Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HER MAKYAJ ARTİSTİNİN ÇANTASINDA OLAN 5 FIRÇA
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Fırçalar

HER MAKYAJ ARTİSTİNİN ÇANTASINDA OLAN 5 FIRÇA

  • Temmuz 11, 2020

Makyaj artistleri için makyaj fırçaları kullandıkları kozmetikler kadar önemlidir hatta daha bile önemlidir diyebiliriz. Çünkü makyajı gösteren, makyajın iyi olmasını sağlayan fırçalardır. Kozmetiklerinizi ne ile uyguladığınız çok önemlidir. Boşuna demiyoruz; makyajı gösteren fırçadır diye...

 

Makyaj artistlerinin her daim çantalarında olan fırçaları inceleyelim o zaman:

 

 

1) Nars Yachiyo Kabuki Brush / Allık Fırçası (Çok Amaçlı Kullanılabilir)

 

"2015'in En İyi Allık Fırçası" seçilen Yachiyo, makyaj artistlerinin vazgeçilmezi. En iyi cins kıllardan özel dikimle yapılan bu fırça, ürünü ziyan etmeden cilde ideal miktarda uygulama yapılmasını sağlıyor. Yoğun ve yumuşak kılları ile ürünü cilde tam olarak yediriyor. Üstelik makyaja çok doğal bir görünüm veriyor. Bu yüzden zengin pigmentli ürünler için en ideal fırça. Yüzünüzü boya küpüne çevirmeden olması gereken rengi veriyor. Dünyanın en meşhur fırçası! 

 

2) Shiseido Perfect Foundation Brush / Fondöten Fırçası
 

Bol ödüllü bir fondöten fırçası olan Shiseido Perfect Foundation Brush, başarısını Japon sanatına da borçlu diyebiliriz. El yapımı özel bir teknikle üretilen ve özel kıllara sahip olan fırça, her türlü fondöteni çizgi ve iz bırakmadan yüze kusursuz şekilde uyguluyor. Oldukça küçük boyutlarda, sık kıllı ve tok bir fırça. Düz ve bir ucu hafifçe eğimli bir fırça, bu da kolay uygulama sağlıyor.

 

 

3) Sigma F80 Flat Kabuki Brush / Fondöten Fırçası

 

Fondöten uygulamak için tasarlanmış en güzel fırçalardan biri! O yüzden yıllardır ‘bestseller’ ünvanına sahip. Kabuki yani sık kıllara sahip bir fırça. Çok yumuşak ama yoğun kıllara sahip olmasından dolayı ürünü asla emmiyor. Fondöteni ziyan etmeden cildinize uygulamanızı sağlıyor. Üstelik hem düz uçlu hem de kabuki özellikte olmasından dolayı ürünü cilde iz bırakmadan uyguluyor. 

 

4) Nars Ita Kabuki Brush / Kontür Fırçası

 

Nars’ın ikonik fırçalarından biri... Dikdörtgen şekilli, düz kesim kıllara sahip bir fırça. Güçlü ve heykel gibi görünen belirgin yanaklar yaratmak için birebir. Bu yüzden podyum, reklam, film çekimlerinde bu fırça kullanılır. Net hatlı kontür sevenler için... Pudra formlu ya da kremsi yapıdaki tüm ürünlerle kullanılabilir.

 

5) Sigma F35 Tapered Highlighter Brush /Aydınlatıcı Fırçası

 

Küçük, konik ve hassas uçlu highlighter (aydınlatıcı) fırçası. Cilde doğal bir parlaklık kazandırmak için elmacık kemikleri, alın, burun ve gözün iç köşelerine uygulama yapmak için çok ideal. Yüzün dar ve küçük alanlarına aydınlatıcıyı mükemmel şekilde uygular. Toz ürünlerle birlikte kullanabilirsiniz. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ