Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
Fondötensiz Makyaj Nasıl Yapılır? Kürşat Akcebe
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
SOFT MATTE COMPLETE CONCEALER
NARS
Doğal Görünümlü Yüksek Örtücülük Sağlayan Kapatıcı
1.540,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
BROW PERFECTOR
NARS
Kaş Şekillendirici Kalem
1.290,00 TL
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL

Fondöten

Fondötensiz Makyaj Nasıl Yapılır? Kürşat Akcebe

  • Temmuz 15, 2020

 

Ünlü makyaj artisti Kürşat Akcebe ile fondötensiz nasıl yapılır konusunu ele aldığımız bu İstinye Park Nars Mağazasında çekilmiş bir video canlı yayındı! Üstelik önce gündüz makyajı yapıyor, daha sonra Pratik dokunuşlarla bunu gece makyajına çeviriyor.

Kürşat Akcebe ilk önce temiz cildiyle bize destek veren modelimizin yüzüne nemlendirici yerine de geçen Nars makyaj bazı SPF 50 uygulayarak makyaja başladı. Özellikle gözenek hassasiyeti olan kadınlara tavsiye ediliyor bu makyaj bazı. Anında ciltte hissedilir bir pürüzsüzlük etkisi yaratıyor ve makyajını kalıcılığını arttırıyor. Fondöten sürdüğünüzde cildinizdeki kırışıklıklara dolan ürün sebebiyle kırışıklarınız daha çok ön plana çıkıyorsa da bu ürün tam size göre!

Daha sonra noktasal olarak kapatılmaya ihtiyaç duyan tüm cilt kusurları için Nars SPF 30 renkli nemlendirici uygulanıyor. Bu ürünü yalnızca burun çevresine ve göz altına uygulayarak renk eşitliği sağlıyor. Bu makyaj için tüm cilde uygulamaya gerek yok.

Cildinizde çok fazla gözenek mi var? Gözeneklere çare bulmaksızın makyajla kapatmak her zaman doğru çözüm olmayabilir. Kürşat Akcebe bunun için düzenli cilt bakımı ve serum kullanımını tavsiye ediyor.

Krem far ve krem göz kalemleri ile göz makyajına geçiyoruz. Burada kullanılan ürünlerin kalıcılığına dikkat çekiyor Kürşat Akcebe. Fırça ya da ellerinizi kullanarak bu ürünleri dağıtabilirsiniz. Nars Velvet Shadow Stick ürününün Belle İle rengini uyguluyoruz. Daha sonra cildine renk vermek için kullacanağı allık paletinden bir renk seçerek gözlere derinlik veriyor. Nars Bord De Plage Velvet Shadow Stick Nepal Nude Pembe ile göz pınarlarına aydınlık veriyor. Son olarak Nars Audacious Mascara ile göz makyajını tamamlıyor.

Kürşat Akcebe, güzel modelimizin cildine biraz renk katmak için Nars Wanted Chick Palet 1’i seçiyor. Bu paletler yeni çıktı! Henüz denemediyseniz şiddetle tavsiye ediyoruz! Yalnızca bu makyajı değil, pek çok makyajı yaparken özgürce kullanabileceğiniz renkler barındırıyor.

İzlediğiniz için çok teşekkür ederiz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ