Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GREYFURTUN SELÜLİT ÜZERİNDEKİ ETKİSİNİ BİLİYOR MUSUNUZ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
ADVANCED BODY CREATOR SUPER SLIMMING REDUCER
SHISEIDO
Vücut Sıkılaştırıcı Krem
3.650,00 TL

Vücut Sıkılaştırıcı & Selülit Karşıtı

GREYFURTUN SELÜLİT ÜZERİNDEKİ ETKİSİNİ BİLİYOR MUSUNUZ?

  • Temmuz 03, 2020

Selülit selülit dediğimiz baş belası, deri ile kas dokusunu bir arada tutan lifli bölgedeki yağ birikimi sonucu oluşan portakal kabuğu görünümündeki dokudur. Sıklıkla basen, kalça ve uyluk gibi kan dolaşımının zayıf olduğu bölgelerde daha çok görülür. Kadınlarda selülit oluşması sadece kolajen liflerinin yapısı ile değil, önemli seviyede östrojen hormonu ile de ilişkilidir. Hormonal nedenler dışında hareketsizlik, hızlı kilo verme, su kaybı, sigara ve kahve tüketiminin çok fazla olması gibi alışkanlıklarda selülite neden olur. Krem kullanarak selülitten geçici olarak kurtulursunuz, ama yeniden ortaya çıkar. Selülitsiz bir bedene sahip olmak için beslenmenize dikkat etmeniz ve egzersiz yapmanız gerekiyor.
 

Erkeklerde kolajen liflerinin yapısı farklı olduğu için selülit sorunu kadınlarda daha çok ön plana çıkar. Bu konuda erkekler ne şanslı, öyle değil mi?
 

Selülitle mücadelede yıllar içinde birçok ürün ve etken içerik konuşuluyor. Bunlardan biri de greyfurt.


 

Greyfurtun selülit üzerindeki etkisi nedir?
 

Greyfurt, acı tadıyla yemesi zor bir meyve olsa da içerdiği vitaminler, lifler ve bileşenler ile sağlıklı bir vücuda sahip olmanıza yardımcı olur. Selülit oluşumuna sebep olan birikimini engeller. Greyfurt selülitin düşmanıdır; yağları parçalar ve cildi canlandırır.
 

Greyfurt yağı içeren selülit kremleri bu yüzden çok başarılı sonuç verir ve düzenli masaj yaparak kullanıldığında gözle görülür bir fark yaratırlar. Selülitli bölgelerde sıkılaştırıcı ve toparlayıcı sonuçları etkileyicidir. 
 


Greyfurt yağı içeren selülit kremi: Shiseido Super Slimming Reducer

 

Shiseido Super Slimming Reducer, belinizi inceltip basen bölgesini yeniden şekillendirerek güzel bir vücuda sahip olmanızı sağlar! Bilimsel olarak kanıtlanmış formülündeki yağ yakıcı kapsüller, kafein kompleksi ve greyfurt yağı ile yağ birikimini azaltır, yağların hızlıca yakılmasına yardımcı olur. Bu şekilde hem incelir, hem de selülitlerinizden kurtulursunuz.

 

Kremi vücudunuzun kalça, basen , bel, üst kollar gibi selülit oluşumuna eğimli kısımlarına masaj yaparak yedirin. En iyi etki için sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez uygularsanız kısa sürede hızlı sonuç alırsınız.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ