Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HEM İNCE HEM KAPATICILIĞI YÜKSEK TEN ÜRÜNLERİ!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL

Kapatıcı

HEM İNCE HEM KAPATICILIĞI YÜKSEK TEN ÜRÜNLERİ!

  • Temmuz 04, 2020

Pürüzsüz bir cilt, bakımlı ve iyi görünmenin olmazsa olmazı. Cildimizdeki pürüzleri kapatmaya yardımcı olan, kusurları görünmez kılan bir ürüne makyaj çantamızda her daim ihtiyaç var! En sorunsuz ciltler bile arada problem çıkarabilir. Öyle değil mi? Üstelik ciltteki kusurları kapatan her ürün, yoğun, ağır ve mat ürün demek değildir. İncecik yapılı olmasına rağmen kapatıcılığı gayet tatmin edici birçok ürün var. Bu ürünler sayesinde cildiniz hem doğal görünürken hem de sizi rahatsız eden kusurlar kapanmış oluyor.
 

Önemli bir detay!

 

Hem ince yapılı hem de kapatıcı ürün nasıl olabilir diye soracak olursanız, bunu da şöyle yanıtlayalım; bu ürünler kapatıcılıklarını yapılarının yoğunluğundan değil, içeriklerinin çok pigmentli olmasından alıyorlar. Böylece yapıları hafif ve ince kalırken, kapatıcılıkları da yüksek oluyor.
 

Haydi, hem ince yapılı hem de kapatıcılıkları yüksek ten ürünlerine bakalım!
 

1) Yüksek kapatıcılık/Nars All Day Luminous Foundation: Ciltteki tüm pürüzleri kapatıp, ten rengini eşitleyerek kusursuz ve çok doğal bir görünüm sağlar. Aydınlık bitişlidir. Özellikle normal, karma, yağlı ve yağlıya dönük ciltler için çok idealdir. Yüksek kapatıcılığına rağmen cilt üzerinde asla ağırlık yapmaz, su gibi hafiftir. Çok çabuk sabitlenir bu yüzden cilde hızla yedirilmesi gerekir. 

 

Uygulamadan önce iyice çalkalayın. En güzeli cilde parmaklarla yedirmektir, parmakların ısısıyla cilde hemen uyum sağlar. 16 saate kadar kalıcıdır.

 

2) Tüm gün cilt ile senkronize çalışır/Shiseido Synchro Skin Lasting Liquid Foundation SPF20: Cildin doğal canlılığını ortaya çıkaran ve gerçek ışıltısını gözler önüne seren, cilt ile senkronize olan likit fondötendir. Cildin gün içindeki değişimlerine ayak uydurarak, gün boyu taze ve yenilenmiş bir görünüm sağlar. Hafif ve yağsız bir formüle sahiptir. Bilinen likit fondötenlerden daha ince bir yapıya sahip olan Synchro Skin Lasting likit fondöten cilde uygulandığında tüy kadar hafif ve yumuşak bir his bırakır. Cilt tipi ile senkronize olan yapısı sayesinde tüm cilt tiplerine uyum sağlar. Orta ve ortadan fazla ayarlanabilir kapatıcılığı vardır. Ciltte kadifemsi ama aydınlık görünümlü doğal bir bitiş sağlar. 

 

Uygulamadan önce iyice çalkalayın. Shiseido Perfect Foundation Brush veya parmaklarınızla uygulayabilirsiniz.

 

3) Filtresiz fotoğraflar için en iyisi/Make Up For Ever Ultra HD Foundation: Tüm cilt tiplerinin kullanabileceği bir fondötendir. 4K kameralar için tasarlanan UHD, film ve tv sektöründeki profesyoneller için üretilmiştir; bu yüzden hafif, incecik yapısı vardır. Kamera veya fotoğraf çekimlerinde asla belli olmaz. Cildinizdeki tüm kusurları farkedilmez bir doğallıkla mükemmel şekilde örter. Bu yüzden ünlü yıldızların en sevdiği fondötenlerden biridir! Hem günlük hayatta hem de özel günlerde kullanmak için idealdir. Oldukça natürel bir görünüm yaratırken, cildinizi kusursuz ve yumuşacık hissedersiniz. Radyant bitişlidir. 

 

Make Up For Ever HD Sponge (ya da diğer yumuşak süngerler)Make Up For Ever Foundation Brush #106Concealer Brush #176 (ya da diğer sentetik fırçaları) veya parmaklarınızı kullanarak uygulayabilirsiniz.

 

4) Göz çevresi için kapatıcı-aydınlatıcı/Shiseido Sheer Eye Zone Corrector: Shiseido’ya özel bir göz çevresi ürünüdür. Bu renk düzeltici, özellikle ince dokulu kapatıcı tercih edenler için idealdir. Tamamen koyu halkalara odaklı hem kapatıcı hem aydınlatıcı bir üründür. Halkaları kapatma işlemini, rengi nötralize ederek yapar. Göz çevresini dengeler, aydınlık gösterir. Aynı zamanda yüzün belli noktalarını aydınlatmak amacı ile de kullanabilirsiniz.

 

5) 4K teknolojisiyle uyumlu kapatıcı/Make Up For Ever Ultra HD Concealer: 4K teknolojisiyle uyumlu ilk kapatıcıdır. Kameralarla 10 kat zoom yapılsa dahi ciltte varlığı asla belli olmaz. Göz çevresindeki koyu halkaların görünümünü düzeltir. Göz çevresini aydınlatır, radyant bir bitiş sağlar. Ciltteki renk eşitsizliğini düzeltir. Üstün kapatıcılığına rağmen taze ve doğal bir makyaj sağlar. Sadece göz çevresinde değil, yüzün her yerinde kapatıcı olarak uygulanabilir.

 

6) Mat bitişli renkli nemlendirici/Nars Velvet Matte Skin Tint SPF30: Yağsız, hafif ve mat bitişli bir renkli nemlendiricidir. Normal, yağlı ve karma ciltler için çok idealdir. 8 saat boyunca ciltteki parlaklığı ve yağlanmayı kontrol eder. Doğal görünümlü kadifemsi bir sonuç yaratır. Tüm gün dayanıklıdır. Kusurları düzeltir, cilt tonunu eşitler, ince çizgileri ve kusurları flulaştırır. Kapatıcılığı ayarlanabilir, kat kat uygulanabilir. Cilt daha canlı, sağlıklı görünür. Cilde rahatlıkla ve kolaylıkla dağılır.

 

Velvet Matte Skin Tint’i uygularken parmaklarınızı kullanın. İlk olarak üründen az bir miktarda elinize alın. Sonrasında yüzün merkezinden başlayın ve yanaklara doğru dağıtmaya başlayın.

 

7) Cildi aydınlatır/Shiseido Sheer and Perfect Foundation SPF15: Cildin doğal güzelliğini kapatmadan kızarıklık, kuruluk gibi pürüzleri giderir ve geniş gözenekleri gizler. İncecik dokusuyla cildi aydınlatır ve nem verir. Cilt, mükemmel canlı ve pürüzsüz görünür. Tüm cilt tipleri için idealdir. Shiseido Perfect Foundation Brush veya parmaklarınızla uygulayabilirsiniz.

 

8) Cildi kusursuzlaştırır/Shiseido Perfect Refining Foundation SPF15: Göze çarpan gözenekleri, akne izlerini ve cilt pürüzlerini anında gizler. Kusursuz bir şekilde dağılır. Cildin nem dengesini en iyi düzeye çıkarırken parlaklığı en aza indirir. 15 güzel saat boyunca zarif bir şekilde pürüzsüz bir görünüm sağlar. Cilt kusurlarının görünümü en aza indirgeyen flu bir efekt yaratmak için ışığı en iyi şekilde yansıtır. Orta düzeyden tam düzeye kapatıcılık sağlar. Tüm cilt tipleri kullanabilir. Shiseido Perfect Foundation Brush veya parmaklarınızla uygulayabilirsiniz.

 

9) Işıltılı bir cilt yaratır/Nars Sheer Glow Foundation: Cilt tonunu eşitleyen, ince yapılı, cildin ışıltısını ortaya çıkaran harika bir fondötendir. Kapatıcılığı ayarlanabilir. Cildi nemlendirir ve daha parlak, yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlar. Günlük olarak kullanıldığında cildin parlaklığını ve yapısını iyileştirir. Makyaj artistlerinin kuru ciltlerde kullanmayı en sevdiği fondötenlerden biridir! Yağlı ciltler dışında tüm cilt tipleri için idealdir. İsterseniz fırça, isterseniz parmaklarınızla uygulayabilirsiniz.

 

10) Lifting etkili/Make Up For Ever Liquid Lift Foundation: Kırışıklıkları düzelten ve yorgunluk belirtilerini hafifleten bir fondötendir. Lifting etkisi vardır yani cildi gergin gösterir. Çok doğal bir görünüm sağlar ve özellikle kuru ve yorgun ciltlere önerilir. Lifting etkili tüm fondötenlerde olduğu gibi kırışıklıkları flulaştırmak için ışığı yansıtma özelliği taşır. Bu da cilt üzerinde aydınlık bir bitiş yaratır. İsterseniz fırça, isterseniz parmaklarınızla uygulayabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ