Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HIGHLIGHT YAPARKEN KULLANACAĞINIZ FARKLI ÜRÜNLER NELER?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL

Highlighter

HIGHLIGHT YAPARKEN KULLANACAĞINIZ FARKLI ÜRÜNLER NELER?

  • Temmuz 18, 2020

Bu yazın en önemli güzellik trendlerinden biri de aydınlık ve parlak yüzler. Peki bu popüler görünüm için hangi ürünleri kullanabilirsiniz, makyaj çantanız için alternatifler neler?

Aydınlatıcının olmadığı bir makyaj düşünemiyoruz artık! Onlar her yerde! Highlighter kullanımını en üst seviyede yaşayacağımız bu yaz için farklı highlighter ürünleri ve nasıl kullanılacakları hakkında mini bir rehbere ne dersiniz?

Aydınlatıcılar pudra, stik ve likit gibi farklı dokularda olabilirler. Yapıları farklı da olsa tüm bu ürünlerin görevleri aynıdır: Yüzümüze ışıltı katmak...

 

Pudra Aydınlatıcılar

 

Pudra aydınlatıcılar kullanımları kolay ve pratik ürünlerdir. Make Up For Ever Compact Shine On Powder, içindeki mikro ışıltılar ile makyajdan sonra veya önce tüm yüzünüze uygulayabileceğiniz ince bir pudradır. Yaz için ihtiyacınız olan ışıltıyı cildinize katar!
Bir başka pudra aydınlatıcı da Nars’ın çok satan Light Reflecting Setting Powder’ı. Bu pudra, fondöten görünümünü mükemmelleştirir ve makyajın süresini uzatır. Cilt görünür bir şekilde pürüzsüzleşirken aydınlanır. Bu görünmez ipeksi pudra, ciltteki ışığı sağlamak için Fotokromik Teknolojisiyle zenginleştirilmiştir. Ürün, cildi görünür bir şekilde pürüzsüzleştirirken ince çizgiler, kırışıklıklar ve gözenekleri de gizler.


Stik Aydınlatıcılar

 

Elmacık kemiklerinizi belirginleştirdikten sonra bu kemiklerin üst kısmına uygulayacağınız aydınlatıcı, yüzünüze daha fazla vurgu yapacaktır. Bunun için en uygun ürünlerden biri de stik şeklindeki aydınlatıcılardır. Stikler daha net ve spesifik uygulama yapmayı sağlarlar. Bu konuda Nars Multiple dünyanın en çok satan ürünleri arasındadır. Makyaj artistlerinin ve ünlülerin en sevdiği aydınlatıcı stiklerden olan Nars Multiple Copacabana’yı elmacık kemiklerinizde, gözlerinizin üzerinde, kaş kemiğinde kullanabilirsiniz. Çok yönlü bu ürün yüze inanılmaz bir efekt verir.


Krem Aydınlatıcılar

 

Elmacık kemiklerinin üstü, göz altları, burun kemiği, alnın ortası ve çene gibi yerlerde kullanmak üzere cildi hem aydınlatan hem de yüksek kapatıcılık sağlayan bu ürünler özellikle son yılların en çok rağbet gören ürünlerinden... Nars Radiant Creamy Concealer ise bizim favorilerimizden. Göz altlarını kapatmak için hem kapatıcı hem de yüzün diğer bölgelerinde aydınlatıcı olarak kullanabileceğiniz bu krem formundaki ürün cildinizin ihtiyacı olan aydınlığı size sağlayacak. Göz pınarlarını aydınlatmak için çok idealdirler.


Likit Aydınlatıcılar    
                                                                                                                                                                         

 

Ah en sevdiklerimizden! Likit aydınlatıcılar yüzün vurgulamak istediğiniz her yerinde kullanılabilir. Bir damlası bile yeterli olur. Parmak uçlarınızla uygulayabilirsiniz. Nars Illuminator Orgasm ve Copacabana bu aydınlatıcıların başrol oyuncularıdır dersek abartmış olmayız. Özellikle gece makyajında aydınlatıcı kullanacaksanız bunları tercih etmenizi öneririz. Yüze iddialı ve belirgin bir ışıltı katarlar. Diğer renklerini de yüzünüzü hem aydınlatmak hem de renk vermek için kullanabilirsiniz.

 

Makyaj artistlerinin sırrı: Uzmanlar bu 2 ürünü genelde birlikte sürüyorlar. Orgasm’ı yanaklarda –renk vermek için- Copacabana’yı ise elmacık kemiklerinin üzerinde highlight efekti yaratmak için kullanıyorlar.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ