha sonraki alt bölümde ise kulağın üst kısmından, çeneye doğru inen yay şeklinde gölge yapılmalıdır. Bunu en güzel stik fondöten ile yapabilirsiniz. Gölge işlemi için Make Up For Ever Pan Stick veya Shiseido Stick Foundation‘ı tercih edebilirsiniz. Hatta makyaj artistlerinin çok sevdiği Nars Matte Multiple Cappadoce'ı kontür yapmak için kullanabilirsiniz. Nars Matte Multiple nasıl kullanır, detaylı olarak yazdık. Yazıya gitmek için TIKLAYIN. Stik fondöten alırken ten renginizden 1-2 ton koyusunu almayı unutmayın ki, kontür yapabilesiniz. Stik’i yüzünüze direkt sürebilirsiniz, ürünü yaymak içinse Nars Kabuki Ita gibi bir kontür fırçası kullanabilirsiniz.

 

Çeneye gelince, buraya aydınlatıcı uygulayın. Nars Illuminator Copabanayı , gözün dış kısmına ve yanak kemiği üzerine sürün. Allığı yuvarlak yüzlerdeki gibi elmacık kemiklerinin tam üzerine uygulayın. Nars Blush Orgasm gibi canlı ve sağlıklı bir renk ya da daha taze bir görünüm için Nars Exhibit A’yı tercih edebilirsiniz. Nars Kabuki Yachiyo fırça allık uygulaması için makyözlerin en sevdiği fırçalardan biridir.

Dudaklarınızı canlı renkte bir rujla boyayın. Make Up For Ever Rouge Artist Intense 33 Satin Fresh Pink gibi bir pembeyi eminiz çok beğeneceksiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ