Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GELECEĞİN LÜKS VE BENZERSİZ CİLT BAKIMINIZI KEŞFEDİN!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Yaz Cilt Bakımı

GELECEĞİN LÜKS VE BENZERSİZ CİLT BAKIMINIZI KEŞFEDİN!

  • Temmuz 05, 2020

Future Solution LX'in farkı ne?

 

Cildin kendini yenileme kapasitesini geliştiren Future Solution LX serisindeki ürünler, zaman içinde cildin kendini toparlayıp daha iyi bir duruma gelmesine imkan verirler. Cilt, daha sıkı, gergin ve genç görünür. Yaşlılık belirtileri ertelenir. Shiseido’nun ileri teknoloji imkanlarıyla tasarlanan Future Solution LX, yaşlanma belirtileriyle savaşan tüm cilt tipleri için uygundur. Seride kullanılan “Skingenecell 1P” teknolojisi hücresel düzeyde cilt onarımını sağlar. 25 yaşından itibaren herkes kullanabilir. Sonuçları hızlı, etkili ve uzun sürelidir. Cildi onarır, yeniler ve gözle görülür şekilde aydınlatır. Future Solution LX’in en büyük farkı da budur...

 

Aldığı ödüller

 

2013’de New Beauty Dergisi ve 2014’de Allure Dergisi tarafından ödüle layık görülmüştür. Öncesinde de 2010-2011 ve 2012’de birçok global kadın dergisi tarafından inovatif yönüyle “En İyi Güzellik Ürünleri” ödülleri arasına seçilmiştir.


Hollywood’un gençlik sırrı

 

Jennifer Connelly, serinin ilk kampanya yüzü olmakla beraber, diğer Hollywood yıldızlarını da peşinden sürükleyerek Future Solution LX farkını onlara da göstermiştir. Şimdilerde birçok yıldız bu serinin ürünlerini kullanıyor. Angelina Jolie, Cameron Diaz, Brook Shields, Julia Roberts... Özellikle serum ve gece kremleri Hollywood’un radarında!

FONDÖTENİ DE VAR!


Future Solution LX serisinin Total Radiance Foundation adında, yaşlanmaya karşı direnç sağlayan ve cilde ışıltı veren fondöteni de bulunuyor. Kremsi yapıda ve yüksek kapatıcılığa sahip bu ürün, cilde ışıltı verirken cilt dokusunu sıkılaştırıyor ve yeniliyor. Donuk ve bitkin cilt görünümünü önlüyor. Hatta büyük gözeneklerin belirginliğini de azaltıyor. Gelecekte oluşacak yaşlanma izlerini ertelemek için özel bir teknoloji ile geliştirilmesinin yanı sıra, her saat ciltte oluşan değişimlere uyum sağlıyor. Eşi benzeri olmayan bir fondöten!

Bu fondöten ile cildin daha genç ve sıkı göründüğü o kesin!

 

Future Solution LX serisinde neler var?
 

Shiseido Total Protective Emulsion: Çevresel hasarlara ve cilt yaşlanmasına karşı cildin direncini arttırmak için gündüz kullanımına uygun emülsiyon. 
 

Shiseido Superior Radiance Serum: Eşit olmayan cilt tonu, güneş lekeleri ve yaşlılık lekeleri gibi belirgin yaşlanma belirtilerine karşı savaşan bir serumdur. 
 

Shiseido Eye and Lip Contour Regenerating Cream: Dudak ve göz çevresindeki çizgileri onarıcı güçlü bir kremdir. Yaşlılık belirtileriyle etkili şekilde savaşır.
 

Shiseido Total Regenerating Cream: Cilde enerji kazandıran, kırışıklık ve sıkılaşma kaybı gibi yaşlanma izlerini azaltan, yüksek performanslı gece nemlendiricisidir. 
 

Shiseido Concentrated Balancing Softener: Cilde anında bol miktarda nem sağlayan yumuşatıcı losyondur. Benzersiz bir yumuşaklık verir. 
 

Shiseido Extra Rich Cleansing Foam: Cildi kirden arındıran, cilde taze ve pürüzsüz bir görünüm kazandıran lüks temizleyici.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ