Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HAMİYET AKPINAR NUDE MAKYAJIN İNCELİKLERİNİ VE TÜM BİLİNMEYENLERİNİ ANLATTI!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL
SOFT MATTE COMPLETE CONCEALER
NARS
Doğal Görünümlü Yüksek Örtücülük Sağlayan Kapatıcı
1.540,00 TL

Nude

HAMİYET AKPINAR NUDE MAKYAJIN İNCELİKLERİNİ VE TÜM BİLİNMEYENLERİNİ ANLATTI!

  • Temmuz 01, 2020

Makyajsızmış gibi makyajlı görünmek, moda haftalarının gözdesi olur olmaz bizim de hayatımıza son sürat girdi. Son birkaç yıldır da çok moda. Eğer siz de doğallıktan ve aydınlık bir ciltten yanaysanız bu makyajı mutlaka denemelisiniz. Ünlü makyaj artisti Hamiyet Akpınar’dan bu makyajla ilgili püf noktaları öğrenmeye ne dersiniz?

 

“Parlamayı engelleyen pudralar, elmacık kemiklerinizi belirginleştiren allıklarla şahane görünmeye hazır olun! Mat değil, parlak değil ama aydınlık ve doğal, sadece yüz hatlarını vurgulamanızın kafi olacağı bir makyaj herkese çok yakışır inanın...”

 

 

Dikkat dikkat! Nude makyajın incelikleri!
 

1) “Nude makyajda lekesiz ve pürüzsüz bir cilde sahip olmalısınız. Cilt lekelerini önlemek için yapmanız gereken ilk şeylerden bir tanesi cildinizi çok iyi korumaktır. Günlük hayatta SPF’li nemlendiricilerden vazgeçmeyin.” 

 

Shiseido Urban Environment UV Protection Cream SPF30, UV ışınları, kuruluk ve hava kirliliği gibi etkenlerden cildi korurken nemlendiren, hafif günlük güneş kremidir. Şehir hayatı için tasarlanmıştır. Cilde kalkan görevi görür, üstelik harika bir makyaj bazı olur. Cildinizi korur, nemlendirir ve leke oluşumunu önler. 

 

2) “Makyaja başlamadan önde cildinizi her zaman çok güzel bir şekilde temizleyin. Ardından ritüel haline getirdiğiniz cilt bakımınızı yapın. Cildinizin canlı gözükmesini istiyorsanız makyaj kadar cilt bakımına da önem vermelisiniz. Güzel makyajın temeli güzel cilttir, güzel cildin temeli de düzenli temizlenen cilttir. Bunu hiç unutmayın.”

 

Shiseido Benefiance Extra Creamy Cleansing Foam, cilt yüzeyindeki kirleri ve ölü deri hücrelerini cildin nemini almadan arındıran zengin, köpüren temizleyicidir. Bir de bunu Shiseido’nun cilt temizleme fırçası ile uygularsanız tertemiz, arınmış ve pürüzsüz bir cilde sahip olursunuz. Makyaj daha iyi görünür. 

 

 

3) “Cildinizde çok problem yoksa BB ya da renkli nemlendiricileri deneyebilirsiniz. Bu kremlerin içinde güneş koruyucu faktör olduğu için cildinizi güneşin zararlı etkilerinden de koruyacaktır. İnce yapılı ve cilde aydınlık veren ürünlerdir bunlar aynı zamanda... Bu tarz kremleri kullanamayacak kadar problemli bir cildiniz varsa, orta kapatıcılık sağlayan cildinizi terletmeyen bir fondöten deneyebilirsiniz.”
 

Shiseido Perfect BB Cream ya da Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer renkli nemlendirici cildinize sağlıklı bir renk, aydınlık ve taze görünüm vermek için yeterlidir. 

 

4) “Fondötenden sonra göz altı kapatıcınızı uygulayın. Ardından da kapatıcı ile -varsa eğer- yüzdeki kusurlarınızı kapatın. Daha sonra transparan bir pudra ile tüm yüzünüze bir kat geçiş yapın. Bu yüzünüzde oluşacak parlaklığı önleyip, duru bir görünüm verecektir.”

 

Nars Soft Matte Complete Concealer ile göz çevrenizi aydınlatıp koyulukları kapatabilirsiniz. Bu kapatıcı yüzünüzde varlığı asla belli olmayan ama mükemmel doğal kapatıcılık sunan bir üründür. Transparan pudra olarak da makyaj artistlerinin en favori pudralardan biri olan Nars Light Reflecting Pressed Powder ile makyajınızı sabitleyebilirsiniz.

 

 

5) “Nude makyajda yüzünüze heykelsi bir ifade verebilirsiniz. Bunu da kontür ile yapacaksınız. Çünkü bu makyaj stilinde canlı ve koyu renkler kullanılmadığından yüzün kemik yapısını vurgulamak tercih ettiğimiz bir görünüm oluyor. Yüz, en doğal şekilde kemik hatlarıyla ortaya çıkıyor. Nude makyajda bu detay önemli.”

 

Nars Laguna, kontür yapmak için makyaj artistlerinin ve ünlülerin en çok tercih ettiği ürünlerden biri. Tamamen mat olmamasına rağmen içindeki ışıltılar yüze geçmiyor. Oldukça doğal bir görünüm ve sağlıklı bir canlılık veriyor. Laguna, beyaz tenliler için oldukça uygun bir bronzer. Buğday ve esmer tenliler Casino’yu kullanabilir. Bu ürünü kontür yapmak için en iyi şekilde uygulayabileceğiniz fırça ise Nars Kabuki Ita Brush. Laguna’yı elmacık kemiklerinizi vurgulamak için kullanın. Biraz da göz kapaklarınıza –fırçada kalanı- sürebilirsiniz. Bu, bütün olarak ifadeye sıcaklık ve denge katar. 

 

6) “Bir pırıltılı göz farı veya allık ile cildinize biraz parlaklık katın. Elmacık kemiklerinin üzerine, burun kemiği üzerine ve şakaklara olabilir. Ama çok hafif uygulanmalı... Biraz ışık yansıması ciltte güzel durur.”

 

Nars Madly allık ise doğal rengi ve satenimsi bir parlaklık veren yapısı ile bu uygulama için çok mükemmel olur.

 

 

7) “Son olarak, hacimden ziyade kirpikleri uzatan bir maskara, dudak rengi bir ruj ve pembe tonlu bir allıkla makyajı bitirin.”

 

Nars Audacious maskaraNars Dolce Vita ve Nars Audacious RaquelAnita veya Brigitte gibi nude rujlardan birini seçip makyajı tamamlayabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ