Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
Fresh Yaz Makyajı Nasıl Yapılır? - Hatice Saka
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SOFT MATTE COMPLETE CONCEALER
NARS
Doğal Görünümlü Yüksek Örtücülük Sağlayan Kapatıcı
1.540,00 TL

Suya Dayanıklı Makyaj

Fresh Yaz Makyajı Nasıl Yapılır? - Hatice Saka

  • Temmuz 11, 2020

 

Ünlü makyaj artisti Hatice Saka ile fresh yaz makyajı, bahar makyajı nasıl yapılır konusunu ele aldığımız bu video canlı yayındı!

Hatice Saka ilk önce temiz cildiyle bize destek veren modelimizin yüzünü Shiseido nemlendirici ile nemlendirerek başladı. Shiseido’nun yeni çıkan nemlendiricisini fırça yardımıyla modelin yüzüne uyguluyor.

Canlı, kıpır kıpır bir yaz makyajı uygulamasında olmazsa olmaz ürünler arasında NARS’ın yeni çıkan iki paleti de bu videoda karşımızda! NARS Wanted palet de renkli yaz makyajında kullanılıyor.

Modelin cilt tipi karma ile yağlı arasında. Eğer sizin de cilt tipiniz bu karma ise korkusuzca burada gördüğünüz işlemleri kendinize uygulayabilirsiniz. Eğer cilt tipiniz farklı, daha kuru ya da daha yağlı ise nemlendirici aşamasında kullanacağınız ürüne dikkat ederek diğer adımları aynı şekilde canlandırabilirsiniz.

Makyaja başlamadan önce NARS makyaj bazı ile göz makyajına hazırlık yapan Hatice Saka, kullandığı NARS makyaj bazını seçme sebebini açıklıyor: NARS makyaj bazı göz makyajı sırasında kullanılan farın bir yerde toplanmasına engel oluyor. Tampon hareketlerle bu makyaj bazını göz kapaklarına uyguluyor. Göz altına da benzer şekilde uyguluyor. Çünkü sonrasında göz kalemi kullanacağının bilgisini paylaşıyor.

Sınırlı sayıda üretilmiş NARS Wanted makyaj paletinden seçtiği açık renk farı göz pınarına ve kaş kavis bölgesine uyguluyor. NARS Wanted paletinden seçtiği diğer renkleri de uyguluyor. Sigma E40 fırçasıyla göz kapaklarına uyguladığı renkleri karıştırırarak gölgelendirme yapıyor. Göz makyajında “blend fırça”nın olmazsa olmaz olduğunu belirtiyor Hatice Saka.

Yazın hangi formda highlighter kullanmalıyız?
Yaz mevsimine en uygun highlighter’ın likit highlighter’dır.

Far uygulaması sonrasında kirpikleri kıvırarak maskara uygulamasına geçiyoruz. Maskaralar arasından Shiseido’nun Multidimention maskarasını seçen Hatice Saka modelin kirpiklerine eşit şekilde ürünü uyguluyor.

Maskara sürmenin püf noktası nedir?
Hatice Saka diyor ki: Maskara seçiminde kirpik şekli çok önemli. Püf noktasını izlemek için videomuzu izleyebilirsiniz.

Daha sonra ten makyajına geçiyoruz. Ten makyajına göz altlarını kapatarak başlıyoruz. NARS soft mat kapatıcıyı Sigma E03 fırça yardımıyla uyguluyor ve NARS fondöten ile ten makyajına devam ediyor.

NARS fondöten aslında tam olarak bir fondöten değil, BB kremden daha yoğun, fondötenden daha hafif bir ürün olduğu için Hatice Saka bu ürünü çekimlerde erkeklere de kolaylıkla uyguladığını belirtiyor. Çünkü çok doğal bir görüntü sağlıyor!

Yeni Nars Wanted Chick Paletler 1 ve 2’yi modelin yüzüne uyguluyoruz. Bu paletlerdeki renkleri görmeniz gerek, tarifi oldukça güç! Rengarenk yaz makyajına en uygun ürün bu olabilir!

NARS Pour Gold su bazlı aydınlatıcı ile doğal bir aydınlık görüntüsü elde ediyoruz. Aydınlatıcıyı uyguladığımız alanın hemen altından şeftali tonlarında seçtiğimiz allığı uyguluyoruz. Bu işlemi oldukça yavaşça tampon hareketlerle yapmalıyız. Ten makyajına NARS likit laguna ile devam ediyoruz. Ürünü iyice çalkaladıktan sonra fırça yardımıyla cilde uyguluyoruz.

Kaş farı ile modelin kaşlarını ince hareketlerle dolduran ve şeffaf brow jel ile sabitleyen Hatice Saka fresh yaz makyajını neredeyse tamamlıyor. Ne mi eksik? Tabii ki ruj! Bella Hadid’in sıkça kullanarak bilinirliğini arttırdığı iki ruj ile makyajımız tamamlanıyor.

İzlediğiniz için çok teşekkür ediyoruz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ