Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÖZ MAKYAJINDA 'GRİNİN 50 TONU' İLE FARKLILAŞ!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Göz Makyajı

GÖZ MAKYAJINDA 'GRİNİN 50 TONU' İLE FARKLILAŞ!

  • Temmuz 05, 2020

Gri, hiçbir zaman başrole oynamayan ama asıl kahramanın her zaman bir adım gerisinde duran yan rollerden biri gibi makyajda... Sizce de öyle değil mi? Zamansız bir renk... Tam bir klasik... Siyahın en yakın arkadaşı. Ayrıca gri göz makyajı, kış aylarının da imza makyajlarından biridir. Özellikle gece makyajı için gri, her ortama ve her kıyafete uyum sağlar. 
 

Grinin en önemli artısı da, bütün göz renklerine yakışan bir renk olmasıdır. Bütün göz renklerine yakışacak bu makyajı siz de çok basit adımlarla uygulayabilirsiniz. 
 


Peki, gri ve tonlarını nasıl uygulamalısınız?

 

Gri, gümüşten fümeye kadar uzanan oldukça geniş bir ton yelpazesine sahip. Grinin en açık tonları genelde göz pınarlarında ve gölgeli makyajda göz kapağı üzerinde aydınlık vermek için kullanılırken, koyu tonları farklı renklerle kombinlenerek buğulu göz makyajı yapmak için tercih ediliyor.
 

Bu arada şunu belirtmemiz gerekir ki, grinin her tonu her cilt tipine, kaş ve göz rengine yakışır. Açık mat griler daha dumanlı ve soğuk görünürken, koyular yoğun dumanlı göz makyajı için idealdirler. 


Işıltılı olanları da -özellikle gümüş gibi- göz pınarlarını aydınlatmak için rahatlıkla kullanılır. Gece makyajı için de bu parlak olanları tercih etmek daha doğru olur. 
 

Gri göz makyajı nasıl yapılır?

 

Gri, koyu tonlar içerdiği için makyaja başlamadan önce mutlaka far bazı kullanın. Böylece gün içinde akıp, dağılıp sizi kötü durumlara düşürmez. Açık renk griyi tüm göz kapağınıza yayın. En açık tonu baz olarak kullandığınız için metalik veya ışıltılı olabilir. Sonra koyu renk gri farı da ince uçlu bir fırça ile C harfi çiziyormuş gibi göz kapağına sürün. Ve buradaki rengi temiz bir fırçayla karıştırıp zemindeki renge yedirin.


 

Çok açık renkte bir far veya aydınlatıcıyı göz pınarlarınıza ve kaş altlarınıza sürebilirsiniz. Böylece, göz pınarlarınıza sürdüğünüz açık renkteki far gözlerinizi birbirinden uzak gösterir. Kaş altına sürülen açık renkteki far ise kaşlarınızı daha da belirginleştirerek bakışlarınızı güçlendirir. Gece makyajı yapıyorsanız takma kirpik takabilirsiniz. Gözleriniz iyice derinlik kazanacaktır. Ruja gelince...Koyu renklerden kaçınmalısınız çünkü tüm dikkat göz makyajınızda olmalı. Bu nedenle, dudak renginde doğal bir ruj kullanmalısınız.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ