Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HANGİ TEN RENGİNE HANGİ BRONZ PUDRA GİDER?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
#14 BRONZER BRUSH
NARS
Bronzer Fırçası #14
1.980,00 TL

Pudra

HANGİ TEN RENGİNE HANGİ BRONZ PUDRA GİDER?

  • Haziran 27, 2020

Bronzlaştırıcıları sadece yaz aylarında kullanmak gerekirmiş gibi genel bir algı olsa da bu doğru değil elbette! Bronz pudralar her mevsim kullanılabilecek ürünlerdir. Çok pratiktirler; cilde bronzluk vermesinin dışında yüzü boyutlandırmak, gölgelendirmek ve cilt rengini ısıtmak için kullanılırlar.

Doğal veya sentetik kıllardan yapılmış yuvarlak uçlu dolgun fırçalarla uygulanmaları çok etkili sonuç verir. Bu konuda makyaj uzmanlarının önerisi de Kabuki fırçalar oluyor genellikle. Bizim de kontür için en sevdiğimiz fırçalardan biri Nars Kabuki Ita, pudra fırçası olarak Nars Kabuki Mie ve allık fırçası olarak da Nars Kabuki Yachiyo makyaj çantamızda mutlaka yer alıyor.

 

 

Bronz pudraları nasıl uygulamak lazım?

 

Pudra olarak: Bronzer’ları pudra olarak uygularken güneşin doğal olarak değdiği yerlere uygulamak en doğrusudur. Bu yüzden yüzün yüksek yerlerine uygulama yapın.
 

Kontür için: Bronzlaştırıcı pudra ile yüz kontürleme yaparken de öncelikle elmacık kemiklerinin altına ürünü sürün. Bu sayede yüz hem boyutlanmış olur, hem de elmacık kemikleri daha belirgin görünür. Alın kenarlarına, şakaklara ve çeneye de uygulama yapın. Burnu olduğundan daha ince göstermek için de burun kemiğinin kenarlarına bronzer uygulanabilir.
 

Allık olarak: Bronzer’ allık olarak uygulayacaksınız yanaklarınızın üzerinden kulak hizasına kadar hafif bir renk verecek şekilde sürmeniz yeterli olur.



Hangi ten rengine hangi bronzer uygun olur?

 

Bronzer seçerken ten rengi baz alınmalıdır. Genellikle kişinin kendi ten renginden iki ton koyu bronzer tercih etmesi doğru olandır. Cilt tonlarına göre seçilmesi gereken bronzer tonlarını şu şekilde açıklayabiliriz.
 

Açık ten: Açık tenliler için şeftali tonlarında bronzer uygundur. Turuncu bir görünüm elde etmemek için kahverengi alt tonlu ürünler tercih edilmelidir. Sarışınlar için bal rengi ve pembemsi tonlar kullanılması önerilir.

Shiseido Mat Bronzer 1 ile Nars Laguna açık tenliler için idealdir. 

 


 
Buğday ten:
 Toprak tonlu bronzer'lar uygundur. Çok koyu ve çok ışıltılı bir rengin seçilmemesi gerekir. Kirli bir görünüm elde etmemek için bakır tonlu bronzer da tercih edilebilir.

Shiseido Mat Bronzer 2Nars Bronzing Powder Irresistiblement orta ve buğday tenlilere çok yakışır. 




Koyu ten
: Koyu ve esmer tenliler için çikolata tonlarında ürünler uygundur.

Nars Casino Bronzing PowderShiseido Mat Bronzer 3 koyu ve bronz tenliler için idealdir.

 



Bronzlaştırıcı pudraların birbirinden farklı çeşitleri vardır. Bunlar ışıltılı ve mat olabilirler.
 

Işıltılı bronzer: Aydınlık bir etki istendiğinde uygulanan ürünlerdir. Bu çeşit bronzlaştırıcı pudranın yüzün her yerine uygulanmaması gerekmektedir.

 

Nars Dual Intensity Blush’ların hafif parlak yapısı ve çok alternatifli renkleri hem aydınlatıcı hem allık hem de kontür olarak kullanılmaya elverişlidir. Bronzer olarak da yüzün belli noktalarına uygulanabilir. Craving ve Fervor bunun için idealdir. 

 

Mat bronzer: Bu ürünler içinde parlaklık olmayan ürünlerdir. Genellikle kontür yapmak için uygundur. Shiseido Bronzer, bu açıdan makyaj artistlerinin en sevdiği ürünlerdendir. Yağsız bronzlaştırıcı bir pudradır. Doğal, bronzlaşmış bir görünüm yaratır.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ