Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÜNEŞ KORUYUCU KULLANINCA OLUŞAN BEYAZLIKTAN RAHATSIZ MISINIZ? GÜNEŞ KREMİ NEDEN BEYAZLIK BIRAKIYOR ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
EXPERT SUN PROTECTOR LOTION SPF30
SHISEIDO
Suya ve Isıya Dayanıklı, İz Bırakmayan Güneşe Karşı Koruyucu Losyon SPF30
1.650,00 TL
CLEAR SUNSCREEN STICK SPF50+
SHISEIDO
Yüksek Güneş Koruyuculu Şeffaf Stik - Yüz & Vücut (Yeni Formül)
2.850,00 TL

Güneş

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANINCA OLUŞAN BEYAZLIKTAN RAHATSIZ MISINIZ? GÜNEŞ KREMİ NEDEN BEYAZLIK BIRAKIYOR ?

  • Temmuz 01, 2020

Güneş kremi sürünce oluşan kireç gibi beyazlıktan şikayetçiyseniz ve beyazlık bırakmayan güneş kremi arıyorsanız sizi harika bir güneş koruyucu ile tanıştıracağız! Hem tamamen görünmez şeffaf bir dokuya sahip, hem de yüksek güneş korumasına...

Yazın tam ortası, bavul hazırlamanın en zevkli olduğu zamanlardayız. Tatil çantalarının olmazsa olmazı ise elbette güneş kremleri. Özellikle de beyazlık bırakmayan güneş kremi kullanmak istiyorsanız, size en iyi güneş koruyucu kremlerden birini anlatacağız şimdi. Güneş kremi tavsiyesi isteyenlere duyurulur!

Peki, bir güneş kreminden en fazla ne beklersiniz? Sadece SPF’nin olması mı? Bizce güneş kremlerindeki beklenti artık sadece SPF’inin yani güneş koruma faktörünün gücü ile sınırlı değil. En iyi güneş koruyucu markaları arasında başı çeken Shiseido, güneş kremlerinde her sene yaptığı inovasyonlarla beklentimizi daima yükselttiği için, bizim için güneş kremi demek Shiseido demek! Neden mi?

Güneş kremi kullanınca cildinizde oluşan beyazlıktan şikayetçi misiniz?

Shiseido Expert Sun Protector Lotion güneş losyonları artık ‘invisible formula’ ya sahip. Yani ciltte iz bırakmayan, görünmez bir dokuya sahip. Kremi cildinize sürdüğünüzde ilk olarak beyaz rengi görüyorsunuz ama ürünü dağıtınca tamamen şeffaflaşıyor ve ciltte görünmez oluyor.

Böylece o hiç sevmediğimiz maske gibi duran kireç gibi beyazlık tarihe karışıyor.

UV korumasını güçlendirmek için güneşten gelen ısıya direnç gösteren Heatforce teknolojisi. Shiseido güneş kremleri UV korumasını güçlendirmek için Heatforce teknolojisi kullanıyor. Böylece ısıyla birlikte güneş kreminin koruması  da  artıyor . Suyun içinde veya dışında güneş koruma tamamen aktiftir. Profence CEL teknolojisi ile kırışıklıklar ve lekeler gibi UV ışınlarından kaynaklanan yaşlanma belirtilerine karşı koruma sağlar. 

Ter kokusunu güzel bir kokuya dönüştürüyor

Ayrıca şunu da belirtelim ki, daha önce hiç görülmemiz bir özellik daha bu 2 üründe var: Ter kokusunu hoş bir kokuya dönüştürüyor. Shiseido teknolojisi, ter kokularını tatlı yaz kokularına dönüştürmek için narenciye çiçeği kokusu ile teri hapsediyor.

Suya ve tere dayanıklı hatta suda koruma gücü artıyor: Wet Force Teknolojisi

Suya girildikten sonra koruma özelliğini neredeyse kaybeden çoğu güneş kreminin tersine; Wet Force ürünleri deniz/havuz suyu ve terin yapısında bulunan minerallerle reaksiyona giren moleküller içeriyor. Böylece ciltte etkisi gitgide güçlenen UV koruması ortaya çıkıyor.

Wet Force güneş serisi, suyun içerisinde 80 dakika geçirseniz dahi, ciltte hiçbir güneş yanığı / kızarıklık oluşmadan kalınabilecek bir koruma sağlıyor!

DÜNYADA BİR İLK!

Shiseido güneş kremleri Wet Force teknolojisi içeriyor. Wet Force teknolojisini bu kadar iddialı yapan şey ise, kremin su ile temas ettiğinde aktif hale gelmesi… Kremin sürüldüğü bölgenin, 15 dakika boyunca su ya da 30 dakika terle temas etmesinin ardından, Wet Force teknolojisi aktifleşiyor; gücünü su ve terden alarak şimdiye kadar hiçbir güneş kreminde görülmemiş bir koruma sağlıyor. Bu dünyada da bir ilk!

Denizde, havuzda yüzün, suyun içinde dilediğinizce vakit geçirin, tüm sahil aktivitelerinin tadını çıkartın; bilin ki güneş kreminiz suyu en az sizin sevdiğiniz kadar seviyor! Gerçekten de öyle!

Yaşlanma belirtileri ile savaşıyor, lekeleri önlüyor

Bu güneş kremlerinin anti-aging özellikleri de bulunuyor. Yüksek spektrumlu UV koruması sağlayan eşsiz SuperVeil-UV 360™ teknolojisi, ciltte foto-yaşlanma etkilerini azaltıyor. Cilt zararlı güneş ışınlarından etkili şekilde korunurken, yaşlanmaya meydan okuyor.

Cildi kuruluk, oksidasyon ve DNA hasarına karşı koruyan özel içeriklere sahip olduklarından kırışıklık ve lekelere karşı da cildi koruyorlar. Cilt kuruluğunu ve sertliğini engelliyorlar. Cilt ipek gibi pürüzsüz ve yumuşak oluyor...

*** Plajda, havuzda, su sporlarında, kış sporlarında kullanmak için mükemmeldir. Su ve ter ile temasta güneş koruması güçlendiği için sürekli tazelemeniz de gerekmez. Yüz ve vücut için kullanılabilir.

Güneş kremi beyazlatır mı ? Güneş kremi neden beyazlık bırakıyor ?

Her ne kadar güneş kremlerinin beyazlatma gibi bir özelliği olmasa da, pek çok güneş kremi ciltle bütünleşmeyerek beyaz bir iz bırakabilir.

Güneş kremi yüzde neden topaklanır ?

Öncelikle cildinizi her zaman düzenli şekilde temizleyip arındırdığınızdan emin olmalısınız. Çünkü ölü hücrelerin arındırılmaması sonucu güneş kreminin yüze uygulanması, topaklanma problemi yaratabilir. Ayrıca çok fazla ürün kullanmak ve kullandığınız ürünün tarihinin geçmesi de bu soruna neden olabilir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ