Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÖZ FARLARINA DAİR BİLMEDİĞİNİZ GERÇEKLER!
PAYLAŞ

Far

GÖZ FARLARINA DAİR BİLMEDİĞİNİZ GERÇEKLER!

  • Temmuz 05, 2020

Göz farı asırlardır kullanılan bir kozmetik olsa da, günümüzde hala yapılan klasik hatalar var. Bu hataların sonucunda ise istenilen ifadeler yanlış far uygulaması yüzünden verilemiyor. Bu yazıda sizlere göz farının tüm harika yönlerini ve yararlı ipuçlarını sunuyoruz.

1. Eskiden göz farı: Göz farının ilk bulunuşu 12000 sene öncesi antik mısıra kadar dayanır. Antik mısırlılar sürmeyi sadece iyi görünmek için değil tıpta ve dini ayinlerinde kullanmışlardır.

2. Ne zaman atacağınızı bilin: Göz farının ortalama 3 sene kadar raf ömrü vardır.

3. Göz farının birçok farklı kullanım şekli ve boyutu vardır: Uzun zaman boyunca göz farı sadece pudra olarak sunulduğu halde şu anda stik, krem, köpük hatta jel olarak da bulunabiliyor.

4. Baz kullanmayı unutmayın: Ağır ve koyu renkler kullanmayı düşünüyorsanız ya da gölgeli gözler elde edecekseniz, göz farı için baz kullanmak akma bulaşma gibi durumlar için akıllıca olacaktır.

 

5. Karıştırın, karıştırın, karıştırın: Göz farının sırrı onu karıştırmaktan geçer, kimse bir gölgenin bittiği ve diğerinin başladığı yeri fark etmek istemez. 

 

6.Biraz sim ekleyin: Gözlerinize parlaklık ve beyazlık katmak için, şeffaf kapatıcıyı uygulayın, ardından simli farı gözlerinizin içe bakan uçlarına doğru sürün.
 

7. Farlarla göz renginizi değiştirin: Her göz rengine göre efekt verebilen bir çok göz farı çeşidi bulunuyor. Mavi göze sahip kadınlar kahverengi bazlı farlarla, yeşil gözlü güzeller mor kullanarak, kahverengi gözlü kızlar ise istedikleri farla güneş altında göz renklerini farklı gösterebilirler.
 

8. Göz kapaklarında tek renk far istiyorsanız: Göz farını kirpik bölgesinde yoğun ve kaşlara doğru açarak kullanmak doğal bir gölgeleme tekniği sunar. 
 

9. Derinlik katın: Gözlerinize biraz derinlik ve boyut kazandırmak için, göz çukuruna ortadan koyuya kadar bütün tonları uygulayın. Karıştırmayı unutmayın!
 

10. Göz şeklinizi değiştirin: İşin içinde göz farı varsa, uyguladığınız strateji ve teknikle yapamayacağınız şey yok. Daha büyük görünen gözler mi istiyorsunu?. Göz kapağına açık renk far ve üst çukura doğru biraz daha koyu far uygulaması ile daha büyük görünen gözlere sahipsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ