Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HER PARFÜMÜN HİKAYESİ OLUR MU? L’ARTISAN’DA EVET!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Parfüm

HER PARFÜMÜN HİKAYESİ OLUR MU? L’ARTISAN’DA EVET!

  • Temmuz 12, 2020

L’Artisan Parfumeur, doğduğundan bu yana yaratımlarının temeline sanatı koymuş bir marka. 1976’dan günümüze dek, Paris’te Louvres Sarayı’nın karşısındaki dükkanından, New York, Londra, Milano ve Tokyo gibi dünyanın farklı ülkelerine yayılmıştır. 

 

L’Artisan Parfumeur, koku yaratımının usta zanaati olduğuna inanır. Koku, kişiyle ilgili başkalarının hafızasında iz bırakan sanatsal bir yaratımdır. Bu yüzden şiir, hayal gücü ve uzmanlıkla buluşarak, keyif ve hatıra bırakan kokular yaratır. En değerli ender bileşenleri parfüm ustalarına sunarak onları, bembeyaz bir sayfa ve hayal güçleriyle baş başa, özgür bırakır. Dünyanın en meşhur parfüm ustaları da her bir parfümü bir hikayeye ithaf eder... Bu yüzdendir ki, L’Artisan parfümleri ile yaratıcıları ve kullanıcıları arasında çok güçlü ve özgün duygusal bir bağ vardır.

 

 

L’Artisan La Chasse Aux Papillon

 

Bu koku meşhur parfüm ustası Anne Flipo tarafından tasarlanmıştır. Küçük bir kızken, yeni çiçek açmış ağaçların arasında kelebeklerle saklambaç oynadığı bir günden ilham alan Flipo, La Chasse Aux Papillon’u keyifli ve rahat yaz günleri için ideal bir koku olarak tasarlamıştır. 

 

O yüzden kokuda, sıcak ve mutlu yaz günlerine bir gönderme yapan limon ve portakal çiçeği özleri yer almaktadır. 

 

Timbuktu

 

Bertrand Duchaufour’un 2004 yılında Mali seyahatinden ilham alarak yarattığı L`Artisan Timbuktu EDT; vahşi olduğu kadar sofistike bir parfüm. Koku, hem kadın hem erkeklerde büyük bir hayran kitlesine sahip. Pembe biber, kakule, yeşil mango, tütsü, papirüs ahşap, vetiver, paçuli, mür ve benzoin notaları içeriyor. 

 

L`Artisan Timbuktu EDT, Egzotik Afrika kökenlerinin ve Fransız sofistike ruhunun birleşimi...

 

Rose Privée

 

L’Artisan Parfumeur’ün son lansmanı Rose Privée EDP, parfüm ustası Bertrand Duchaufour ve çırağı Stéphanie Bakouche tarafından geliştirilmiştir. Sadece mayıs ayında çiçek veren, Fransa’nın Grasse bölgesinde yetişen ikonik May Rose (Mayıs Çiçeği) içeren bu parfüm; sofistike, modern ve çiçeksi bir koku sunuyor.
 

Mayıs güllerine övgü olan bu parfüm, gül kokusunu sevmeyenler için bir dönüm noktası...
 


 

Traversee Du Bosphore

 

L`Artisan Traversee Du Bosphore EDT, Bertrand Duchaufour tarafından 2010 yılında tasarlandı. Parfümörünün İstanbul’a yolculuğundan esinlenerek yarattığı tatlı notalar taşıyan gizemli bir koku. Bu kokuda Duchaufour’un ilham kaynağı İstanbul caddeleri ve sokakları, tarihi binaları oldu.

 

Elma, nar, Türk lokumu, deri, lale, iris ve safran notaları içeren L`Artisan Traversee Du Bosphore EDT, İstanbul kadar göz alıcı, çarpıcı, tanıdık ve gizemli...

 

L’Artisan’ın tüm diğer parfümlerini görmek için TIKLAYIN.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ