Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDERKEN MAKYAJ NASIL YAPILMALI?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL

Makyaj Modelleri

İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDERKEN MAKYAJ NASIL YAPILMALI?

  • Temmuz 02, 2020

İş görüşmesine giderken kırmızı ruj sürmeli mi, sürmemeli mi? Göz makyajı nasıl olmalı? Bir görüşmede giyim kadar önemli bir başka nokta makyajdır. İnsan kaynakları uzmanları dış görünüşünüze bakarak sizinle ilgili birçok yargıda bulunabilirler. Bu, onların işi! 
 

Görüşmeye gidecekseniz bunlara dikkat edin:
 

 

1. Şirket ve sektör araştırması yapın

 

Bir bankaya görüşmeye gidiyorsanız kesinlikle kırmızı ruj sürmemelisiniz mesela. Ama prezantabl pozisyon için bir şirkete giderken sürebilirsiniz tabii ki. Şirket hakkında araştırma yapın, tutumlarını öğrenmeye çalışın. 

Kurumsal görüşmelere giderken şu kuralı aklınızdan çıkarmayın: Sade ve basit olun. Doğal makyaj yapın. Renkli bir nemlendirici ya da BB krem ile cildinizi pürüzsüz yapın. Maskara sürün ve hafif renkli bir dudak parlatıcısı ile makyajı bitirin. 
 

Moda dergisi gibi yaratıcılık gerektiren bir yere görüşmeye gidiyorsanız makyajınıza daha fazla renk katabilirsiniz. Trendlere yakışan bir makyaj yapın! Bordo dudaklar, ıslak görünümlü bir cilt ve hacimli kirpikler... Emin olun bu görüntünüz ile dergiye çok yakıştığınızı düşünecekler!
 

2. Az, çoktur

 

Coco Chanel der ki: “Evden çıkmadan önce son kez aynaya bakın ve bir aksesuvarınızı çıkarın.” Elbette burada aksesuvarlardan bahsetmiyoruz fakat bunu makyaja uygulayabiliriz.
 

Hiçbir şey pırıl pırıl, berrak bir ciltten daha iyi bir etki bırakamaz. Az makyaj ve özgüvenli bir duruş karşısında hangi patron etkilenmez ki?
 

 

3. Ojeleriniz natürel olsun

 

Sakın kıpkırmızı veya neon renkli oje sürdüğünüz tırnaklarla görüşmeye gitmeyin! Bu hiç hoş olmaz. Ayrıca tırnaklarınız da Rihanna’nınkiler gibi sivri ve uzun olmasa iyi olur. Manikürlü, temiz ve pastel tonlara boyanmış tırnaklar her zaman iyi izlenim bırakır.
 

4. Zaman ayırın

 

Görüşmeye gitmeden önce hazırlanmak için kendinize zaman ayırın. Son dakika koşturmacası sizi daha fazla strese sokmaktan başka işe yaramaz.

Duş, makyaj ve giyinme için önceden 1 saatinizi mutlaka ayırın. Rahat rahat hazırlandığınız zaman daha sakin ve kendinize güvenli olursunuz.

Yarım uygulanan makyaj ve nemli saçlarla inanın hiç etkili olamazsınız! Sabahın çok erken saatinde iseniz görüşme, akşamdan duşunuzu yapın ve giyeceklerinizi önceden çıkarın. Bu tarz küçük bir vakit planlaması sizi mükemmel görüşmeye hazırlar.
 

5. Deneysel çalışma yapmayın

 

Görüşmeye giderken daha önce denemediğiniz bir makyajı asla yapmayın. Başarılı görüneceğini nereden biliyorsunuz? Ya da olumlu bir etki bırakacağını? Bu riski almayın. Her zaman yaptığınız ve iyi olduğunuz klasik makyajınızı yapın.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ