Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÜN BOYUNCA KALICI AYDINLIK MAKYAJ İÇİN 3 KİLİT ÜRÜN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Suya Dayanıklı Makyaj

GÜN BOYUNCA KALICI AYDINLIK MAKYAJ İÇİN 3 KİLİT ÜRÜN

  • Temmuz 11, 2020

Cildi parlak ve aydınlık göstermenin birçok yolu var elbette. Ama yüzünüzü yağ ile yıkamış gibi görünmeden, fondöten kullanarak bunu nasıl başarırsınız? Pekçoğumuz fondötenlerin içine likit aydınlatıcı veya nemlendirici karıştırıyor bazen, ama profesyonel makyaj artistlerine göre bu pek doğru değil. Sakıncası yok ama bu uygulamanın fondötenin dokusunu etkilediğini söylüyorlar. En doğrusu, ürünleri ayrı ayrı karıştırmadan uygulamakmış. Peki, cildimizi parlak ve aydınlık göstermek için hangi ürünlerle nasıl bir yol izlemeliyiz?

 

1) Shiseido Synchro Fondöten

 

Günümüzde birçok fondöten artık ışığı yansıtıcı özellik taşıyor, bu da cildin daha aydınlık ve parlak görünmesi demek. Fondötenlerin üzerinde aydınlatıcı özellikli olup olmadığı hep yazar ama şunu da belirtelim ki, ‘lifting’ etkili yani sıkılaştırıcı fondötenler de aydınlatıcı özellik taşır. 
 

Shiseido Synchro Skin Lasting Liquid Foundation SPF20, cildin doğal canlılığını yüzeye çıkaran ve gerçek ışıltısını gözler önüne seren, cilt ile senkronize olan likit fondötendir. Hafif ve yağsız bir formüle sahiptir. Cildin gün içindeki cilt değişikliklerine uyum sağlar. Gözenek ve ince çizgi görünümünü minimize eder; gün boyu taze ve yenilenmiş bir görünüm sağlar. Ciltte yağlanmayı ve terlemeyi engelleyen yapısı ile cilt yumuşak ve taze görüntüsünü saatlerce korur. Modern mat ama aydınlık görünümlü doğal bir bitiş sağlar. 

 

 

2) Shiseido Perfect Stick Concealer
 

Shiseido’nun –her zamanki gibi- gelişmiş teknoloji ve üstünde çok çalışarak kadınlara sunduğu Perfect Stick Concealer’ı sadece bir kapatıcı değil. Kapatıcıdan çok daha fazlası! Bu ürünü göz çevrenizdeki koyu halkaları kapatmak, yüzünüzdeki lekeleri gizlemek, sivilce izlerini örtmek, fondöten üzerine rötuş gereken durumlarda ve isteğinize göre fondötensiz, sadece pürüzsüz bir cilt arzu ettiğinizde kullanabilirsiniz. Cilde yumuşak ve kadifemsi bir görünüm verirken, cilt üzerinde asla ağırlık yapmaz.
 

Perfeck Stick Concealer’ın içeriğindeki ‘Reflect and Fit Powder (yansıtıcı ve uyumlu pudra)” ürünün cilt ile mükemmel birleşmesini sağlar. Cilt ile buluşan ürün, ten ile eşsiz uyum içindedir ve cildin aydınlık yanını da ortaya çıkarır. Bu yüzden Perfect Stick Concealer’ı yüzünüzde aydınlatmak istediğiniz bölgelere de uygulayabilirsiniz. Ürünü ister kapatıcı fırçası ile isterseniz parmaklarınızın ısısıyla yayabilirsiniz. Kaş üstü, elmacık kemiklerinin üstü, çene gibi aydınlatıcı uygulanan yerlere sürebilirsiniz. Yüzünüzü daha berrak gösterir.
 

 

3) Nars Hot Sand
 

Aydınlatıcı ile parlak ten makyajına son dokunuşu yapmalısınız. Altın pırıltılı açık şeftali rengindeki Hot Sand’in bu kadar sevilmesinin sebebi, renginin her ciltle mükemmel uyum sağlaması ve herkese yakışması... Bu renk yüze sağlıklı ve taze bir görünüm vermek için eşsiz! İçindeki ışık yayan likitlerle cildi yeniler, taze bir parlaklık verir. Kesinlikle parlak, sağlıklı görünümlü ve çekici bir ten yaratır. Likit aydınlatıcıyı yüzün belli noktalarına uygulamalısınız. Kaş kemiği, burun kemiği ve elmacık kemiklerinin üzeri ve dudak üstündeki üçgen gibi. 
 

“Aydınlatıcı sayesinde cildiniz gerçekten ışığı yakalar ve böylece inanılmaz seksi görünürsünüz.” - François Nars

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ