Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HACİMLİ SAÇLARIN YENİ SIRRI: DIAMOND HAIRCUT
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı
1.490,00 TL
VOLUME SHAMPOO
WE ARE PARADOXX
Çok Yönlü Vegan Hacim Şampuanı
1.220,00 TL 915,00 TL
No. 4D CLEAN VOLUME DETOX DRY SHAMPOO
OLAPLEX
Hacim Veren Detoks Etkili Kuru Şampuan
1.490,00 TL
VOLUMIZING BLOW DRY MIST
OLAPLEX
Hacim Veren & Saçı Isıya Karşı Koruyan & Saç Kurutma Süresini Kısaltan Saç Spreyi
1.490,00 TL
No. 4C BOND MAINTENANCE CLARIFYING SHAMPOO
OLAPLEX
Derinlemesine Temizleyen & Bağ Güçlendiren Şampuan
1.490,00 TL
DETOX SCALP + BODY SCRUB
WE ARE PARADOXX
2’si 1 Arada Vegan Saç & Vücut Peelingi
1.475,00 TL 1.106,25 TL

Saç Bakımı

HACİMLİ SAÇLARIN YENİ SIRRI: DIAMOND HAIRCUT

  • Ağustos 10, 2023

Saçlarınıza ekstra hacim ve dolgunluk kazandırmayı istiyorsanız, o halde hem “diamond haircut” trendini hem de volümlü saçlar için neler yapabileceğinize dair ipuçlarını keşfedin.

İnce telli saçlar başta olmak üzere dolgun, hacimli ve gösterişli saçların çekim gücüne kapılmamak imkansız. Eğer doğuştan bu konuda da pek de şanslı değilseniz, bakım ve şekillendirme rutinlerinizi buna göre yönlendirmeniz gerekiyor. Tabii bir de saç kesiminizi… Hacimli saçlar elde etmek için buna hizmet edecek bir saç kesimi öncelik vermeniz konulardan. “Diamond Haircut” isimli saç kesim trendi ise gerçekten oldukça profesyonel bir kesim şekli ve sonucunda saçlara inanılmaz bir volüm kazandırıyor.

Diamond haircut nedir?
Adını aldığı elmaslar gibi çeşitli açıları kapsıyor bu saç kesimi. Bölümlere ayrılan saçların her birinin özenle yukarı doğru ve çeşitli açılarda kesilmesini içeriyor. Ayrıca ışığı yakalamak ve kırmak için her bir saç telinin farklı açılarda titizlikle kesilmesi çok önemli. Diamond haircut saç kesiminin en önemli diğer özelliği ise, klasik şekilde yani ıslak saça yapılmaması. Bu saç kesim trendinde saçların kendi doğal dalgalarını görmek ve ona göre doğru şekil vermek için kuru kesim yapılması gerekiyor.

Diamond haircut, kuaförün iki yerine üç boyutta çalışmasını sağlayarak daha iyi bir şekil, çok daha fazla hareket ve çok parlak bir görünüm sağlıyor. Yani canlılık, hacim ve gösteriş bir arada… Böylelikle saça hacim veren kesimler arasında da yerini alıyor.

Hacimli saçlara sahip olmak için 4 öneri 
Hacimsiz saç söz konusu olduğunda saç kesimi ilk değerlendirilecek çözümlerden biri olsa da, kullanılan ürünlerle de destek vermek şart. Belki de saçlarınızı kestirmek istemiyor da olabilirsiniz. O halde saçlar nasıl gür görünür ya da hacimli saç nasıl yapılır merak ediyorsanız, şu önerileri denemenizde fayda var;

1- Saçlarınızı ağırlaştırmayan bir şampuan kullanın
Hacimli saçlara imza atmanın ilk adımında, öncelikle kullandığınız şampuanın saçlarınızı söndürmüyor olması lazım. Yani hem parlaklık kazandırması, aynı zamanda da ağırlaştırmaması gerekli. Bunun için her kullanımda saçları daha parlak ve sağlıklı hale getiren Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo ya da saçları güçlendirip hacim veren We Are Paradoxx Volume Shampoo kullanabilirsiniz. 

2- Kuru şampuandan destek alın
Hacimsiz saçlarınız varsa elinizin her daim altında olması gereken bir kuru şampuanlar. Çünkü hafif yağlı saçların daha temiz bir görünüme kavuşmasını sağlamasının yanı sıra saçlara hacim verme özelliğine de sahip. Bunu da saç spreyleri gibi sert bir şekilde değil yumuşak bir dokuyla yapıyor. En azından Olaplex No. 4D Clean Volume Detox Dry Shampoo için durum böyle. Saç derisini yatıştırarak detoks etkisi sunar, beyaz kalıntı bırakmaz, hacim verir ve yeni yıkanmışçasına bir his bırakır.
OLAPLEX KURU ŞAMPUAN İNCELEMESİ: KALINTI BIRAKMADAN İNCE TELLİ SAÇLARIMI NASIL HACİMLENDİRDİ? okumak için tıklayın

3- Ekstra hacim veren spreylere şans verin
Üzerinde “volume” yazan ürünler, hacimsiz saçların bir nevi formülü. İnce telli, sönük ve cansız saçların saç şekillendirme rutininde mutlaka bu ürünlere yer vermesi gerekiyor ki saçlar çok daha gösterişli olsun. Hem ısı hasarına karşı koruyan hem de saçın kuruma süresini hızlandıran Olaplex Volumizing Blow Dry Mist ise çok amaçlı bir ürün.

Saç tellerini dolgunlaştırır, nemlendirir ve korur. Saçlarda karışıklık yaratmaz aksine saçların daha yumuşak, sağlıklı, hacimli ve parlak olmasını sağlar. Üstelik ısı koruma özelliği olduğu için bu ürünü kullandıktan sonra saçlarınıza fön çekerek daha da hacimli olmalarını sağlayabilirsiniz. Üstelik sağlıklı bir şekilde de bunu yapmış olursunuz.

4- Haftalık olarak saçlarınızı arındırın
Sağlıklı saçlar sağlıklı bir saç derisinden geçiyor. Konu ister saç dökülmesi olsun isterse de hacim, saç derisi ne kadar sağlıklıysa, istediğiniz sonucu almanız o kadar kolay. Bu amaç doğrultusunda haftada bir arındırıcı bir şampuan ya da peeling kullanmalısınız. Sağlıklı saç derisi için işte iki önerimiz;

Olaplex No. 4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo tek kullanımda saçtaki fazla yağ, sert su mineralleri, klor, ağır metal gibi kirleri ve birikintileri nazikçe temizler. Saçlara hacim kazandırır. Ayrıca saçları yumuşatır, parlaklığını artırır ve renginin daha canlı olmasını sağlar.

We Are Paradoxx Detox Scalp + Body Scrub kepek, kuruluk, kaşıntı gibi şikayetler yaşıyorsanız, saçlarınızı güzel şekilde arındıracak bir peeling. Saç diplerinize şampuan gibi uygulayıp saçlarınızı arındırdığınız takdirde anında saç köklerinizi rahatlatır, ferahlatır ve tertemiz yapar.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ