Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
FOTOĞRAFLARDA DAHA İYİ GÖRÜNMEK İÇİN 25 İPUCU
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL
LIP GLOSS
NARS
Dudak Parlatıcısı
890,00 TL

Kırışıklıklar

FOTOĞRAFLARDA DAHA İYİ GÖRÜNMEK İÇİN 25 İPUCU

  • Temmuz 02, 2020

Gerçek hayatta güzel görünen biri olsanız da, kamera karşısında güzelliğinizi göstermek biraz pratik ister. 
 

İyi haberler mi? Fotojenik olmak ustalaşabileceğiniz bir özellik. İçinizdeki Gisele Bündchen’i ortaya çıkaracak favori ipuçlarımızı sizinle paylaşıyoruz.
 


1. Fotoğraflarda gözünüz kapalı çıkmaya meyilli iseniz, fotoğraf çekilmeden önce gözlerinizi kapatın ve kamera kliğinden önce yavaşça açın. 


2. Gıdılarınızın olmaması için yüzünüzü biraz daha öne çıkarın. Alnınız daha önde ve çeneniz aşağı doğru dursun.


3. “Makyajınızın uyumlu olduğundan emin olun” diyor Halle Berry’den Jessica Chastain ve Elizabeth Banks’ı kırmızı halıya hazırlamış ünlülerin makyaj sanatçısı Fiona Stiles. Eğer fondöten ten dokunuza göre daha soluk kalırsa, kötü görünebilirsiniz. Yüzünüz ve boynunuz arasında ton farkı olmasın.Bunun için hem yüz hem boynunuza rahatça uygulayacağınız Make Up For Ever Face& Body Fondöteni tecih edebilirsiniz.


4. Kıvrık kirpikler ve maskara mutlaka olması gerekenler. Gözler, fotoğrafın odağıdır. Kirpiklerinizi Shiseido Eyelash Curleile kıvırın ve Shiseido Full Lash Volume Maskara ile bitişi yapın.


 

5. Favori fotoğraflarınıza göz atın ve iyi bir model belirleyin. Beğendiğiniz bir açı mı var? Sevdiğiniz bir gülüş? Sonraki fotoğraf için en iyi pozlarınızı tekrar yapmaya çalışın.


6. Bu eski kırmızı halı hilesini deneyin: Saçma ve geniş sırıtmaları engellemek için dilinizi dişlerinizin arkasına koyun.


7. Kaşlarınızı sadece karakterinizi ve duygularınızı göstermez, kamera karşısına ne kadar uyanık yada silik olduğunuzu belli eder. Fotoğraf çekileceksiniz belirli özellikleri daha ön plana çıkartmak için daha koyu bir kaş kalemi kullanabilirsiniz. Yaz ayları için Make Up For Ever Aqua Brow Kit mükemmel bir seçim olacaktır.
 

8. Saçlarınızın parladığından emin olun. Julia Roberts, Reese Witherspoon, Julianne Moore ve Sarah Jessica Parker ile yıllarını geçirmiş saç stilisti Serge Normant, çekimden önce saçları spreylemenin mükemmel gözüktüğünü söylüyor.



9. Fotoğrafta uçuşan saçlar abartılı görünebilir onun için saçlarınızın pürüzsüz olduğundan emin olun. Biraz kuru yağ uygulamak yardımcı olabilir.


10. Fotoğrafınızı çektirmeden önce bir ışık kaynağına doğru bakın. Bu şekilde hem göz bebekleriniz küçülür hem de fotoğrafta kırmızı gözler çıkmaz.


11. Ani bir çekim mi var? Bu beş saniyelik hazırlığı deneyin: Yüzünüzü peçete ile silin ve yanaklarınızı parmaklarınızla çimdikleyin. 


12. Bir iki damla Visine (göz damlası) gözlerinizi daha parlak ve canlı gösterecektir.


13. Allık şart! Yanaklarınızda renk olmadan fotoğraflarda yüzünüz iki boyutlu görünebilir. Yanaklarınızda Make Up For Ever HD Blush Cool Pink ile  pembe gölgeleri kullanmak yüzünüzü şekillendirecektir. 

 

14. Açıları hayal edin. Kameraya direkt bakmak yüzü düz gösterir halbuki başınızı üç çeyrek pozisyonunda tutmak ifadenize derinlik kazandırır.
 

15. Kırmızı halı pozunu deneyin: Ellerinizi belinize koyun ve vücudunuzu biraz çevirin. Bu biraz klişe olabilir ama sizi daha zayıf gösterir.


16. Yüzünüzdeki aşırı parlaklıktan kaçının. Cildinizdeki parlıklık fotoğrafta daha fazla görünür. Yumuşak bir parıltı yeterli. Eğer cildiniz yağlı yada her seferinde parlak çıkıyorsa tam veya yarı mat fondöten kullanın. Fotoğraf çekimleri için özel olarak geliştirilmiş Make Up For Ever HD Fondöten hayatınızı kurtarabilir.
 

17. Diğer yandan boynunuzun altındaki parıltı cildinize daha güzel bir parlaklık katar. Köprücük kemikleriniz ve omuzlarınıza Nars All Day Luminous Powder Foundation  kullanabilirsiniz.


18. Beyaz plan önünde durun. Arkadan gelen renkli ışıklar yüzünüzü parlatır. Beyaz arka plan ile cilt renginiz pembe ya da sarıya çalmaz.

 

19. Daha açık ruj kullanın. Koyu mat dudak tonlarından uzak durun, sizi yaşlı gösterir. Açık renkler tercih edin. Nars Audacious Raquel Nude Pembe rengini denediniz mi?


20. Daha fazla poz verin! Fotojenik olduğunu düşünmeyen insanlar daha az fotoğraf çektirirler. Ama fotoğrafçılık ortalama almaktır. Kate Moss bile ilk fotoğrafında mükemmel pozu vermemiştir


21. Fotoğraf çekenden daha uzunsanız oturmayı tercih edin. 


22. Direkt ışık altında durmaktan sakının. Yüzünüze düşen garip gölgelerden kurtulursunuz. Doğal ışık kaynaklarını tercih edin.


23. Bir obje kapın. –kırmızı bir fincan olmasın. Çiçek yada dekoratif bir objenin yanında olmak, sizi rahatlatır.


24. Işık kaynağına bakarak gözlerinizi parlatın. Lamba veya yılbaşı ışıkları göz bebeklerinizde güzel parıltılar yaratır.
 

25. Eğlenceli bir şeyler düşünün ve “cheese” demeyi unutun. Daha iyisi fotoğrafçı ile şakalaşın. Doğal gülüş sahtesinden her zaman daha iyidir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ