Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GRİ GÖZ MAKYAJINLA BÜYÜLE!
PAYLAŞ

Ünlüler

GRİ GÖZ MAKYAJINLA BÜYÜLE!

  • Temmuz 03, 2020

GRİ GÖZ MAKYAJINLA BÜYÜLE!

 

Göz makyajında en sevilen renklerden biri olan griyi, değişik stillerde kullanabilirsiniz. İsterseniz tek renk olarak, isterseniz farklı renklerle kombinleyerek... Üstelik gri, tüm göz renklerine yakışan makyajın sihirli renklerinden biri! 

 

Ünlü yıldızların en beğendiğimiz gri göz makyajlarından farklı 3 tarzı ele aldık. Bakın, kim nasıl makyaj yapmış...

 

 

Rooney Mara’nın gri gölgeli makyajı

 

Çok natürel, yakından bakmadıkça neredeyse gözükmeyecek kadar hafif bir smokey göz makyajı. 
 

Nasıl yapılır?

 

Göz kapağının tamamında ten rengi baz bir far kullanın. Gri renkli farı ise dışardan içeriye doğru, gözün şekliyle bütünleşecek şekilde yayın. Göz içine hafifçe beyaz kalem çekip, gözlerin etkisini arttırabilirsiniz. Son olarak da kirpikleri tek tek ayırıp, belirginleştiren bir maskara kullanın. Bu şekilde derinliği olan etkileyici bir göz makyajı elde edersiniz.


Önerilerimiz: Make Up For Ever Artist Shadow Matte Finish 530 (mat yumurta kabuğu rengi) ve 110 (mat gri) farlar, Make Up For Ever Smoky Stretch maskara

 


Taylor Swift kedi göz makyajı

 

Gece makyajı için çok ideal bir stil. Çarpıcı ve iddialı. Taylor Swift gibi küçük gözlüler bu makyajı mutlaka denemeliler! 
 

Nasıl yapılır?

 

Siyah kalem ile gözleri büyütecek şekilde dış kısımlara vurgu yapın. Üstünden far fırçası ile geçerek bu hattı yumuşatın. Sonra gri farı göz çevresine yayın ve yine far fırçasıyla bu iki rengi –gözün dış köşelerinde- yoğunlaşarak yumuşatın. Yoğun bir maskara uygulaması yapın. 
 

Önerilerimiz: Nars Matte Eyeshadow Lhasa (mat gri) far, Shiseido Smoothing Eyeliner Pencil BK901 (siyah) ve Nars Larger Than Life Volumizing maskara.

 


Leighton Meester koyu dumanlı göz makyajı

 

Yoğun görünen ama çıplak gözle bakıldığında gayet doğal dumanlı göz makyajı. Grinin bittiği yerde toprak renkleriyle geçiş olduğu için yumuşak bir görüntüsü var.
 

Nasıl yapılır?

 

Orta koyulukta gri farı göz kapağına yayın, daha koyu gri farı ise göz çevresinin tamamına yayın. Kaş kemiğine değmeyecek şekilde rengi buraya kadar yaklaştırabilirsiniz. Gri farın bittiği yerde toprak rengi far ile gölgeler yapın. Alt kirpik diplerine de gri ve toprak rengi farı harmanlayıp sürün. Son olarak Make Up For Ever Smoky Lash ile kirpiklerinize yoğunluk verin.
 

ÖnerilerimizMake Up For Ever Aqua Shadow 4E Matte Taupe Grey (mat vizon gri) kalem far, Nars Cream Eyeshadow Cayenne (kahverengi) far, Make Up For Ever Matte Eyeshadow 40 (antrasit) far, Make Up For Ever Smoky Extravagant maskara.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ